Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΕ ΑΡΚΕΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΙΤΡΙΝΟΠΡΑΣΙΝΑ ΥΓΡΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΝΥΣΗΧΗΣΕΙ.ΑΣΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟΛΕΦΑΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΣΠΑΣΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΙΣΩΣ ΦΑΤΑΙΝΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.....

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Δημοσίευση

Χρόνια πολλά και με το καλό να γεννήσεις το μωράκι σου!!!!!!!!!

Πονοκεφάλους φοβερούς έχω ΄γω ανα διαστήματα,όμως νομίζω πως πρέπει να επιμείνεις να βρείς τον γιατρό σου γιατί έχω διαβάσει ότι τέτοια υγρά και ιδίως άν μυρίζουν άσχημα, ότι ίσως είναι κάποιος μύκητας και πρέπει να δεις τον γιατρός σου για να σου δώσει αγωγή!!!!!!!!! Βέβαια μπορεί να μην είναι τίποτα, σου λέω τι έχω διαβάσει και νομίζω πως το καλύτερο και το ασφαλέστερο είναι να βρείς τον γιατρό σου!!!!!!!!!!!!!! Όλα καλά θα πάνε μην ανησυχείς αρκεί να ενημερώσεις τον γιατρό σου!!!!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Βρες το γιατρο σου, αν δεν τον βρισκεις πηγαινε στο μαιευτηριο που συνεργαζεται η στο μαιευτηριο δημοσιο που εφημερευει, συνηθως καποια μολυνση ειναι, ετσι εχω ακουσει και εγω μπορει να ειναι και απο τα φαρμακα αυτο δεν το ξερω, αλλα επειδη εισαι εγκυος καλο ειναι να πας να το κοιταξεις για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο μακαρι να μην ειναι τιποτα και να λεμε βλακειες

Δημοσίευση

ΜΠΕΣΥ μου ελπιζω μεχρι τωρα να εχεις ενοιμερωθει απο το γιατρο η την μαια σου.Ευχομαι να κρατησεις αγκαλιτσα σου ενα υγιεστατο ζουζουνακι.

Θα περιμενω να μαθω τα νεα σου.Να εχεις καλα Χριστουγεννα και οτι ποθεις στην αγκαλια σου να το βρεις.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ... :cheer:

Δημοσίευση

Οντως αν δεν σε δεί γιατρός δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι είναι .

Μπορεί να είναι μύκητες η' και τίποτα ,επέμεινε στο τηλ΄να βρείς το γιατρό και αν δεν τον βρεις πας στο μαιευτήριο όπως είπαν και τα

κορίτσια .

Οσον αφορά τους πονοκεφάλους εγω έχω και είχα ρωτήσει τον γιατρό μου

και μου είχε πει απο τις ορμόνες είναι ,όμως τι φάρμακα είναι αυτα που

λες οτι παίρνεις ?μήπως εννοείς τα συμπληρώματα που μας δίνουν γιατί

αν εννοείς αυτά δεν νομίζω οτι προκαλούν πονοκεφάλους .

Ευχομαι να είναι όλα οκ και να περάσεις καλά χριστούγεννα !

Δημοσίευση

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ .Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΕΛΕΝΧΩ ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ

Δημοσίευση

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ .ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ.ΠΑΙΡΝΩ 8 ΟΥΤΡΟΤΖΕΣΤΑΝ-2 ΝΤΙΒΙΝΑ -ΣΑΛΟΣΠΙΡ-ΚΑΙ ΦΙΛΙΣΙΝ ΚΑΙ Τ4

Δημοσίευση

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ .ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ.ΠΑΙΡΝΩ 8 ΟΥΤΡΟΤΖΕΣΤΑΝ-2 ΝΤΙΒΙΝΑ -ΣΑΛΟΣΠΙΡ-ΚΑΙ ΦΙΛΙΣΙΝ ΚΑΙ Τ4

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...