Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΟΦΥΓΗ ΡΑΓΑΔΩΝ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ

Recommended Posts

Κοριτσακια μου τι κανετε?εγω ολα καλα προς το παρον.ειχα κατι εμετους και αναγουλες αλλα ευτυχως εμειναν μονο οι αναγουλες.

εχθες ομως αρχισα να νιωθω σαν να τεντωνεται η κοιλια μου,περιεργο...ειναι πολυ νωρις για να αρχισει να μεγαλωνει η κοιλιτσα μου? :unsure:

δεν ξερω αλλα αρχισα να σκεφτομαι να βαλω κατι στη κοιλια μου για να μην εχω ραγαδες αν φουσκωσω πολυ :laugh: :laugh: :laugh:

μου προτειναν να βαζω βαζελινη ,οπου τη θεωρω και ακινδυνη για το νινακι μου.

επισης μου ειπαν και για κρεμουλα ειδικη για εγκυμονουσες απο το φαρμακειο,αλλα δεν ξερω καμια...

Ξερετε καμια κρεμουλα να μου προτεινετε??καποια καλη που να μην επηρεαζει το φασολακι μου??αν ναι,πειτε μου και τιμες αν θυμαστε!!

περιμενω νεα σας κουκλιτσες μου.α...και μπαινω στον 3ο μηνα στις 24 του μηνα.φιλακια :kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΡΓΥΡΩ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΣΟΥ :laugh: ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΕΓΩ ΕΒΑΖΑ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΡΕΜΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΡΑ.ΕΙΝΑΙ Η PREVENSTRIA ΤΗΣ FREZYDERM.ΚΟΣΤΙΖΕΙ 27 ΕΥΡΩ.ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΟ ΑΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΟΦΑΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠ ΤΟ ΔΕΡΜΑ.ΕΛΠΟΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ :laugh: ΦΙΛΑΚΙΑ :kiss:

Σε ευχαριστω κοπελα μου για τις ευχες σου! :)

ευχομαι και σε σενα τα καλυτερα!!!με τη βαζελινη εκανες ραγαδες?να βαζω βαζελινη για αρχη και μετα να την παρω τη κρεμουλα.απο ποτε ξεκινησες κρεμουλα?

Εγώ είμαι στον 7ο μήνα και όποτε το θυμηθώ βάζω την simulcium, την αγοράζεις από το φαρμακείο και μου έχουν πει ότι είναι πολύ καλή.

Στην αρχή έβαζα κι εγώ βαζελίνη αλλά μετά την βαρέθηκα γιατί κολλάει πολύ..

Καλησπέρες κι από μένα,οσονούπω μανούλες!

Λοιπόν,αυτήν την κρέμα που λέει η Γωγώ μου συνέστησαν κι εμένα,κι όχι οποιοσδήποτε,αλλά ο ξάδερφος του άντρα μου...Φαρμακοποιός.Εννοώ ότι είναι δικός μας άνθρωπος...

Είναι καθαρά φυτική όπως λέει η Γωγώ κι εντελώς "Άκακη".Όσο για την βαζελίνη,κορίτσια μου,μου είπαν όλοι ότι απαγορεύεται γιατί περιέχει κάποια μορφή πετρελαίου!

Αν θα κάνουμε ραγάδες ή όχι,είναι καθαρά θέμα οργανισμού...Η κουμπάρα μου είχε σπάσει ήδη από την 20η εβδομάδα,και δεν επανήλθε,εγώ τώρα στην 30η δεν έχω κάνει ακόμη ραγάδες...Θα δείξει!Βάζω μια απλή ενυδατική μόνο,όπως έβαζα πάντα,με άρωμα βανίλια που μου αρέσει πολύ.

Εύχομαι ό,τι καλύτερο κορίτσια μου!

Με το καλό να γεννήσεις!!!

Λαδάκι προτείνω...

Αν και χωρίς να σε απογοητεύσω προϋπόθεση βασική είναι και τί δέρμα έχεις...βέβαια θα βοηθήσει η περιποίηση προληπτικά...

Σας ευχαριστω κοπελαρες μου,ναστε καλα.

απο δερμα καλα παω και γενικα δεν εχω ραγαδες απλα φοβαμαι μην αποκτησω.αν πηρα απο τη μαμα μου τοτε ειμαι τυχερη.γιατι 2 μωρακια εκανε και καμια ραγαδα δεν εχει στην κοιλιτσα της.

