Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

pebi έγραψε:

γιατι δεν κανει μια μικρη τραπεζα γαλατος?

ωστε την ημερα που θα λειπεις να πιει δικο σου γαλα?

και να εχεις σε φαση που εσυ λειπεις για εξετασεις?

ειναι πολυ σκληρο να εισαι εκει και να μην του δινεις το αυτονοητο!

αλλα και για εσενα θα εινια δυσκολο να ξερεις οτι θα μπορεις να του δωσεις γαλατακι αγνο και να του δινεις σκονη!

δεν ειναι χαζο.... ξερει να ξεχωριζει τι θελει!

δεν γινατε να εχει το βυζακι και να προτιμα την πλαστικη θηλη!

ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΝΑΙ ΚΑΝΕ ΕΤΣΙ!

ΜΑΖΕΨΕ ΣΤΑ ΒΑΖΆΚΙΑ ΓΙΑΛΛΙΝΑ ΑΠΟΣΤΥΡΩΜΕΝΑ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ (ΑΝ ΘΑ ΠΙΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ - ΨΥΓΕΙΟ)

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ, ΦΟΒΑΜΑΙ!!! :woohoo:

ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΙΝΩ - ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΟΡΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΒΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΛΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. ΚΑΠΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ - ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΩ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΔΩΣΩ - ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ!

ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ!!!

Δημοσίευση

ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ το γαλα που θα βγαλεις με το θηλαστρο κ το βαλεις στο μπιμπερο να του το ταισει καποιος αλλος γτ εσενα σε εχει συνδιασει με το στηθος και οσο τον εχεις εσυ θα κλαιει κ θα εκνευριζεται γτ δεν του δινεις στηθος

Δημοσίευση

ευχαριστω για την βοηθεια κοριτσια,κατι αλλο φταιει εβγαλα το δικο μου γαλα το πρωι και το εβαλα στο μπιμπερο και παλι τιποτα,λετε να μην θελειτο μπιμπερο?εχω chicco αλλαξα θηλες,καοτσουκ,σιλικονι,2,3 τρυπες τιποτα.δεν αντεχω ειμαι χαλια ψυχικα,σωματικα...

Δημοσίευση

ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ έγραψε:

ευχαριστω για την βοηθεια κοριτσια,κατι αλλο φταιει εβγαλα το δικο μου γαλα το πρωι και το εβαλα στο μπιμπερο και παλι τιποτα,λετε να μην θελειτο μπιμπερο?εχω chicco αλλαξα θηλες,καοτσουκ,σιλικονι,2,3 τρυπες τιποτα.δεν αντεχω ειμαι χαλια ψυχικα,σωματικα...

ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ. ΑΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ, ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΙΝΕΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΟΥΦΆΕΙ ΚΑΙ ΌΧΙ ΝΑ ΠΑΤΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΟΥΛΑ.

