Μετάβαση σε περιεχόμενο

τι να υποθεσω?

Recommended Posts

κοριτσια γεια σασ!!!!!!!!!!!!χθες πηγα για υπερηχο ο γιατρος μου ειπε πολυυυυυυ στεναχωρημενος οτι βλεπει 3 σακουσ,,,,,,,κ να παω την αλλη βδομαδα να ακουσουκε καρδιες......ειμαι 5 βδ,,,θυμαμαι στον γιο μου οταν ειχα παει κ ειδαμε σακο μου ειπε να ο σακος κ βλεπψ εμβρυικα στοιχεια,,κατι που χθες δεν ανεφερε καθολουυυυυυυυυυ........τι να σημαινει αραγε????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ισως παρελειψε να στο πει χρησιμοποιωντας τα ιδια λογια με τοτε!

Αν δεν εβλεπε εμβρυικα στοιχεια ,γιατι να σου πει να πας να ακουσεις κ τις καρδουλες?

Δεν το ρωτησες τιποτα αλλο,γιατι σου μοιαζει στεναχωρημενος,αν ειναι ολα καλα?

Τίποτα δεν σημαίνει. Επειδή δεν ανέφερε κάτι δε σημαίνει απαραίτητα και κάτι κακό. Ισώς να ήταν στεναχωρημένος για δικούς του προσωπικούς λόγους. Να πας στο επόμενο ραντεβού και σου εύχομαι ολόψυχα να ακούσεις 3 καρδούλες να χτυπάνε δυνατά!

elena30 συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!!!Την 5η βδομάδα δεν είναι πολύ νωρίς για να φανούν εμβρυικά στοιχεία?Θεωρώ ότι αν έβλεπε κάτια ανησυχιτικό θα σου το έλεγε.Ίσως να ήταν σκεπτικός λόγω του ότι είδε 3 σάκους!!Στη θέση σου θα τον έπερνα και θα τον ρωτούσα να σου φύγει και το άγχος... :)

ηταν στεναχωρημενος γιατι λεει δεν θελει καν να το σκεφτεται οτι θα προχωρησουν κ τα 3....γιατι αλλιως θα παμε σε αφαιρεση κ μπορει να χαθει η εγκυμοσυνη....απλα εδω διαβασα οτι στισ 5 βδ βλεπεις εμβρυικα στοιχεια

ο φόβος του τότε είναι η επικινδυνότητα μιας τρίδημης κύησης..και για να σου πει ότι φοβάται μην προχωρήσουν και τα τρία για να μην αναγκαστεί να κάνει αφαίρεση επίσης σημαίνει ότι είδε εμβρυικά στοιχεία!!Όσο για την αφαίρεση δεν ισχύει πάντα!! :)

elena μου θα σε μαλλώσω!!! :) Που είναι καλέ η θετική σου σκέψη και στάση?Άντε γιατί και τα μωράκια σου ότι νιώθεις νιώθουν και ας είναι ακόμα μικρά!!!Έγκυος είσαι πίστεψέ το και επέτρεψε στον εαυτό σου να το χαρεί!!! B)

marina. έγραψε:

elena μου θα σε μαλλώσω!!! :) Που είναι καλέ η θετική σου σκέψη και στάση?Άντε γιατί και τα μωράκια σου ότι νιώθεις νιώθουν και ας είναι ακόμα μικρά!!!Έγκυος είσαι πίστεψέ το και επέτρεψε στον εαυτό σου να το χαρεί!!! B)

Συμφωνω ;) !Καλη εγκυμοσυνη :)

Ελενα, θα πρέπει να χοροπηδάς από την χαρά σου!!!!

Κάνε μία περιήγηση στα θέματα του mammyland και θα δείς πόοοοοοσσοοοοοο ΤΥΧΕΡΗ είσαι!!!!!

Χαλάρωσε και απόλαυσέ το!!!!

