Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΚΑΛΑ...

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ!ΓΕΜΑΤΗ ΥΓΕΙΑ,ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!!Α...ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!!!!ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ 7 ΠΡΟΣ 8 ΕΒΔΟΜΑΔΑ,ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΑΣ!!!Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ..Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ,Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΠΙΣΗΣ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ..Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΟΠΑ-ΟΠΑ..ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ...ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΝΑΤΕ ΑΥΤΟ?ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ?????ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΤΕ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακι μου γλυκο καταρχας με το καλο το μωρακι σου....και με το καλο να πατε στο γιατρο να ακουσετε την καρδουλιτσα απο το μωρακι σου....θα δεις οτι μολις γινει θα παθεις πλακα θα ξετρελαθεις...ειναι απιστευτο συναισθημα....παντως ειναι απολυτως φυσιολογικο ολο αυτο που νιωθεις.....ΟΡΜΟΝΕΣ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ....αλλα υπομονη....απλα ειναι η αρχη....σε λιγο καιρο θα νιωθεις ηδη καλυτερα....λογικο ειναι ολο αυτο....το σωμα σου προσπαθει να προσατρμοστει σε αυτη τη νεα κατασταση....τα φιλια μου....και παλι με το καλο το νινακι σου....

καλησπερα και χρονια πολλα!καλη χρονια και με το καλο να δεχτεις το μωρακι σου!βρε γιατι δε νιωθεις καλα;;;;;εχεις το παιδακι σου στην κοιλιτσα σου και σε λιγους μηνες θα το κρατας στην αγκαλιτσα σου!!!αυτο να σκεφτεσαι!!!!

πολλα πολλα φιλακια!!!

Mk23 αν δεν κανω λαθος εχεις περασει προσφατα μια εγκυμοσυνη που δεν προχωρησε..και πιστευω αυτο σε κανει να προετοιμαζεσαι για το χειροτερο.

Επειδη κι εγω εχω μια αναλογη εμπειρια και τωρα που εμεινα εγκυος περναω και φασεις φρικης..εχω να σου πω οτι το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να σκεφτομαστε θετικα και να κανουμε οτι μας ευχαριστει..μακρια απο ανθρωπους που δεν σου κανουν καλο (ή που ετσι αισθανεσαι απεναντι τους)

Αυτη τη φορα ολα θα πανε καλα!!!!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ MK ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.

ΚΑΝΕ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ.ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΛΑ.

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.

ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΨΥΧΙΚΑ.

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ.

Κάνε ένα χαλαρωτικό μπανάκι και ασχολήσου με τον εαυτό σου για να ανεβεις λίγο!! Του χρόνου τέτοιες μέρες δεν θα προλαβαίνουμε να παρουμε ανάσα με τα μπεμπάκια μας!!!

mk23 ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΑΠΟΒΟΛΕΣ Κ ΜΙΑ ΔΙΕΓΝΩΣΜΕΝΗ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ ΕΙΜΑΙ Κ ΠΑΛΙ ΕΓΚΥΟΣ!ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΣΑΚΟ Κ ΣΤΙΣ 8/1 ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ!!!

Η ΑΓΩΝΙΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ.ΠΙΑΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ,ΑΝΗΣΥΧΩ.

ΕΧΩ ΠΟΝΑΚΙΑ Κ ΛΕΩ ΑΧ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΝΑΚΙΑ,ΠΑΛΙ ΛΕΩ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ.

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΛΕΕΙ ΑΠΙΣΤΟ ΘΩΜΑΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ,ΠΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΜΕΛΗ??????

ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ,ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ.ΟΥΤΕ ΔΕΝΤΡΟ ΣΤΟΛΙΣΑ ΦΕΤΟΣ,ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΟΡΕΞΗ.Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ , ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΩ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΜΩΣ.ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΠΑΝΤΩΣ!!!!

mk23 χρόνια πολλά και καλή χρονιά να έχεις κοπέλα μου καταρχήν!μην αγχώνεσαι όλα καλά θα πάνε το άγχος δεν βοηθάει ούτε η κακή διάθεση επίσης η οποία όμως εν μέρει είναι φυσιολογική.Λίγο οι ορμόνες,λίγο η εγκυμοσύνη σε όλες μας έχει συμβεί και σε εμένα πιο πολύ συνέβει καθώς περνούσαμε και κάποιο οικογενειακό πρόβλημα όταν ήμουν έγκυος και ήταν δύσκολο πολύ να είμαι καλά,έκλαιγα συνέχεια..αλλά επειδή αυτό κάνει πολύ κακό στο μωράκι και φυσικά σε εσένα,χαλάρωσε και απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου και μην σκέπετεσαι άσχημα πράγματα.Βοήθα τον εαυτό σου και το μωράκι σου να είναι καλά.Καλή χρονιά και πάλι και όλα να πάνε κατ'ευχή! :P

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ!!! ;) ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΚΑΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΜΟΥ ΔΙΑΘΕΣΗ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ..ΕΝΤΑΞΕΙ,ΚΑΝΩ ΣΧΕΔΙΑ..ΔΕΝ ΤΡΕΧΩ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΠΛΕΟΝ ΛΕΩ "ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ","ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ"..ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ Η ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ..!ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!ΑΠΛΑ,ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΛΟΓΩ..ΟΡΜΟΝΩΝ?ΛΟΓΩ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ..ΧΑΙΡΟΜΑΙ,ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ!!!!Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΕΧΕΙ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΛΙΓΑΚΙ..ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ..!!!ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΑΣ!!

