Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά

Πλησιάζει η πρωτοχρονιά και με τον άντρα μου σκεφτόμαστε τι δώρο να κανουμέ στον αντρούλη μας (παρεπιπτόντως όποιος μας επισκέπτεται τώρα τις γιορτές τσούπ και απο ένα δώρο για τον μικρό μας)που τον ρωτάμε και μας γελάει.Εσείς τι θα πάρετε στα μωράκια σας?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

H μικρή Ολίβια θα γεννηθεί τον Φεβρουάριο.Τα φετινά είναι τα πρώτα της Χριστούγεννα,αν και στην κοιλιά ακόμη.Δεν θα μπορούσε να λείπει το δώρο :laugh: Ένα ξύλινο,κουνιστό αλογάκι απο το χαζομπαμπά της

μωρακι δεν εχω αλλα θυμαμαι ως μωρο οτι ηθελα παιχνιδακιααααα..πολλα,μεγαλα και θορυβωδη...ρουχα που συνηθως επαιρναν η μητερα μου τα θυμαται...καλη χρονια κοριτσακι και να χαιρεστε τον αντρουλη σας

εγώ ακόμα δεν του πήρα δώρο μιας και είναι μικρός και δεν καταλαβαίνει περίμενα να δω τι θα του φέρουν γιατί γιόρταζε κιόλας και πραγματικά γεμίσαμε και ρούχα και παιχνίδια, θέλω βέβαια να του πάρω κάτι ίσως συμβολικό για να μείνει ως το πρώτο χριστουγεννιάτικο δώρο αλλά δεν ξέρω τι... αυτό με το αλογάκι ωραία ιδέα, προχθες τα χάζευα στην αγορά...

Καταρχήν να το ξέρετε κορίτσια στα careffour και Μαρινόπουλος πάντα μετά την πρωτοχρονιά έχουν 40% έκπτωση στα παιχνίδια!!

Θέλω να του πάρω το πρώτο μου γραφείο της fisher price!!Θα το πάρω μετά την πρωτοχρονιά απο το careffour..Ελπίζω μόνο να το έχει..Μ'αρέσουν πολύ τα παιχνίδια της fisher price.To εκπαιδευτικό σκυλάκι είναι το αγαπημένο μας,είναι το καλύτερο του παιχνίδι το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Πέρισυ αν και στν κοιλιά της αγοράσαμε για γούρι το κλασσικό περιστρεφόμενο παιχνίδι κούνιας με όλη την ιεροστελεστία που ακολουθείται, κάτω από το δέντρο, ονοματισμένο και άνοιγμα πρωτοχρονιάς...Είναι χωρίς υπερβολή το αγαπημένο της...

χουζουρεύει και απολαμβάνει τα αστεράκια της...

Εμείς πάντως με το σύζυγο είμαστε ίσως λίγο ''σπάταλοι'' στο θέμα παιχνίδια...

Ευτυχώς η Αλεξανδρή μας τα τιμά δεόντως... :)

Εμείς της πήραμε πάντως ένα παιχνιδάκι της F.Price πολύ αστείο...

Ο άντρας μου βέβαια της έφερε και έναν τεράστιο Αη-Βασίλη με τον οποίο ξετρελαίνεται!

Μπορείς ανάλογα την ηλικία να επιλέξεις, έχεις πάμπολλες επιλογές...

εκπαιδευτικά, βιβλία, αρκουδάκια, αυτοκινητάκι, αλογάκι, 1002!!!

Καλή αγορά...

ΥΣ.Popaki της έφεραν δώρο μία καμηλοπάρδαλη και είναι όλο πέρα δώθε!!!

Πολύ μου άρεσε!!!

Βέβαια το καλύτερο και σαφαλέστερο αλογάκι είναι ο μπαμπάς της!!! :lol:

κι έγω ήθελα να του πάρω το πρώτο μου γραφείο της fisher price και τελικά μας το έφεραν, καλά είναι φοβερό, έχει πάρα πολλά τραγούδια, ο μικρός δεν το αφήνει, ασε που επειδή είναι στην φάση που θέλει να κρατιέται όρθιος συνέχεια μια χαρά το βολεύτηκε και όρθιος και παίζει ο καλύτερος συνδοιασμός!

Εγω παλι που φετος ψωνισα του κοσμου τα δωρα...16 στον αριθμο :woohoo: :woohoo: !!Κ μονο στον αντρουλη μου δε πηρα κατι κ στη μικρουλα μας :( !Α!και στον εαυτο μου φυσικα!!

Θα επανορθωσω αυτη την εβδομαδα!Ψηφιζω παιχνιδακι!!Και τα πιτσιρικια το ιδιο ;) !!Μια βολτα να κανεις δε θα ξερεις τι να διαλεξεις!!Αλογακια,αυτοκινητακια που μπαινουν μεσα,καστρακια,...χαμος!!

Αν και δεν έχω παιδάκι, έχω ανηψάκι και βαφτιστήρι. Λοιπόν τους πήρα το σπίτι του μικυ μάους στο βαφτιστήρι και ένα παιχνιδάκι με μουσική της fisher price για το ανηψάκι, ξετρελέθηκαν και έτρεξαν τα ανοίξουν τα δώρα τους. Δεν κρατιόντουσαν τα μικρά..

Για μένα τίποτα, για τον άντρα μου τίποτα. Μετά τις γιορτές με την ησυχία μας θα πάμε για ψώνια, κυρίως ρούχα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...