Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΧΑΜΟΜΗΛΙ;;


Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ..ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΕ ΠΑΙΔΙ 2 ΜΗΝΩΝ ΧΑΜΟΜΗΛΙ;;ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΗΡΕΜΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΑΥΤΟ;;ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΣΗΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ;;ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕ Ο ΧΑΜΟΜΗΛΙ;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χαμομηλι μονο τυπου κιντερτε αλλα πρωτα πρεπει να ερευνησεις την αιτια της ανησυχιας του. μηπως κανατε προσφατα εμβολιο?εαν ναι λιγο ντεπον (το μισο του βαρους του) μπορεις να του δωσεις. μηπως δεν εχει κανει κακακια σημερα? μου εχει τυχει ενα διαστημα να ειναι δυσκοιλια και της εδινα της μικρης χαμομηλι για να ενυδατωθει και την βοηθησε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χαμομίλι δίνουμε αν είναι το μωρό δυσκοίλιο. Αν θηλάζεις αποκλειστικά δεν χρειάζεται τίποτα. Μια αγκαλιά και πολύ υπομονή. Λίγο μασαζάκι την κοιλίτσα. Πονάκια έχουνε μωρέ τα καημένα αλλά κρατάνε το πολύ ένα τρίμηνο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Για όσο θηλάζει το μωρό δε χρειάζεται να λαμβάνει επιπλέον υγρά όπως νερό, τσάι ή χαμομήλι. Η χορήγηση υγρών ξεκινά με την εισαγωγή των στερρεών τροφών στη διατροφή του. Ωστόσο ορισμένοι παιδίατροι το επιτρέπουν από νωρίς αλλά και πάλι σε μικρή ποσότητα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...