Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΤΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 20 ΧΡΟΝΩΝ.ΧΘΕΣ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΤΟΝ DOPPLER EIMAI 31η ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΓΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΚΕΤΟ,ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΩΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΑΞΕΙ ΘΕΣΗ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ.ΕΧΩ ΚΑΤΑ ΑΓΧΩΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΧΘΕΣ.ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ.

• Απαντήσεις 106
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΤΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 20 ΧΡΟΝΩΝ.ΧΘΕΣ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΤΟΝ DOPPLER EIMAI 31η ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΓΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΚΕΤΟ,ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΩΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΑΞΕΙ ΘΕΣΗ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ.ΕΧΩ ΚΑΤΑ ΑΓΧΩΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΧΘΕΣ.ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΙΩΤΑΚΙ!!

ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ.ΣΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ

Κ ΓΩ ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΓΕΝΝΗΣΑ.ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ...ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΚΑΝΩ Κ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΙΔΑΚΙ!ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΕΓΩ ΠΗΓΑΙΝΑ ΓΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓ.

ΤΟΚΕΤΟ Κ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΦΡΑΚΑΡΕΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΟΥΝΑ ΜΕ ΤΑ

ΠΟΔΙΑ ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΑ :blush: :blush: ΜΕ ΒΑΛΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ!!

ΕΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΙ Κ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ!

ΦΙΛΑΚΙΑ!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΙΩΤΑΚΙ!!

Κ ΓΩ ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΓΕΝΝΗΣΑ.ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ...ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΚΑΝΩ Κ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΙΔΑΚΙ!ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΕΓΩ ΠΗΓΑΙΝΑ ΓΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓ.

ΦΙΛΑΚΙΑ!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΙΩΤΑΚΙ!!

ΦΙΛΑΚΙΑ!!

Δημοσίευση

Και γω θετικά την βλέπω την καισαρική βρε κορίτσια..

θα κάνω μαθηματα ανώδυνου τοκετού βεβαια αυτό το μήνα ε και λέω να πάω για φυσικό τοκετό (αν γίνεται γιατί ο μπέμπης μου δεν έχει γυρίσει ακόμη) και βλέπουμε..

Πάντως επειδή διάφορες φίλες μου γέννησαν και με τους 2 τρόπους έχω παρατηρήσει ότι τα μωρά που γεννήθηκαν με καισαρική είναι ροδαλά ροδαλά και καθόλου ταλαιπωρημένα... Ουφ δεν ξέρω..

Πάντως έχω ακούσει ότι στην καισαρική δεν πονάς λέει στην γέννα αλλά πονάς μετα.. Για τι πόνο μιλάμε δηλαδη? Περπατάς κανονικά μετα? Σηκώνεσαι δηλαδή? Και πόσες μέρες καθεσαι παραπάνω στο νοσοκομέιο?

Δημοσίευση

θα κάνω μαθηματα ανώδυνου τοκετού βεβαια αυτό το μήνα ε και λέω να πάω για φυσικό τοκετό (αν γίνεται γιατί ο μπέμπης μου δεν έχει γυρίσει ακόμη) και βλέπουμε..

Πάντως επειδή διάφορες φίλες μου γέννησαν και με τους 2 τρόπους έχω παρατηρήσει ότι τα μωρά που γεννήθηκαν με καισαρική είναι ροδαλά ροδαλά και καθόλου ταλαιπωρημένα... Ουφ δεν ξέρω..

Πάντως έχω ακούσει ότι στην καισαρική δεν πονάς λέει στην γέννα αλλά πονάς μετα.. Για τι πόνο μιλάμε δηλαδη? Περπατάς κανονικά μετα? Σηκώνεσαι δηλαδή? Και πόσες μέρες καθεσαι παραπάνω στο νοσοκομέιο?

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Γεια σου Αγνη μου καλως ορισες στη παρεα!!

Να σου ζησει το μωρακι σου μικρη μανουλα!!

