Μετάβαση σε περιεχόμενο

koritsia boitheia anisixw!!!!!!!!!!

Recommended Posts

mairoulaki δεν έχω φτάσει ακόμα σε αυτό το στάδιο της εγκυμοσύνης αλλά μου έχουν πει οτι κάτι τέτοιο είναι φυσιολογικό αφού το σώμα προετοιμάζεται.Οι πόνοι στα κόκκαλα μάλλον είναι η λεκάνη σου που προετοιμάζεται για την μεγάλη μέρα σιγά-σιγά.Πες το και στον γιατρό σου την επόμενη φορά.Ολα θα πάνε καλά !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Mairoylaki moy arxika vlepw oti eisai neo melos ara KALOSORISES!!!me to kalo to mpempaki soy :kiss: !!!!an kai pistevw orti einai ena apo ta symptwmata toy trimhnoy kalo tha htan na milages sto giatro soy.Pantws exw akoysei oti malakwnoyn oi syndesmoi sta kokkala mas giati proetoimazontai gia ton toketo...genika ginomaste pio eyaisthtes giayto lene na prosesoyme sto perpathma giati einai pio eykolo na parapathsoyme...Ola nomizw oti einai fysiologika alla den eimai giatroylis ara kalytera na milhseis mazi toy !!!

Μπορεί να φταίει και το βάρος απο την κοιλίτσα σου!Ξέρεις αλλάζει το κέντρο βάρους απο την διόγκωση της κοιλιάς και πονάνε γενικώς τα κόκαλα...

Θέλει λιγο κουράγιο τους τελευταίους μήνες!Προσπάθησε να κάνεις ασκήσεις .. περπάτημα κτλ

Χρονια πολλα κοριτσαρες!!!!Γλυκια μου δεν ξερω ακριβως γιατι συμβαινει, αλλα κι εγω το παθαινα τους τελευταιους μηνες! ;) Υπομονη!!! :kiss::kiss:

ΒΡΕ ΚΟΙΤΣΑΚΙ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ.ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΠΟΝΑΓΑ ΣΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ.ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΛΑ ΜΕ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ Κ'ΟΛΑΣ :huh::lol:

Κοριτσάκι μην αγχώνεσαι καθόλου...Είναι απολύτως φυσιολογικό...Εγώ να δεις πόσο πολύ πονούσα...Από τον 6ο μήνα κιόλας...Δεν είναι σημάδι πρόωρου τοκετού..Σκέψου ότι πονούσα αφόρητα στο συγκεκριμένο σημείο για καιρό και τελικά μπήκα να γεννήσω με πρόκληση στις 39 εβδομάδες και 4 ημέρες...Προφανώς ετοιμάζεται το σώμα για τον τοκετό...

mairoulaki έγραψε:

kalispera koritsia eimai 7 misi minwn k edw k mia bdomada me ponane ta kokala mou sta mpoutia mou psila k stis klidwseis stin euaisthiti perioxi san na exw poiastei.giati sumbenei eyto??

γεια σου μαιρουλακι...μην ανυσηχεις και γω ποναω και ειμαι πολυ πιο πισω απο εσενα....

εγω να σου πω την αληθεια ποναω απο τον 4ο μηνα αλλα αυτο γινεται γιατι ανοιγουν οπως σου ειπανε και τα αλλα κοριτσια οι συνδεσμοι της μητρας και της λεκανης για τον τοκετο και νιωθεις πονο εκει.....ειναι σαν να εχεις κανει γυμναστικη....

ολα θα πανε καλα...μην ανυσηχεις τσαμπα...

Καλησπέρα και χρόνια πολλα σε όλες!

Είμαι και εγώ νέο μέλος και με προβληματίζουν λίγο τα πονάκια χαμηλά αλλά νομίζω αυτή η εξήγηση είναι λογική. Αυτό που δε μπορω να καταλάβω είναι γιατί πετρώνει η κοιλιά μου τα βράδια συνήθως. Είμαι 29 εβδομάδων και τώρα τελευταία σκληραίνει πολύ η κοιλιά μου για κάμποση ώρα. Προσπαθώ να χαλαρώσω αλλά τίποτα...