ειμαστε σφιχτοκρεατες στο σοι γενικα. :laugh: :laugh: :laugh:

Θα παω να παρω αυτη που μου ειπατε και μακαρι να πανε ολα καλα. ;)

Ζουμερη ειμαι κι εγω αλλα ειναι σφιχτο το δερμα μου !ισως επειδη πηγαινα πολλα χρονια μπαλετο,και εμεινε απο παλια...

Τωρα ειμαι παχουλη αλλα σφιχτη,χαχαχχαχαχαχ!!!!φιλακια σε ολες και ευχομαι σφιχτα μπουτακια και κοιλιτσες ..χαχχαχαχ

Φυσικα ευχομαι πανω απο ολα υγεια στα μωρακια μας και στις οικογενειες ολων μας!!

Αργυρω 27 έγραψε:

Ζουμερη ειμαι κι εγω αλλα ειναι σφιχτο το δερμα μου !ισως επειδη πηγαινα πολλα χρονια μπαλετο,και εμεινε απο παλια...

Τωρα ειμαι παχουλη αλλα σφιχτη,χαχαχχαχαχαχ!!!!φιλακια σε ολες και ευχομαι σφιχτα μπουτακια και κοιλιτσες ..χαχχαχαχ

Φυσικα ευχομαι πανω απο ολα υγεια στα μωρακια μας και στις οικογενειες ολων μας!!

Aργυρώ αν είσαι όντως παχουλή,κι όχι μια ακόμη γυναίκα 40 κιλών με λανθασμένο πρόβλημα για το σώμα της(ξέρεις,συμβαίνουν κι αυτά!) δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα!Τα λιγάκι πιο παχουλά σώματα κάνουν ρυτίδες και ραγάδες πολύ δύσκολα...Με το καλό τα μωρούδια μας,κι όλα τα άλλα φτιάχνονται!

me to kalo argurw mou!eimaste kai sunomilhkes kai konta ston mhna..mpaineis ston 3o mhna eipes se 2 meres e?egw mpainw stis 27/12 ston 3o.oson afora to 8ema ths kremas kai gw akousa polu kala logia gia thn krema pou anefere h gwgw..authn 8a parw k gw..na se rwthsw kati??pote eixes emetous?

ειχα αρχες 2ου μηνα αλλα τωρα εχω μονο αναγουλες.ευτυχως ειμαι καλυτερα αλλα αυξηθηκε η ορεξη μου και με ανησυχει...χαχαχχαα

εσυ εισαι καλα?σου ειπε ο ιατρος σου για αυχενικη ποτε θα κανεις ?εμενα δεν μου ειπε ακομη...εχω ραντεβου στις 28 του μηνα.

Mpempoulina_mou έγραψε:

Aργυρώ αν είσαι όντως παχουλή,κι όχι μια ακόμη γυναίκα 40 κιλών με λανθασμένο πρόβλημα για το σώμα της(ξέρεις,συμβαίνουν κι αυτά!) δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα!Τα λιγάκι πιο παχουλά σώματα κάνουν ρυτίδες και ραγάδες πολύ δύσκολα...Με το καλό τα μωρούδια μας,κι όλα τα άλλα φτιάχνονται!

egw exw polles kaoures+anagoules kati fores.apla den exw oreksh gia faghto..me zorizei polu auto..kourazomai polu eukola,kalo einai auto me thn oreksh..se zhleuw.. :) :) k gw 8elw.. auxenikh 8a kanw thn 12h evdomada.tote ginetai sunh8ws.. ax na exoume kalh egkumosunh k na thn xaroume oso mporoume k meta.....................ax ax!!!to mwro mas!to 8auma mas!!!

Κι εγω ειμαι συνεχεια κουρασμενη και αναγουλιαζω με το παραμικρο αλλα ειμαι σιγουρα καλυτερα απο πριν...ευχομαι γρηγορα να ηρεμησεις κι εσυ απο τα συμπτωματα αυτα.σε καταλαβαινω.

Αχ πωςκαι πως περιμενω να περασει ο καιρος...να φανει η κοιλιτσα και μετα να μετραμε αντιστροφα για να αγκαλιασουμε το νινακι μας!!!

ax polu xairomai gia sena!makari k gw na niw8w suntoma kala..me kourazei polu auto..egw anagouliazw apisteuta otan plenw ta dontia mou to prwi.. koufo???alla apo thn allh den antexw na mhn ta plunw..eimai ikanh na ta vgalw an den plunw ta dontia mou..ax!psuxwsh!k gw pws k pws perimenw na perasei o kairos gia na dw thn koilitsa mou...k meta h pio megalh agkalia ths zwhs mas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aaaaa!exw apanthsh sto erwthma sou..flasia..o gunaikologos mou,mou eipe pws h koilia mas se auth thn evdomada 8a arxisei na megalwnei ligo, oxi eksaitias tou mwrou mas alla eksaitias ths mhtras h opoia megalwnei,katalamvanei perissotero xwro pleon me apotelesma na piezei ta entera ta opoia anagkastika anevainoun pshla..