κοριτσακι καταλαβαινω. Κ εγω εχω μια κορη 18 μηνων κ ειχαμε σκοπο να κανουμε δευτερο παιδακι μετα το Πασχα αλλα τελικα ειμαι εγκυος. Οταν πηγα πρωτη φορα στον γιατρο μου ειπε οτι βλεπει δυο σακους κ ηταν μαζεμενος. Δεν μου ανεφερε τιποτα για εμβρυικα στοιχεια. Τελικα πηγα 6εβδ κ 4 ημερων κ ακουσα δυο καρδουλες. Ναι μου ειπαν οτι ειναι πιο επικυνδηνες κυησεις αλλα τι να κανουμε. Μην ανησυχεις ολα καλα θα πανε. Κ εγω δεν ξερω τιποτα σιγουρο ακομα γιατι κ εγω φρεσκια ειμαι κ να σκεφτεις οτι δεν προσεχω καθολου μιας κ δεν γινεται γιατι δουλευω κ ειναι κ η κορη μου ουσιαστικα μωρο ακομα κ εχω κ το σπιτι κ καμια βοηθεια αλλα ελπιζω κ παρακαλαω να πανε ολα καλα. Σου ευχομαι καλη εγκυμοσυνη

elena μην φοβάσαι.Η 5η εβδομάδα είναι ακόμα νωρίς για να δεις έμβρυο,πόσο μάλλον να ακουσεις καρδούλα!Και εμείς στην 5η εβδομάδα(προς 6η)με κολπικό υπέρηχο μόνο σάκο είχαμε δει.Καρδούλα αρκετά αργότερα.Υπομονή και μην αγχώνεσαι...το μωρακι καταλαβαίνει!!!

Να υποθέσεις οτι ο γιατρός σου ξαφνιάστηκε απο τους 3 σάκους γιατί

προφανώς θα είναι κάτι πιο δύσκολο γι αυτόν ,και γι αυτό δεν σου

είπε κάτι παραπάνω .

Εγω άκουσα καρδούλα 6+2ημ. οπότε καλή μου μην αγχώνεσαι και αγχώνεις

και 3πλα τα σποράκια σου ,ήταν νωρίς να ακούσεις καρδούλες .

Σου ευχομαι μια ήρεμη ,ομορφη και τριπλά τελειόμηνη εγκυμοσύνη :kiss::kiss::kiss: σου στέλνω την θετική μου

ενέργεια και τα τριπλά φιλακια για τα σποράκια σου.

ελενα οταν ηγα εγω για τον πρωτο μου υπερηχο ημουν περιπου 5 εβδομαδων

ειδαμε τον σακο και με το ζορι φανηκε μια πολυ μικρη κουκιδα που ουτε καν φαινοταν αν ηταν εμβρυικο στοιχειο!!!!

τον ειδα λιγο απογοητευμενο και μου λεει ελα παλι σε μια εβδομαδα να δουμε αν υπαρχει εγκυμοσυνη!!!!!

τρελαθηκα....αλλα ηρεμησα αμεσως.ημουν σιγουρη για το σπορακι μου.

πηγα το ειδαμε και στην 8η ακουσαμε και την καρδουλα του

σου ευχομαι ολα να πανε ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!! για τα μωρουλια σου

:laugh: ;) koριτσια σας ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θα σας πω αμεσως νεα μολις γυρισω απο τον γιατρο!!!!!!!!!!!!!!!

χρονια πολλα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κ γονιμα!!!!!!!!!!!!!!!

• 2 weeks later...

είναι πολύ νωρίς καλό μου,όταν πήγα εγώ στα διδυμάκια μου στην 5η εβδομάδα δεν βλέπαμε ούτε καν σάκο και μου είπε να ξαναπάω σε ένα δεκαήμερο που θα βλέπαμε σάκο θα ακούγαμε και καρδούλες...όσο για την αφαίρεση στο είπε γτ γενικά οι πολύδυμες κυήσεις είναι επικίνδυνες και για την εξέλιξη της εγκυμοσύνης και για την ίδια την μητέρα...εύχομαι να πάνε όλα καλά και το σημαντικότερο....ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ-ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ!!!

