Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΘΗΛΑΣΜΟΣ: ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ


Recommended Posts

Κοριτσακια μου θελω τη βοηθεια σας.Εδω καιμια εβδομαδα ειμαι μανουλα και θηλαζω αποκλειστικα.το θεμα ειναι ο εξης:ο μπεμπης αν τον αφησω τρωει 45 λεπτα απο το ενα στηθος, μπορει και 1 ωρα.Αλλοι λενε να το αφηνω οσο θελει το παιδι να θηλασει και αλλοι οτι αυτο δεν ειναι σωστο οτι το μωρο θα μου πληγιασει το στηθος και οτι δεν πρεπει το μωρο να θηλαζει παραπανω απο 15 ΄λεπτα στο καθε στηθος....

Εχω μπερδευτει...πειτεμου τι νακανω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλως ήρθες και να χαιρεσαι το μωράκι σου :)

Να αφηνεις το μωρο σου οση ωρα θελει στο στηθος . Για να μην πληγωθεις θα προσέχεις τη σταση θηλασμου και να μην τραβιεται το μωρο .

Το μωρο πρεπει να θηλάζει απεριοριστα οποτε θέλει για οσο θέλει . Μονο ετσι θα μπορεσεις να εδραιωσεις τη γαλουχία :)

Οτι χρειαστεις ειμαστε εδω !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥΣ 2 ΜΗΝΕς ΘΗΛΑΖΑ ΑΠΟ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΤΗΘΟΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΑΠΟ 5 ΛΕΠΤΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΤΟΣΟ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΟΝΟ.ΜΕΤΑ ΤΟ 3 ΜΗΝΟ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΑΘΕ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 6 ΜΗΝΩΝ ΘΗΛΑΖΩ ΑΠΟ 10 Η΄ΚΑΙ 5 ΛΕΠΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΗΘΟΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΘΕΛΕΙ.ΑΛΛΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙ ΜΗΝΩΝ ΔΕΝ ΕΤΡΩΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΡΟΗ ΟΠΩΣ ΕΝΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ.ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΑΑΑααααα! Τι διαβαζω βραδιατικα και αντι να κλεινει το ματι, γίνεται γαρίδα!

Και που ξέρουν οι συμβουλάτορες πότε χορταίνει το ΔΙΚΟ ΣΟΥ μωρό;;;;; Και όλη μέρα να θηλάζει, τι τους ενοχλεί;;; Θα πάθεις το ένα, θα συμβεί το άλλο και θα έρθει η συντέλεια του κόσμου. Αμαν πια!

Εσύ ξέρεις το παιδί σου καλύτερα από όλους και ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σου ζησει το μωρακι σου!

να αφηνεις το μωρα να θηλαζει οσο εκεινο θελει!

αυτο θα κρινει ποσο και για ποσο θα τρωει!

ειναι αρχη ακομα!το στομαχακι του ειναι πολυ μικρο(ισα με ενα μπαλακι)χωρα μικρη ποσοτητα και λογω οτι το μητρικο γαλαειναι πιο ευπεπτο χωνευει πιο γρηγορα με αποτελεσμα να πεινα !

ατελειωτες ωρες θηλασμου!

ενδειξη αν το μωρο θηλαζει σωστα ειναι οι βρεγμενες πανες!

θα πρεπει να εχετε 7-8 την ημερα!

οχι λιγοτερες!

δεν αθα αφηνεις να περνα παραπανω απο 3ωρο απο την [b]εναρξη του προηγουμενου θηλασμου!

φυσικα τιποτα αλλο εκτος απο θηλασμο!

μην ακους τις μαμαδοξαδελφοθειες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου ζήσει το μικρό σου. Να προσθέσω ότι αν το μωρό δεν δείχνει να δυσανασχετεί δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν όμως κλαίει βάλτον και από το άλλο. Εμένα επειδή βαριότανε γρήγορα και δυσανασχετούσε τον είχα εναλλάξ συνέχεια σε ένα μόνο γεύμα. Μπορεί να έκανα και 20 εναλλαγές σένα μισάωρο. Μετά που συνήθισε και έμαθε να θηλάζει του έδινα ένα στήθος σε κάθε γεύμα. Ακολουθείς και προσαρμόζεσαι ανάλογα με το τι είναι ευχαριστημένο το μωρό. Αν φοβάσαι να μην ξεραθούν μετά από κάθε γεύμα άπλωσε λίγο από το γάλα σου στις θηλές και αν μπορείς να τις αφήνεις κάποια λεπτά εκτεθημένες στον αέρα (you know tsitsiolina????) :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καταρχήν να σου ζήσει!

Συμφωνώ με τα κορίτσια κι εγώ στην αρχή θήλαζα με τις ώρες κι ας άκουγα διάφορες χαζομάρες του τύπου δεν έχεις γάλα και δεν χορταίνει και δώσε συμπλήρωμα, έτσι εδραιώνεται η γαλουχία, μην ακούς κανέναν, μόνο το μωρό σου ξέρει πόσο θέλει! Υπομονή και ηρεμία κι όλα θα πάνε τέλεια! απόλαυσε τις στιγμές με το μωρό σου! Καλή λοχεία !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πασχαλάκι, να σου ζησει το μωρακι! Εμενα ο μπεμπης μου ειναι 37 ημερων κι εμεις ειμαστε μιση μερα στο στηθος και τις πρωτες μερες και περισσοτερο. Θα συμφωνησω με τα κοριτσια. Δε νομιζω οτι μπαινουν χρονικα ορια στο θηλασμο. Λλοιπον, γνωμη μου, μην ακους κανενα! Το 90% αυτων που εχουν αποψη δεν εχουν ιδεα! Ακουσε το μωρακι σου εσυ.Ο θηλασμος ειναι φυσικη μεθοδος ταισματος οποτε το λογικο ειναι οτι το μωρο οταν πειναει θα το δειξει μονο του, οπως ολα τα θηλαστικα στον πλανητη. Δεν νομιζω οι μαμαδες των ζωων να εχουν ρολοι!Εγω ετσι το εχω στο μυαλο μου...

Σου ευχομαι καλη υπομονη κουκλιτσα μου και κανε οτι νομιζεις εσυ καλυτερο για το παιδακι σου. Φιλια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου ζήσει και καλή λοχεία!

Ο χρυσός κανόνας είναι το μωρό στο στήθος ΟΠΟΤΕ θέλει και ΟΣΟ θέλει.

Σε περίπτωση που δημιουργηθεί πρόβλημα, υπάρχουν άλλες λύσεις, όχι τα ωράρια/προγράμματα στο θηλασμό, ειδικά ΄τωρα στην αρχή. Αλλά δεν είναι απαραίττητο ότι θα δημιουργηθεί πρόβλημα ;)

Εμένα μου τραυμάτισε τις θηλές στο μαιευτήριο που μου έλεγαν 5-8 λεπτά στο κάθε στήθος και ήταν φυσικά από λάθος στάση (αφού κανείς δεν μου έδειξε)

Καλή συνέχεια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...