ΑΑΑΑ.....αρα δεν ειμαι παλαβη που νομιζα οτι τεντωνεται η κοιλια μου.ετσι ειχα μια περιεργη αισθηση,σαν να με τραβαει η κοιλια μου.ευχαριστω που με ενημερωσες!Εσυ το νιωθεις?και κατι ασχετο: απο που εισαι?γιατι αν εισαι ελλαδα τωρα ειναι 5 παρα και εσυ εισαι ξυπνια???

εγω ειμαι σημερα με αυπνιες...αστα να πανε...

Αργυρω βαλε βαζελινη στην κοιλια και οπου παχαινεις.Στην πρωτη εγκυμοσυνη εβαζα απο την αρχη και ενω πηρα 27 κιλα δεν εκανα καθολου ραγαδες.Τωρα στη δευτερη δεν εβαζα απο την αρχη και εβαζα κατι κρεμες και δυστυχως εκανα λιγες ραγαδες :dry::dry: γαμωτο!!

ΑΡΓΥΡΩ DON'T WORRY ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ 76 ΚΙΛΑ ΔΕΝ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΚΑΛΑ ΕΙΧΑ ΦΤΑΣΕΙ 86 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΜΟΥ ΕΦΤΑ 92 ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 11 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ 1 DAY ΕΙΜΑΙ 93,7 ΚΑΙ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΤΑ 100 ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕ 1.72 ΥΨΟΣ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΠΑΧΟΥΛΟΕΓΚΥΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΤΡΟΜΕΡΟ ΚΟΛΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΩ

ΑΡΓΥΡΩ DON'T WORRY ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ 76 ΚΙΛΑ ΔΕΝ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΚΑΛΑ ΕΙΧΑ ΦΤΑΣΕΙ 86 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΜΟΥ ΕΦΤΑ 92 ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 11 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ 1 DAY ΕΙΜΑΙ 93,7 ΚΑΙ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΤΑ 100 ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕ 1.72 ΥΨΟΣ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΠΑΧΟΥΛΟΕΓΚΥΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΤΡΟΜΕΡΟ ΚΟΛΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΩ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΓΥΡΩ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!

ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ 3 ΜΗΝΩΝ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΤΗΣ FREZYDERM.ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ.

ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ,ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΒΑΖΩ ΒΑΖΕΛΙΝΗ,ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΞΕΧΝΟΥΣΑ,ΕΒΑΖΑ ΣΠΑΝΙΑ....

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΡΑΓΑΔΕΣ...

oxi vre mhn agxwnesai!an to niw8w leei..exw kai 8ema me th duskoiliothta kai fantasou pws fainetai toulaxiston mia fora thn evdomada h koilia mou..san mpalonaki!ax!egw den exw aupnies,prospa8w na apofugw tis prwines kaoures-anagoules kai prospa8w oso mporw na koimamai arga to vradu gia na ksupnaw arga to meshmeri.ekswteriko eimai.alla twra pou eipes ellada se elaxistes meres,metrhmenes sto xeri tou enos xeriou ERXOMASTE!!auth th fora kai oi 3!!!exeis aupnies e?to gala den se voh8aei??

κοριτσακια μου,τι μου κανετε???

εγω λεω να αγορασω το λαδακι της weleda λενε ειναι πολυ καλο και ακακο,και λεω να ξεκινησω και βλεπουμε

μπηκα αισιως στον 4ο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τα δυσκολα περασαν!!!αρχισε ηδη λιγο να φαινεται η μπαλιτσα μου!!!!ολοι μου λενε πως δε φαινεται ακομα,αλλα εγω καθομαι και την κοιταω με τις ωρες στον καθρεφτη και καμαρωνω!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Αργυρω 27 έγραψε:

Mpempoulina_mou έγραψε:

Οχι καλε πλακα κανεις?δεν λεω ψεμματα!δυστυχως ,ειμαι πολλα κιλα 80 !!!!!!!καλα θα ηταν να ελεγα ψεμματα αλλα ετρωγα πολυ απο τοτε που αρραβωνιαστηκα και εβαλα μεσα σε 3 χρονια 20κιλα...αστα να πανε...τωρα θα κανω διαιτα μετα τη γεννηση του μωρου μου!και απο οτι βλεπω θαναι αιματηρη διαιτα,χαχαχαχα θα φτυσω αιμα που λενε...χαχαχαχαα :laugh: :laugh: :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Είμαι και εγώ υπέρ των νέων γιατρών.. εν προκειμένω όμως είναι θέμα νοοτροπίας/κουλτούρας.. στην Ελλάδα σχεδόν το 70% καταλήγει με κ.τ χωρίς να συμπεριλάβουμε ποσοστά άλλων ιατρικών παρεμβάσεων.. δεν είναι τυχαίο.. Ο γιατρός εντωμεταξυ είναι 32-33.. τώρα τελειώνει την ειδικότητα και φεύγει Αγγλία αρχές '25 για ειδίκευση εμβρυομητρικου δίπλα στο Κύπρο Νικολαιδη.. φοιτητή ιατρικής μου μένει μόνο να δοκιμάσω..🤣🤣🤣 Όντως μαργαριτάρι ακούσαμε.. αλλά δεν είναι ώρα ακόμα.. ας γεννησουμε με το καλό και θα σας τα πω όλα!! Ευτυχώς ο άντρας μου με στηρίζει και είναι μαζί μου..! Sorry δεν προσπαθώ να σας το παίξω μυστήρια και έτσι..😅 απλά δεν έχω αντοχές να συνεχίζω να υπερασπίζομαι και να εξηγώ τις επιλογές μου.. Όχι όχι.. τη παρασκευή ο γιατρός..!! Άσχετα με τις αρτηρίες... Στο δεύτερο Doppler και στον αγγειολογο που πήγαμε μου είπαν σχεδόν το ίδιο πράγμα.. πιθανόν το μωράκι πίεζε τις αρτηρίες την ώρα της μέτρησης και αν δεν τις ξαναμετρησε ο εμβρυομητρικος τη πρώτη φορά (όντως μια φορά πήρε μέτρηση, είχε πολύ κόσμο) να έδειξε ψευδώς αυξημένες αντιστάσεις.. ο δε αγγειολογος εκνευρίστηκε κιόλας γιατί λέει πάνε αγχωνουν τις γυναίκες ενώ δεν είναι κάν η ειδικότητα των εμβρυομητρικων να μετράνε τις αρτηρίες και τις αντιστάσεις!! Δεν είναι πήρα μια μέτρηση τυχαία και αυτό είναι.. Αλλά δεν στέλνουν τις γυναίκες σε αγγειολογους ώστε να γίνει αξιόπιστα και η μέτρηση.. Τεσπα όχι καλά είμαι τώρα! Έχω κάνει τα πλάνα μου και τις επιλογές μου... απλά κουρασμένη ψυχολογικά νοιωθω από το στρες όλης της εβδομάδας.. να σκεφτείς αν δεν ήμουν σε κάποιο ραντεβού, σχεδόν όλη μέρα ήμουν στα τηλέφωνα και έκοβα βόλτες πάνω κάτω στο σαλόνι.. τα πόδια μου πόνεσαν από το τόσο περπάτημα!! 😂 Εντωμεταξυ έχετε πιάσει και ενδιαφέροντα θέματα συζήτησης βρε κορίτσια μου... P.S Έτσι για το κερασάκι στη τούρτα.. ο σύζυγος λίγο νωρίτερα βγήκε θετικός στο covid!! 😱 Έτσι για να κλείσει όμορφα αυτή η υπέροχη εβδομάδα..!! 😅 Ευτυχώς έκανα δύο τέστ διαφορετικών εταιρειών και είμαι αρνητική.. Τώρα καραντίνα και από απόσταση.. πφφφφ..
    • Ουφφ όλα καλά με εξετάσεις girls νομιζω 🙏🏼 Μικρόβια τίποτα, κατακερματισμός πολύ καλά 10%. Άρα στη δική μου περίπτωση μπορεί τελικά να ήταν όλα τυχαία τι να πω.  Ο,τι προλαβαίνω από αυτόν τον μήνα 😂 ωορρηξία ή έγινε χθες η σήμερα 
    • χαχαχαχ αστα να παν... χαρά στο κουράγιο μου δε λες τίποτα...   καλά σίγουρα θα θέλω αργότερα...προς το παρόν όμως ούτε να το σκέφτομαι 😂
    • εσυ ίσως η μεγαλύτερη και εγώ η μικρότερη μάλλον 😍 καλά ναι δεν είναι τραγικό αλλά υπέθεσα ότι θα κάτσει για λίγο στον μπαμπά του 🤷
    • Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...