Εχω κανει δυο καισαρικες και η πρωτη ηταν μετα απο 12 ωρες πονους γεννας οπου τελικα λογο μικρης διαστολης δεν εγινε φυσιολογικα!!

Η δευτερη μου ομως εμπειρια ηταν αψογη και ελπιζω το ιδιο και για τη τριτη !!Γενναω αρχες Μαρτιου!!

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!

glitterfy021923450D36.gif

Δημοσίευση

Εχω κανει δυο καισαρικες και η πρωτη ηταν μετα απο 12 ωρες πονους γεννας οπου τελικα λογο μικρης διαστολης δεν εγινε φυσιολογικα!!

Η δευτερη μου ομως εμπειρια ηταν αψογη και ελπιζω το ιδιο και για τη τριτη !!Γενναω αρχες Μαρτιου!!

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!

Δημοσίευση

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!

Δημοσίευση

Δεν έχω γεννήσει με καισαρική και έτσι δεν ξέρω για τι πόνο μιλάμε. Είναι υποθέτω ο ίδιος πόνος που έχει κάθε επέμβαση. Αυτό που ξέρω σίγουρα να πώ είναι ότι στον φυσιολογικό τοκετό αισθάνεσαι τον ερχομό του παιδιού σου τα συναισθήματα είναι απερίγραπτα και ειδικά όταν παίρνεις το παιδί σου στην αγκαλιά όταν ακόμη δεν έχει κοπεί ο ομφάλιος λώρος. Είναι στιγμές πολύ συγκινητικές, είναι στιγμές που με την καισαρική δεν μπορείς να ζήσεις αφού σου δίνουν το παιδί μετά, και δεν έχεις νιώσει τίποτε. Στην καισαρική μένεις στο κρεββάτι την 1η μέρα, ενώ στον φυσιολογικό τοκετό σηκώνεσαι περπατάς, πας στην τουαλέτα κάνεις μπάνιο μπορείς να φροντίσεις το παιδί σου και μένεις στο νοσοκομείο 2 με 3 μέρες. Εγώ προσωπικά είμαι υπέρ του φυσιολογικού τοκετού. Στην Ελλάδα δυστυχώς οι γιατροί είναι υπέρ της καισαρικής - για οικονομικούς λόγους βέβαια- και βρίσκουν χιλιάδες δικαιολογίες για να πετύχουν την καισαρική τελικά!:(

Δημοσίευση

Δεν έχω γεννήσει με καισαρική και έτσι δεν ξέρω για τι πόνο μιλάμε. Είναι υποθέτω ο ίδιος πόνος που έχει κάθε επέμβαση. Αυτό που ξέρω σίγουρα να πώ είναι ότι στον φυσιολογικό τοκετό αισθάνεσαι τον ερχομό του παιδιού σου τα συναισθήματα είναι απερίγραπτα και ειδικά όταν παίρνεις το παιδί σου στην αγκαλιά όταν ακόμη δεν έχει κοπεί ο ομφάλιος λώρος. Είναι στιγμές πολύ συγκινητικές, είναι στιγμές που με την καισαρική δεν μπορείς να ζήσεις αφού σου δίνουν το παιδί μετά, και δεν έχεις νιώσει τίποτε. Στην καισαρική μένεις στο κρεββάτι την 1η μέρα, ενώ στον φυσιολογικό τοκετό σηκώνεσαι περπατάς, πας στην τουαλέτα κάνεις μπάνιο μπορείς να φροντίσεις το παιδί σου και μένεις στο νοσοκομείο 2 με 3 μέρες. Εγώ προσωπικά είμαι υπέρ του φυσιολογικού τοκετού. Στην Ελλάδα δυστυχώς οι γιατροί είναι υπέρ της καισαρικής - για οικονομικούς λόγους βέβαια- και βρίσκουν χιλιάδες δικαιολογίες για να πετύχουν την καισαρική τελικά!:(