Υ.Γ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΝ. :blush:

μην ανησυχείς, έτσι είναι η εγκυμοσύνη.

Ενώ είναι ότι καλύτερο μας έχει συμβεί κάποιες φορές μας "ρίχνει" κιόλας. Σε λίγο θα σου περάσει κ ίσως ξανασυμβεί αλλά πάντα θα περνάει...είναι οι ορμόνες :angry:

Σιγά σιγά που θα ακούς καρδούλα κ μετά θα νιώθεις το μωρό να κλωτσάει θα παίρνεις δύναμη ;)

Καλή Χρονιά!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια μου 🦋 24.11.2023 η μέρα που χαμογέλασα ξανά μετά την παλινδρομη του Ιουνίου '23..Μέρα αναμενόμενης περιόδου και έχω ξυπνήσει με μια ανεξήγητη αναστάτωση..Ξεκινάω για δουλειά αλλά πριν πάω σταματάω στο φαρμακείο παίρνω ένα τεστ και μόλις πάω στο γραφείο αλλάζει όλος μου ο κόσμος 🤗🤗..Το τεστ είναι θετικό πριν καλά καλά περάσει ένα λεπτό,η χαρά μαζί με το κλάμα απερίγραπτα..Παίρνω αμέσως τηλέφωνο τον άντρα μου,του το λέω (μετά την 1η κύηση και την κατάληξη της δεν υπήρχε περιθώριο εκπλήξεων κτλ),τον ακούω να κλαίει στο τηλ και να μου λέει το μεσημέρι θα βγούμε έξω σήμερα έχουμε γιορτή 🥳...Δε σας κρύβω ότι μέχρι να κλείσω τον 6ο είχα χαρά,προσμονή αλλά και άγχος ότι κάτι πάλι θα πάει στραβά...τώρα συνειδητοποιώ ότι χάρηκα την εγκυμοσύνη πολύ πολύ λίγο και αυτό προς το τέλος!!!Σήμερα όμως,ένα χρόνο μετά έχω τον αγοράκι μου δίπλα μου να μου γελάει και να γελάει η ψυχή μου ολόκληρη 🩵🩵🧿🧿 Συγγνώμη για το σεντόνι κορίτσια μου,αλλά τα μοιραζόμαστε όλα από την αρχή και ήθελα να σας το πω και αυτό...Η @Elkκάι εγώ είμαστε από τις πρώτες εδώ 🤗🧿🤗🧿
    • Καλημέρα!!  Σαλάτες και φρούτα μου είπε να τρώω αρκετά αλλά πολύ καλά πλυμένα!! 
    • Ναι, ήθελα να σας γράψω, να σχολιάσω και διάφορα που λέγατε, αλλά δεν πρόλαβα! Περίμενα να δω και τα αποτελέσματα σου!  Γίνεται ένας χαμός εδώ, καλά καθόμουν κι άραζα στο μαιευτήριο!! 😅 Όταν κοιμηθούν και οι δύο και βρω χρόνο, θα γράψω κανένα κατεβατο για τη συνάντηση!! 😆 Καλά πάει πάντως προς το παρόν! ☺️
    • Πω βρε κορίτσι μου έχετε πολλά κλάματα είναι η αλήθεια μεγάλη κούραση και ταλαιπωρία για όλους σας  Ίσως σου πει να συνεχίσεις το σιρόπι ή μπορεί να σου δώσει και τίποτα άλλο για να τον βοηθάει σίγουρα θα περάσει αυτό απλά θέλει υπομονή και την σωστή αγωγή  γενικά η παλινδρόμηση είναι συχνό το έχω ακούσει και από άλλες κοπέλες που έχουν τέτοια θέματα  όταν μιλήσεις με γιατρό πες μας τι σου είπε 
    • Καλημέρα κορίτσια !  το θέμα δουλειά είναι λίγο μπερδεμένα για εμάς τις γυναίκες γιατί ξέρω πως και να είσαι όλη μέρα σπίτι με ένα παιδί και να μην έχεις βοήθεια δεν ειναι εύκολο.. εγώ η βοήθεια που έχω είναι μικρή πάει ανάλογα με το πρόγραμμα της πεθεράς μου αν δεν δουλεύει εκείνη τη μέρα  Μικρές διαφορές έχουν τα γραμμάρια που πήραν τα μωράκια μας και όλοι οι γιατροί είπε πως είναι εντάξει άσχετα που εμείς θέλαν πάρα πάνω 😂
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...