καλη χρονια κοριτσια!!!!!!!!!!!!πηγα στον γιατρο λοιπον,,,,,,,,,,εναν σακο ειδε,με ενα μωρο μεσα,οαλλοσ σακος λεει αρχιζει κ κφυλιζετι για αυτο ισως να ειχα κ τα καφετια υγρα..ο τριτος σακοσ γιοκ,,ουτε που φαινοτανε!!!!!!ανεβασα κ σακχαρο,αναμενομενο βεβαια αφου εχει ημαμα μ και η αδελφη μου ειχ στην εγκυμοσυνη της και εγω στον γιο μου,αλλα δεν περιμενα τοοοοοοοοοοοοοοσο νωρις,,,αυριο εχω ραντεβου με τον ζουπα να δω τι θα μου πει,,,,,,,,,,,,,,,,, :unsure:

εχω εναν φοβο για το μωρακι που εχω μην εχει την καταληξη του αλλου.......................ολο αγχοσσσσσσσσσσ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια μου 🦋 24.11.2023 η μέρα που χαμογέλασα ξανά μετά την παλινδρομη του Ιουνίου '23..Μέρα αναμενόμενης περιόδου και έχω ξυπνήσει με μια ανεξήγητη αναστάτωση..Ξεκινάω για δουλειά αλλά πριν πάω σταματάω στο φαρμακείο παίρνω ένα τεστ και μόλις πάω στο γραφείο αλλάζει όλος μου ο κόσμος 🤗🤗..Το τεστ είναι θετικό πριν καλά καλά περάσει ένα λεπτό,η χαρά μαζί με το κλάμα απερίγραπτα..Παίρνω αμέσως τηλέφωνο τον άντρα μου,του το λέω (μετά την 1η κύηση και την κατάληξη της δεν υπήρχε περιθώριο εκπλήξεων κτλ),τον ακούω να κλαίει στο τηλ και να μου λέει το μεσημέρι θα βγούμε έξω σήμερα έχουμε γιορτή 🥳...Δε σας κρύβω ότι μέχρι να κλείσω τον 6ο είχα χαρά,προσμονή αλλά και άγχος ότι κάτι πάλι θα πάει στραβά...τώρα συνειδητοποιώ ότι χάρηκα την εγκυμοσύνη πολύ πολύ λίγο και αυτό προς το τέλος!!!Σήμερα όμως,ένα χρόνο μετά έχω τον αγοράκι μου δίπλα μου να μου γελάει και να γελάει η ψυχή μου ολόκληρη 🩵🩵🧿🧿 Συγγνώμη για το σεντόνι κορίτσια μου,αλλά τα μοιραζόμαστε όλα από την αρχή και ήθελα να σας το πω και αυτό...Η @Elkκάι εγώ είμαστε από τις πρώτες εδώ 🤗🧿🤗🧿
    • Καλημέρα!!  Σαλάτες και φρούτα μου είπε να τρώω αρκετά αλλά πολύ καλά πλυμένα!! 
    • Ναι, ήθελα να σας γράψω, να σχολιάσω και διάφορα που λέγατε, αλλά δεν πρόλαβα! Περίμενα να δω και τα αποτελέσματα σου!  Γίνεται ένας χαμός εδώ, καλά καθόμουν κι άραζα στο μαιευτήριο!! 😅 Όταν κοιμηθούν και οι δύο και βρω χρόνο, θα γράψω κανένα κατεβατο για τη συνάντηση!! 😆 Καλά πάει πάντως προς το παρόν! ☺️
    • Πω βρε κορίτσι μου έχετε πολλά κλάματα είναι η αλήθεια μεγάλη κούραση και ταλαιπωρία για όλους σας  Ίσως σου πει να συνεχίσεις το σιρόπι ή μπορεί να σου δώσει και τίποτα άλλο για να τον βοηθάει σίγουρα θα περάσει αυτό απλά θέλει υπομονή και την σωστή αγωγή  γενικά η παλινδρόμηση είναι συχνό το έχω ακούσει και από άλλες κοπέλες που έχουν τέτοια θέματα  όταν μιλήσεις με γιατρό πες μας τι σου είπε 
    • Καλημέρα κορίτσια !  το θέμα δουλειά είναι λίγο μπερδεμένα για εμάς τις γυναίκες γιατί ξέρω πως και να είσαι όλη μέρα σπίτι με ένα παιδί και να μην έχεις βοήθεια δεν ειναι εύκολο.. εγώ η βοήθεια που έχω είναι μικρή πάει ανάλογα με το πρόγραμμα της πεθεράς μου αν δεν δουλεύει εκείνη τη μέρα  Μικρές διαφορές έχουν τα γραμμάρια που πήραν τα μωράκια μας και όλοι οι γιατροί είπε πως είναι εντάξει άσχετα που εμείς θέλαν πάρα πάνω 😂
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...