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Ντόρα η αδελφή μου είχε την ίδια περίπτωση με σένα και ο γιατρός της είπε ότι θα πρέπει να γεννήσει με καισαρική. Έτσι έκανε καισαρική και στα δυο παιδιά. Όμως τώρα όποια έχει κάνει καισαρική μια φορά την δεύτερη μπορεί να γεννήσει φυσιολογικά, δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος. (απ΄όσο έχω διαβάσει από διάφορες ιστοσελίδες που έχω επισκεφθεί)

Δημοσίευση

Ντόρα η αδελφή μου είχε την ίδια περίπτωση με σένα και ο γιατρός της είπε ότι θα πρέπει να γεννήσει με καισαρική. Έτσι έκανε καισαρική και στα δυο παιδιά. Όμως τώρα όποια έχει κάνει καισαρική μια φορά την δεύτερη μπορεί να γεννήσει φυσιολογικά, δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος. (απ΄όσο έχω διαβάσει από διάφορες ιστοσελίδες που έχω επισκεφθεί)

Δημοσίευση

Δημοσίευση

O ΠΟΝΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΦΕΡΤΟΣ, ΠΟΝΑΣ ΒΕΒΑΙΑ Κ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ

ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΣΑΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙΣ Κ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ.

ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ , ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 13 ΩΡΕΣ ΟΙ 9 ΩΡΕΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕ.''ΕΦΑΓΑ''Κ ΕΠΙΣΚΛΗΡΗΔΙΟ Κ ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ, ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑ ΠΟΛΥ,ΟΜΩΣ.....

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑ ΟΛΑ!!!

ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ!

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!

Δημοσίευση

ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ , ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 13 ΩΡΕΣ ΟΙ 9 ΩΡΕΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕ.''ΕΦΑΓΑ''Κ ΕΠΙΣΚΛΗΡΗΔΙΟ Κ ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ, ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑ ΠΟΛΥ,ΟΜΩΣ.....

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!

Δημοσίευση

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!

Δημοσίευση

Γιωτακι μου καλημερα,

Και εγω με καισαρικη γεννησα..Βασικα η πρωτη μερα ειναι η πιο δυσκολη!!

Αν σηκωθεις την πρωτη φορα μετα ειναι πιο ευκολο..

Σιγουρα ποναει αλλα θα τους ζητας καθε 8ωρο υποθετακι voltaren και δεν θα καταλαβαινεις τιποτα!!!;)

Εμενα ετσι μου κανανε και ημουν ΑΕΡΑΣ!!!!!!!!χεχεχε!

Φιλακια!

Δημοσίευση

Γιωτακι μου καλημερα,

Και εγω με καισαρικη γεννησα..Βασικα η πρωτη μερα ειναι η πιο δυσκολη!!

Αν σηκωθεις την πρωτη φορα μετα ειναι πιο ευκολο..

Σιγουρα ποναει αλλα θα τους ζητας καθε 8ωρο υποθετακι voltaren και δεν θα καταλαβαινεις τιποτα!!!;)

Εμενα ετσι μου κανανε και ημουν ΑΕΡΑΣ!!!!!!!!χεχεχε!

Φιλακια!

