Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΔΕΝ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ...ΑΚΟΜΗ!


Recommended Posts

Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΣΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΚΛΕΙΝΕΙ 12 ΜΗΝΕΣ Κ ΔΕΝ ΠΕΡΠΑΤΕΙ ΑΚΟΜΗ..ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΒΗΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ!ΠΙΑΝΕΤΕ,ΣΗΚΩΝΕΤΕ Κ ΠΕΡΠΑΕΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΥ.ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ,ΓΝΩΣΤΗ ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ Η ΜΑΙΡΟΥΛΑ.ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ Κ ΛΕΕΙ Α!ΤΟ ΑΝΙΨΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 11 ΜΗΝΩΝ Κ ΠΕΡΠΑΕΙ!!ΝΑ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΜΗΝ ΤΕΜΠΕΛΙΑΖΕΙ!Κ ΤΗΣ ΛΕΩ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ..ΕΓΩ ΤΗ ΜΑ8ΑΙΝΩ ΝΑ ΤΕΜΠΕΛΙΑΖΕΙ!ΤΑ ΠΗΡΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΟ Κ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΑΚΟΜΗ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου ζήσει η μικρή σου!! Καλέ 12 μηνών είναι χαλάρωσε! Είδα κι εγώ τον τίτλο και υπέθεσα θα έχει φτάσει 2 :P

Θα περπατήσει μην αγχώνεσαι το κάθε παιδάκι έχι τους δικούς του χρόνους. Υπάρχουν παιδάκια που περπάτησαν στους 9 μήνες και άλλα στους 18 :)

Όλα στην ώρα τους. Φαντάζομαι στον επόμενο μήνα θα το τολμήσει το βηματάκι! :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αααα τωρα τα πηρα βραδιατικα!!!!! δηλαδη δεν καταλαβα επειδη δεν περπατησανε τα μωρα μας με το που βγηκαν απο την κοιλια θα μας την πουνε κιολας?????????????????

απο την στιγμη που η μικρη σου ξεκινησε και κανει αυτο το πηγαινε ελα σδτηριζομενη σε επιπλα σιγα σιγα θα ξεθαρεψει και θα περπατησει να εισαι σιγουρη γιαυτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ο γιος μου ξεκινησε 12 μηνων σαν την δικια σου και περπατησε κανονικα μονος του χωρις να στηριζεται 14 προς 15 μηνων!!!!

(και ειναι 17 μηνων τωρα)

το μονο που δεν εχει τελειοποιησει ακομη ειναι να σηκωνεται απο το απτωμα μονος του χωρις να στηριζεται καπου,το εχει κανει μερικες φορες αλλα σιγα σιγα θα το καταφερει και αυτο.

καθε παιδι ειναι διαφορετικο,ωριμαζει διαφορετικα και εκτος των αλλων δεν εχουμε κανει τους σουπερμαν παιδια καναμε!!!! τωρα αν ενα μωρακι περπατησει 8-9 μηνων μπραβο του αν το κανει 15 μηνων εεεεεε και τι εγινε

εσυ το μονο που μπορεις να κανεις για να την ενθαρυνεις(το εκανα κι εγω και με βοηθησε πολυ)ειναι να της κανεις εναν μεγαλο χωρο χωρις εμποδια(για να μην πεσει)επιπλα(για να στηριζεται και αστην να κανει προπονηση!!!!

επεισης μπορεις σταδιακα να την περπατας στρατα κρατωντας της τα χερια(ετσι καναμε εμεις στην φυσιοθεραπεια)και οταν νιωσεις καλα τον βηματισμο της θα την κανεις μια φορα με το ενα χερακι και μια με το αλλο(βολτιτσες μεσα στο σπιτι)

μετα απο αυτο μπορεις σιγα σιγα να αφηνεις τα χερια σου απο τα δικα της και να την ενθαρυνεις να παει προς τον μπαμπα της πχ που ειναι μπροστα της

ελπιζω οι συμβουλες μου να σε βοηθησουν και να μην στεναχωριεσαι με την καθε μια που λεει χαζομαρες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμένα γίνεται 12 μηνών σε μια εβδομάδα και ακόμα δεν περπατάει και δεν νομιζω να περπατησει συντομα. Μπουσουλαει, κρατιεται, σηκωνεται ακόμα και αν στηριζεται στον τοιχο, αλλά για να περπατησει πρεπει να την κραταω απο τα δυο χέρια και δεν εχει σταθερο βημα. Θελει το χρονο της. Θα περπατησει κι αυτη.....

