Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αχ κορίτσια μου, η μια ωαναποδιά πάνω στην άλλη τον τελευταίο καιρό...

Χτες το πρωί γλίστρησα στο προαύλιο της εκκλησίας και έσπασα το χέρι μου στον ώμο.... Είμαι με νάρθηκα τώρα και πονάω. Κάθε φορά που θέλω να πάω τουαλέτα είναι μαρτύριο... Δεν μπορώ ούτε να περπατήσω, ούτε να κινηθω γενικά... Στην παραμικρή κίνηση ουρλιάζω από τους πόνους...

Ο γιατρος μου είπε να το κραταω ακίνητο, για να κολλήσει. Κάθε φορά που σηκώνομαι όμως το νιώθω να κάνει σα συσπάσεις, πονάω φρικτά και φοβάμαι μη μετατοπιστεί...

Δημοσίευση

πω πω φρίκη είναι...ποναει πολυ ΑνναΜαρία μου..δεν θα σου πω ψεμματα...χαπακωσου,παυσιπονα οτι βρεις..αν αρχισει η γκαντεμια δεν σταματει..περαστικα ειναι σιγουρα οποτε γρηγορα θα ευχηθω εγω

Δημοσίευση

Ρε σεις, φοβάμαι να πάρω πολλά παυσίπονα, γιατί έχω πρόβλημα με το στομάχι και στην απίθανη περίπτωση που είμαι έγκυος, τι γίνεται;;; Ο γυναικολόγος μου είπε είναι οκ τα παναντόλ, αλλά δε μου κάνουν και τίποτα...

Δημοσίευση

ΡΕ ΤΙ ΛΕΤΕΕΕΕΕ...ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΑΝΑΡΑΚΙ :(

ΑΝΤΕ ΜΩΡΕΕΕΕΕ...ΠΟΝΑΣ ΡΕ ΜΑΥΡΟ Ε?

ΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ 1 ΜΗΝΑ

ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΞΕΡΑΘΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ !!!

(ΤΟ ΠΙΑΣΕΣ ΕΤΣΙΙΙΙ???) ;)

Δημοσίευση

Περαστικούλια!!! Πρέπει να πονάς πολύ καημενούλα μου!!! Εύχομαι γρήγορη ανάρρωση, και άλλη φορά να προσέχεις. Με τα παυσιπονα κοίτα να μην το παρακάνεις γιατί όσο να 'ναι φάρμακα είναι. Όσο λιγότερα τόσο το καλύτερο.

Φιλάκια και υπομονή.

Δημοσίευση

Tι να κανουν τα παναντολ?πρεπει να κατεβασεις 5,6 κουτια για να σε πιασουν...πικρα τοτε..μην το κουνας πολυ και για την τουαλετα κρατα τα οσο μπορεις πιο πολυ..λιγο πριν σου φυγουν να πηγαινεις... ;);):P βρες μια σταση να σε ανακουφιζει και ζαρωνε ετσι

Δημοσίευση

Περαστικα!!!!!Αντε να φυγει αυτος ο χρονος κ οι αναποδιες του μαζι κ απο τον καινουριο ολα να σου πηγαινουν θαυμασια :):) !!!!

Η μαμα μου ειχε σπασει παλια δεξι χερι ,αριστερο ποδι, ταυτοχρονα...σε καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολο αλλα υπομονη!!Θα περασει!!

:kiss:

Δημοσίευση

περαστικα σου! ευτυχως που δεν επαθες χειροτερα!

οσο για τα φαρμακα, μπορεις να ρωτησεις τον γιατρο που σου τα δινει αλλα και τον γυναικολογο σου. ξερω σιγουρα πως υπαρχουν αντιβιωσεις-ελαφριες που δεν πειραζει το εμβρυο

• Προσθήκη...