• Απαντήσεις

• Εγω έχω να πω κάτι σε όσες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν παιδί αλλά δεν τα έχουν καταφέρει ως τώρα, η μητέρα μου προσπαθούσε πολλά χρόνια με φυσικό τρόπο να μείνει έγκυος και μόλις έφτιαξε τα χαρτιά της για υιοθεσία έμεινε έγκυος σε μένα 💖 
    • Η Ελένη Ξανθοπούλου είναι κορυφή! Ωστόσο επειδή είναι και σωστή επαγγελματίας δεν παίρνει πολλές γυναίκες μαζί που γεννάνε το ίδιο διάστημα ώστε να είναι σωστή απέναντι τους κ δίπλα σε όλες!    Οπότε καλό είναι άμεσα ν μιλάτε μαζί της αν κάποια ενδιαφέρετε για να μπορεί να σας αναλάβει!    Ωστόσο η ανεξάρτητη μαία η Στέλλα η Παντου πολυ γνωστή για ανεξάρτητους τοκετούς μπορεί να σας προτείνει γιατρούς ή να σας δώσει feedback    Με το καλό σε όλες 🩷🩷🩷
    • Και εγώ δεν έχω κάνει τίποτα, αλλά τα σκέφτομαι και αγχώνομαι, ρούχα οκ μας έχουν δώσει φίλοι κλπ, μας έχουν αγοράσει ήδη γιαγιά και θεία τους που έχουν τρελαθεί, αλλά τα ρούχα τα έχω το πιο ασήμαντο και αδιάφορο εγώ, οκ θα πάρεις κτ κ τέλος δε θέλει καν ανάλυση ή ψάξιμο. Τα υπόλοιπα με αγχώνουν εμένα γιατί μπορεί να γεννήσω πολύ πρόωρα λόγω διδύμων.Έχω βρει από γνωστούς δυο καθίσματα αυγά και 2 ίσως 2 καρότσια, αν και καρότσι έχω πει θα αγοράσουμε διπλό σίγουρα, αλλά κ αυτό θέλει ψάξιμο να δω σε ποιό θα καταλήξουμε. Τα θήλαστρα κλπ πως που πότε να νοικιάσω νοσοκομειακό θέλω μέχρι να δω πως θα πάει ο θηλασμός ώστε αν γεννήσω νωρίτερα να βγάζω έστω γάλα αν μπουν τπτ σε μονάδες να παίρνουν μητρικό έστω..Παρακολούθησα κπ σεμινάρια πρόσφατα για νεογέννητα και για δίδυμα συγκεκριμένα κ θηλασμό κλπ κ πρέπει να οργανωθώ με αυτό ,να βρω σύμβουλο θηλασμού να με βοηθήσει γιατί με δυο θά ναι ζόρι και ο θηλασμός και η παραγωγή γάλακτος και χωρίς καθοδήγηση δεν παίζει να το βρω, είμαι τελείως άσχετη. Αλλαξιέρα,μπανιέρα,θήλαστρο,αποστειρωτή αν δώσω μπιμπερό, λίκνο να κοιμούνται με αυτά θα ξεκιν΄ήσω πρώτα νομίζω,μόλις τα έχω αυτά θα ηρεμ΄ήσω ίσως αλλά και εγώ για σεπτ έλεγα που αν γίνει κτ και έρθουν νωρίτερα πάλι αργά θα ναι, αχ ίσως κ Αύγουστο ψάξω κ πάρω τπτ. Και εγώ το ίδιο ακριβώς με ΠΗΤ 13/11 είμαι , αλλά λόγω διδύμων μαξ γύρω στα μέσα οκτωβρ μας έχουν πει το ιδανικό σενάριο...και μετά μπορεί να πάει ακόμα πιο νωρίς αναλόγως ανάπτυξης γιατί είναι και μονοχοριακά και τρέμω αχ αχ
    • Αχ κορίτσια και εδώ Αθήνα έριξε μια ωραία μπόρα. Ότι είχα απλώσει καιβετρεχα να μαζέψω. Όλη μέρα περίμενα να βρέξει που έλεγαν και δεν έβρεχε και μόλις άπλωσα μέσα σε 5 λεπτά σκοτείνιασαν όλα!  @Diwni εχει κατι μαγουλα για δάγκωμα και σε ολο το κορμι ειναι δίπλες. Χοντρουλα την φωνάζουμε, μεχρι να αρχισει να καταλαβαινει και μετα θα το κοψουμε με της μείνει και τραύμα 🤣🤣 Χθες πήγαμε για ψώνια και με ρωτούσαν πόσο είναι και μόλις έλεγα 3 μηνών έλεγαν όλοι μοιάζει για 5. Φανελάκια ολεον φοράμε 9 μηνών και ορισμένα τύπου orchestra 12 μηνών.
    • Πηγαινε σε ενα αλλο εργαστηριο. Γιατι 4 τεστ και ολα θετικα δυσκολο να λενε ψεματα.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...