Η μεγάλη περπάτησε 2 μέρες αφού χρόνισε, αλλά για καιρό την είχα από το ένα χέρι και περπατούσαμε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και ποιος είπε οτι πρέπει να περπατήσουν πριν χρονήσουν; κάθε παιδί έχει τους δικούς του χρόνους για να περπατήσει, να μιλήσει, να βγάλει δόντια κ.τ.λ. γιατί να αγχωνόμαστε;

εγώ αγχωνόμουν πότε θα βγάλει δόντια και όταν ρώτησα τον γιατρό μου είπε "κανείς δεν έμεινε χωρίς δόντια!!!" και μόλις μπήκε στον 8ο έβγαλε 4 δόντια σε 15 μέρες.

και η μικρή σου απο μέρα σε μέρα θα κάνει και τα βηματάκια της και τότε να δεις κυνήγι!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αααααααα οι γνωστες μ@#%^*&^%^^#@@!

μηπως αι εσενα φταιει ο θηλασμος?

γιατι εμενα αυτα μου ελεγαν!

μια χαρα ειναι το παιδακι σου!

η κορη μου περπατησε 18,5 μηνων!

τωρα ειναι 21(μηνων) και τρεχει!

το καθε παιδακι εχει το ρυθμο του!

γιατι θα πρεπει να κανουν ολα τα ιδια?

απολαυσε το οτι δεν περπατα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το καθε παιδακι εχει το δικο του χρονο οταν νιωσει ασφαλης να εισια σιγουρη οτι θα το κανει.Μην οκιμαζεις με το ζορι υπαρχςι πιθνοτητα να πεσει να φοβηθει και μετα να μην μπορει να συνεχισει απο το φοβο της .

Ο δικος μου περπατησε 13 μηνων αλλα παιδακια τα βλεπει; πρι χρονισουν καικαποια άλλα μεχρι 18 μηνων .Εκει περιπου αν ενα παιδι δνε εχει περπετησει κοιτανε για κινησιολογια .

Αχ το χαλι μας αν ενα παιδι δεν μιλησει δεν περπατησει απο την αγκαλια καποιο προβλημα εχει με το ζορι . Το προβλημα το εχουν αυτοι που ασχολουνται με αυτα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΓΩ ΠΕΡΠΑΤΗΣΑ 11 ΜΗΝΩΝ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ Η ΜΙΚΡΗ ΕΙΝΑΙ 14 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΠΩΣ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ..ΟΠΩΣ ΔΩΣΕΙ ΟΔΗΓΙΕς Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ.ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 18 ΜΗΝΩΝ ΤΟ ΚΟΙΤΑΖΕΙΣ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μηπως εχουμε την ιδια γνωστη

μια γνωστη μου το παιδι εχει περπατησει απο 7 μηνων :P

ευτυχωσ που η δικια μου ειναι πιο μεγαλη αλλιωσ θα μου ειχαν πει οτι εχει προβλημα.. :silly:

η μπεμπα μας μπουσουλησε 11 μηνων γιατι ηθελε να πιασει ενα πολυπριζο και 12 μηνων στο παρτι γενεθλιων εκανε 6 βηματα μονη τησ...

οπωσ σου ειπαν και τα κοριτσια το καθε παιδι ειναι διαφορετικο μην μπαινεις σε συγκρισεις απεφυγε την παγιδα

χρονια πολλα και με την νεα χρονια σου φυλαει πολυ κυνηγητο :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σασ ευχαριστω πολυ για τισ συμβουλεσ σασ...εγω δενν αγχονομουν κ τοσο αλλα αυτη η.....{αντε να μην πω τωρα}συνεχεια λεει οτι τα παιδια τησ ταδε κανουν το ενα κ το αλλο κ γιατι η δικια μου οχι ακομη.τησ ειπα οτι το κα8ε παιδι ειναι διαφορετικο κ λεει οι γονεισ δεν ασχολουνται πολυ γιαυτο...με εκνευριζει αφανταστα αλλα ελα που ειναι και μακρινη ξαδερφη του αντρα μου κ μενουμε κοντα αλλιωσ θα τη σκυλοεβριζα..τησ εχω πει απειρεσ φορεσ να μην ασχολειτε με το δικο μου το παιδι κ συνεχιζει.......κ μενει να το βαζω κ γο μεσα μου!σασ ευχαριστω και παλι κοριτσακια μου..εσεισ παντα με κανετε να αισθανομαι ομορφα! :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σου ζηση.να την δεις οπως επιθημης,γερο και δυνατο να ειναι το παιδι και θα περπατηση που θα παει.καλε ηρεμησε 12 μηνων ειναι δεν ειναι 2 χρονων.ο μεγαλος μου γιος ητανε 17 μηνων και μικρος 14,6 μηνων και εγω περπατησα κοντα στους 18 μηνες και τι επαθα δεν περπατησα η δεν εγηνα μαμα?μην ανχωνεσε και γραψους ολους ξερεις που.καθωμαστε και δινουμε σημασια σε μ.... και δεν κοιταμε να χαρουμε τα παιδακια μας.ο αλλος αν δεν σε παει σου το διχνει.μην ακους κανεναν.φιλια :kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

