Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ, ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΩΡΑΚΙΑ , ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΥΠΟΘΥΤΟΣ ΠΕΛΑΡΓΟΣ.ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΒΕΚΑΠ 5 ΜΗΝΩΝ ΓΙΑ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗ; ΕΓΩ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΜΕ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟ , ΠΗΡΑ ΚΑΤΙ ΤΕΣΤΑΚΙΑ ΩΟΡΗΞΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΗΟΜΕΤΕΣΤ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩς ΔΕ ΜΟΥ ΔΕΙΞΑΝΕ ΚΑΤΙ , ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΩΟΡΗΞΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΜΗΝΑ; ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΜΟΥ ΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ; ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ.

Δημοσίευση

συννεφακι έγραψε:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ, ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΩΡΑΚΙΑ , ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΥΠΟΘΥΤΟΣ ΠΕΛΑΡΓΟΣ.ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΒΕΚΑΠ 5 ΜΗΝΩΝ ΓΙΑ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗ; ΕΓΩ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΜΕ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟ , ΠΗΡΑ ΚΑΤΙ ΤΕΣΤΑΚΙΑ ΩΟΡΗΞΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΗΟΜΕΤΕΣΤ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩς ΔΕ ΜΟΥ ΔΕΙΞΑΝΕ ΚΑΤΙ , ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΩΟΡΗΞΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΜΗΝΑ; ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΜΟΥ ΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ; ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ.

Κάνε λίγο υπομονή.Εμένα μου ήρθε περίοδος μετά την τελευταία ένεση Arvecap μετά από 85 ημέρες. Ο γιατρός μου είχε πει να μου έρθει η πρώτη περίοδος και μετά να ξεκινήσουμε τις προσπάθειες. Μάλιστα όταν ήρθε πήγα μετά από λίγες ημέρες με είδε και μετά μου έδωσε το Οκ να ξεκινήσουμε προσπάθειες. Στον 2ο μήνα προσπαθειών έμεινα έγκυος φυσιολογικά και τώρα είμαι στην 26η εβδομάδα!

Λίγη υπομονή ακόμη και σου εύχομαι το 2010 να έχεις τα πιο ευχάριστα νέα! Είμαι σίγουρη ότι θα δεις ένα θετικότατο τεστ!!!

Δημοσίευση

Σου ευχομαι καλη λευτερια και να ναι καλοτυχο και γερο το μωρακι σου.Σε ευχαριστω γιατην απαντηση , μου δινει κουραγιο.Θα κανω οση υπομονη χρειαστει , τωρα που εφαγα το γαιδαρο μου εμεινε η ουρα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...