Μήπως ξέρετε τι μπορει να είναι αυτό? Μια φίλη μου είπε ότι απλώς εκεί"φωλιάζει" το παιδί ενώ μια άλλη ότι είναι συσπάσεις της μήτρας και οτί μπορεί να είναι επικίνδυνο...

Ευχαριστώ.

egw anisixousa pio polu apo sena,,,nai bre einai to mwraki sou den to niwtheis otan metakinite k foliazei aptin mia pleura stin alli???egw ton eniwtha apton 4 mina,,,k nomiza pws itan kati enteriko,,apla steneuoun ta pragmata siga siga k giaut0 i parousia tou einai pio entoni,niwtheis pws tha skasei i koilia sou se ayto to simeio,,,xaxaxa,,,

vic1 έγραψε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλα σε όλες!

Είμαι και εγώ νέο μέλος και με προβληματίζουν λίγο τα πονάκια χαμηλά αλλά νομίζω αυτή η εξήγηση είναι λογική. Αυτό που δε μπορω να καταλάβω είναι γιατί πετρώνει η κοιλιά μου τα βράδια συνήθως. Είμαι 29 εβδομάδων και τώρα τελευταία σκληραίνει πολύ η κοιλιά μου για κάμποση ώρα. Προσπαθώ να χαλαρώσω αλλά τίποτα...

Μήπως ξέρετε τι μπορει να είναι αυτό? Μια φίλη μου είπε ότι απλώς εκεί"φωλιάζει" το παιδί ενώ μια άλλη ότι είναι συσπάσεις της μήτρας και οτί μπορεί να είναι επικίνδυνο...

Ευχαριστώ.

vic1 καλησπερα και χρονια πολλα....

το πετρωμα της κοιλιας ειναι φυσιολογικο και ονομαζεται συσπασεις braxton-hicks αλλα θελει προσοχη στη συχνοτητα που γινονται αυτες...

εγω το ειπα στο γιατρο μου και επειδη φοβουνται για προωρο τοκετο συνηθως δινουν ή καποιο ειδικο χαπι το οποιο ονομαζεται prepar και ειναι γι'αυτη την περιπτωση που υπαρχουν συχνες συσπασεις ή μπορει να σου δωσει μαγνησιο (αν δεν παιρνεις ηδη)το οποιο και αυτο βοηθαει να μην γιναονται συσπασεις.

εγω παιρνω μαγνησιο περιπου 3-4 μερες και εχουν υποχωρησει αρκετα τα ππετρωματα..να του μιλησεις για να εισαι σιγουρη...

Ευχαριστώ πολύ! Με βοηθήσατε πραγματικά. Το είχα ξαναπάθει στο πρώτο τριμηνο της εγκυμοσύνης και μου έδωσε τότε θυμάμαι μπουσκοπαν. Όμως μετά δεν το ξανάπαθα μέχρι πριν λιγες μέρες. Μαγνήσιο παίρνω. Νόμιζα ότι ήταν για τις κράμπες μόνο... :blush:

mairoulaki έγραψε:

kalispera koritsia eimai 7 misi minwn k edw k mia bdomada me ponane ta kokala mou sta mpoutia mou psila k stis klidwseis stin euaisthiti perioxi san na exw poiastei.giati sumbenei eyto??

ΜΑΙΡΟΥΛΑΚΙ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ.ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ 9ο ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΟΝΟ ΕΧΩ Κ ΕΓΩ ΑΠΟ 7 ΜΗΝΩΝ Κ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ Κ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ,ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΟΝΟ Κ ΠΟΛΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΣΟΒΑΡΟ.

ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ Κ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Κ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΕΙΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΞΩΘΗΣΗ Κ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΠΑΥΣΙΠΟΝΑ ΜΕΤΑ.ΕΧΟΥΜΕ Κ ΑΛΛΟ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΠΟΝΟΣ ΣΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ.ΜΠΕΣ Κ ΕΚΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ!!!ΚΟΥΡΑΓΙΟ....ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ ΚΑΠΩΣ!!!