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΚΑΙ ΜΑΘΑΝΕ ΜΕ ΚΑΛΑΜΑΚΙ. ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ - ΑΠΟ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ. ΔΟΚΗΜΑΣΕ ΜΕ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΔΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Katerinioo την μέρα που πήγα στο μαιευτήριο δεν είχα πόνους,είχα μόνο πετρώματα στην κοιλια από την προηγούμενη μέρα,το πρωί είχα ελαφρύ πονο περιοδου και μετά τίποτα. Πετρωνε ανά μισή ώρα και λιγότερο ή κοιλιά μου και ένιωθα να θέλω κακά, πήγα μαιευτήριο και είχα κατοσταρες  συσπασεις με μικρη συχνότητα (δεν θυμάμαι πόσο μου είπαν,επειδή δεν πονουσα δεν μετρούσα την ώρα ανάμεσα στις συσπασεις)
    • @Sotiria_94 στον θάλαμο μου ειμασταν 3 με καισαρική, στην μια κοπέλα είχαν πρηστεί πάρα πολύ τα πόδια της και της είπαν πως ήταν φυσιολογικό. Μετά την καισαρική έκανε και αντιπηκτικές, όπως καιροί υπόλοιπες στον θάλαμο. Εγώ θα κάνω για 20 μέρες. Μίλα με τον γιατρό σου και πες του ότι σε προβληματίζει. Επίσης θεωρώ απαράδεκτο να μην τρως τόσες μέρες. Δεν είπαμε να φας ένα κατσίκι μόνη σου αλλά πρέπει να φας,να πίνεις πολύ νερό και να περπατάς. Εμένα την επόμενη μέρα μου έφεραν κανονικά όλα τα γεύματα και σαλάτα και στο πρωινο μου εφερναν και γαλλικο καφε.. Και το φαγητό χρειάζεται όχι μόνο για το εντερο αλλά και για εσένα για να δυναμώσεις. Έχεις βγει από το νοσοκομείο?
    • @Sotiria_94 πίστεψε με κάθε καισαρική είναι διαφορετική. Επίσης κάθε γιατρός. Και εμένα μου είχαν πει για κλύσμα Διωνη. Τώρα που το είπες το θυμήθηκα. Βέβαια είχα καταφέρει και πήγα, αλλά όντως στην διπλανή μου αυτό έκαναν και ηρεμισε η ερμη. Σου έδωσε τίποτα για το σπίτι Σωτηρία; Κάποια κάλτσα; Κάποια ένεση; Να μην φοβάσαι. Στο λέω γιατί όλα αυτά που λες τα πέρασα με πολυ κλάμα και φόβο και εγώ και ακόμα και έμπειρη να είσαι μπορεί και να τα περάσεις ξανά. Εγω έπαιρνα συνέχεια τηλ. Και τώρα δλδ συνέχεια παίρνω στο νοσοκομείο και ρωτάω. Καλύτερα να με πουν σπαστική παρά να υποφέρω από άγχος. Οτι σε φοβίζει πάρε τηλ κι πες «δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι;». Πιστεύω η μαία πάντως θα σου δώσει οδηγίες και θα σε βοηθήσει σε όλα ψυχολογικά. Θέλει χρόνο η ανάρρωση από χειρουργείο αλλά καλούμαστε να τα κάνουμε όλα από το πρώτο λεπτό. Περίεργη φάση. Και να μιλάς. Στον άντρα σε φίλες! Σε κόσμο που σε ακούει, χωρίς να σε αγχώνει. Τα γράφω εδώ να τα βλέπουμε όλες! Μην σου πω πρώτη και καλύτερη να τα βλέπω εγώ!    
    • Στη θέση σου αγάπη θα πίεζα για έλεγχο από την πλευρά του άντρα… Επίσης, όχι μόνο το απλό σπερμοδιογραμμα αλλά οπωσδήποτε + οξειδωτικό στρες και dfi… Αν τα λέω σωστά… Αυτά μας συμβούλευσαν εμάς.    Και άσε πεθερές και φίλους/φίλες έξω από αυτό. Κρατήστε μερικά πράγματα μόνο για εσάς. 
    • @Sotiria_94κοριτσι μ η καισαρικη ειναι μεγάλο ζορι. Ειναι ενα μεγαλο χειρουργείο που επηρεαζει ολα τ οργανα. Κάποιες έχουν καλύτερη αναρρωση Κάποιες πιο δύσκολη. Εγω σ λεω εφαγα κανονικά την ίδια μερα. Επισης οσο ήμουν στην κλινική μ ειχαν πει ότι πριν να βγω αν δ πάω τουαλέτα από μόνη μ θα μ κανουμε κλισμα. Οπότε ρωτα τ γιατρό σου μήπως σε βοηθήσει καπως. Νομίζω ότι η αντιμετώπιση από τ γιατρό σου σε εχει παει πολυ πισω. Το πρήξιμο στην κοιλιά σιγα σιγα θα υποχωρήσει. Αλλα τ περνάς δυσκολα. Δ θα πάθεις τίποτα μη φοβάσαι. Απλά ταλαιπωριεσαι παρα μα.παρα πολυ.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...