pebi έγραψε:

αααααααα οι γνωστες μ@#%^*&^%^^#@@!

μηπως αι εσενα φταιει ο θηλασμος?

γιατι εμενα αυτα μου ελεγαν!

μια χαρα ειναι το παιδακι σου!

η κορη μου περπατησε 18,5 μηνων!

τωρα ειναι 21(μηνων) και τρεχει!

το καθε παιδακι εχει το ρυθμο του!

γιατι θα πρεπει να κανουν ολα τα ιδια?

απολαυσε το οτι δεν περπατα!

ΧΑΧΑΧΑΧΑ :laugh: :woohoo: :side: :laugh: ΑΧ ΠΕΘΑΝΑ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ!! ΝΑΙ ΝΑΙ Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΦΤΑΙΕΙ!!!!!!
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Σήμερα κλείνουμε την 6η εβδομάδα 🥰🥰🧿🧿.. Όχι όχι ξυπνούσε ανά 3ωρο για φαγητό...οι κολικοί μας συνήθως κρατάνε από τις 7 μέχρι τις 11 το βράδυ!!
    • Αχ τέλεια! Εύχομαι να παραμείνει έτσι. Τα προηγούμενα βραδιά ξυπνούσε για να φαει? Η από κολικούς? Αντε ελπίζω να μειώθηκε η ένταση τους κάπως τώρα.
    • μακάρι κορίτσι μου να συνεχίσει ετσι.. τουλάχιστον να ξεκουράζεσαι! μεγαλώνουν μωρέ και ηρεμούν και αυτά..ποδο είστε εσείςς;
    • Καλημέρα κορίτσια μου 🩷🦋🩷 Πώς είστε??εμείς χθες το βράδυ κάναμε το πρώτο μας σερί 6ωρο και η αλήθεια ξεκουραστήκαμε αρκετά 😍👣..τις προηγούμενες 2 μέρες περνούσαμε πάλι δύσκολα με τους κολικούς αλλά χτες ήταν άλλο μωράκι...💙💙🧿🧿
    • Εγώ πάντως παρατήρησα το εξής. Εγώ κανονικά κάνω πολύ απότομο πικ. Τα τεστ μου βγαίνουν ολόλευκα, ξαφνικά τη 12η αρχίζει αχνό, 13η ξαφνικό μπαμ θετικό και από 13η το βράδυ γίνονται λευκα. Στον προηγούμενο κύκλο που έψαχνα θετικό ωορρηξιας ενώ είχα ήδη το εξωμήτριο κ δεν το ήξερα, άρχισα τεστ από την 8η κ μέχρι 16η που σταματησα τα έβλεπα πολύ έντονα όλα. Τοτε δεν ψιλιαστηκα τι γίνεται, απλα ειχα σκοπο να ρωτησω τ γυναικολογο πως γίνεται απο το πουθενά να εχω θετικα τοσες μερες ! Δηλαδή σ εμένα ίσχυσε αυτό που βγαίνουν θετικά τα ωορρηξιας στην εγκυμοσύνη. Αλλά αν βγάζεις θετικό ωορρηξιας, θα βγάλεις και θετικό εγκυμοσύνης. Το τεστ μπερδεύει τις ορμόνες απλά. Είναι αδύνατο να σου βγάζει έντονα σχεδόν θετικά ωορρηξιας κ η χοριακη να μη φανεί καν. Έτσι λέω εγώ...  Σου δείχνω φώτο μου με μερικά από κείνα τα τεστ, δεν τα έβαζα όλα στην εφαρμογή, μόνο λίγα.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...