ΦΙΛΙΑΑΑΑ :kiss::kiss::kiss::kiss:

Αυτο με μετα κόκκαλα το είχα και εγώ δεν μπορούσα να κοιμήθω ή ξυπνούσα απο τον πόνο. Τεσπα ρώτησα τον γιατρό μου και μου είπε οτι είναι ισχιαλγια και είναι πόλυ συχνή στην εγκυμοσύνη. Οσο για τις συσπάσεις καλύτερα να ενημερώσεις τον γιατρό.

Τα έχω κι εγώ αυτά τα πονάκια,από τον 6ο.Έκλεισα τον έβδομο σήμερα,και γίνονται εντονότεροι οι πόνοι...Κάποιοι γιατροί δίνουν φάρμακα,ο δικός μου όχι.

Παρατήρησα την Κυριακή που περπάτησα 3 χιλιόμετρα περίπου,ότι περνάει ο πόνος με το περπάτημα.2 μέρες δεν πονούσα καθόλου.Υπέθεσα ότι ίσως με πιάνει και πόνος από την ακινησία γιατί γενικά είμαι πολύ ζωηρή,κι έχω βαρύνει πλέον.Υπομονή,σε λίγο έρχονται τα μαμουνάκια μας...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• μα τι όμορφα νέα..❤️ ξαφνικά αλλάζει ολη μας η ζωή 😍 να τον χαίρεσαι και να τον καμαρώνεις τον αντρακο σου💙💙
    • μου βγήκε γκρινιάρης εμένα...τι να τον κάνω;😂 λιγη υπομονή ακόμα και ελπίζω να στρώσει... θα σας πω μόλις μιλήσω ναι❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου 🦋 24.11.2023 η μέρα που χαμογέλασα ξανά μετά την παλινδρομη του Ιουνίου '23..Μέρα αναμενόμενης περιόδου και έχω ξυπνήσει με μια ανεξήγητη αναστάτωση..Ξεκινάω για δουλειά αλλά πριν πάω σταματάω στο φαρμακείο παίρνω ένα τεστ και μόλις πάω στο γραφείο αλλάζει όλος μου ο κόσμος 🤗🤗..Το τεστ είναι θετικό πριν καλά καλά περάσει ένα λεπτό,η χαρά μαζί με το κλάμα απερίγραπτα..Παίρνω αμέσως τηλέφωνο τον άντρα μου,του το λέω (μετά την 1η κύηση και την κατάληξη της δεν υπήρχε περιθώριο εκπλήξεων κτλ),τον ακούω να κλαίει στο τηλ και να μου λέει το μεσημέρι θα βγούμε έξω σήμερα έχουμε γιορτή 🥳...Δε σας κρύβω ότι μέχρι να κλείσω τον 6ο είχα χαρά,προσμονή αλλά και άγχος ότι κάτι πάλι θα πάει στραβά...τώρα συνειδητοποιώ ότι χάρηκα την εγκυμοσύνη πολύ πολύ λίγο και αυτό προς το τέλος!!!Σήμερα όμως,ένα χρόνο μετά έχω τον αγοράκι μου δίπλα μου να μου γελάει και να γελάει η ψυχή μου ολόκληρη 🩵🩵🧿🧿 Συγγνώμη για το σεντόνι κορίτσια μου,αλλά τα μοιραζόμαστε όλα από την αρχή και ήθελα να σας το πω και αυτό...Η @Elkκάι εγώ είμαστε από τις πρώτες εδώ 🤗🧿🤗🧿
    • Καλημέρα!!  Σαλάτες και φρούτα μου είπε να τρώω αρκετά αλλά πολύ καλά πλυμένα!! 
    • Ναι, ήθελα να σας γράψω, να σχολιάσω και διάφορα που λέγατε, αλλά δεν πρόλαβα! Περίμενα να δω και τα αποτελέσματα σου!  Γίνεται ένας χαμός εδώ, καλά καθόμουν κι άραζα στο μαιευτήριο!! 😅 Όταν κοιμηθούν και οι δύο και βρω χρόνο, θα γράψω κανένα κατεβατο για τη συνάντηση!! 😆 Καλά πάει πάντως προς το παρόν! ☺️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...