Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κορίτσια μου μάλλον αρρώστησα...ξύπνησα σήμερα και πονάει ο λαιμος μου και έχω και λίγο αλλά βαθύ βήχα... αχχχχ!!!!

να δώ τώρα τι θα κάνω... ελπίζω να μην ανεβάσω πυρετό... φοβάμαι τόσο για το σποράκι μου .....ποια άλλη είναι εκει έξω στην ίδια κατάσταση να δώσουμε κουράγιο η μια στην άλλη???

Δημοσίευση

Μην ανησυχεις κοριτσακι...και μια φιλη μου αρρωστησε, εκατσε δυο μερουλες, χαλαρωσε, ηρεμησε και θα οσυ περασει.Αν κανεις πυρετο να παρεις τον γιατρο σου βεβαια αλλα μην ανησυχεις για το σπορακι σου. Το προστατευεις καλα εκει μεσα ;););)

Δημοσίευση

rena μου περαστικά σου, ο βήχας εμένα πάντα με ανησυχεί και με φοβίζει να σου πω την αλήθεια..έχω και εποχιακό άσθμα και με την εγκυμοσύνη φοβάμαι πολύ, δες το με το γιατρό σου και μην το αφήσεις πολύ αν επιμένει θα πρέπει κάτι να σου δώσει.Ο πνευμονολόγος μου μου δίνει ένα εισπνεόμενο seretide νομίζω το λένε και είναι σχετικά αθώο.Περαστικά σου και περιορίσου ζεστά καναπέ και τηλεόραση!!! :kiss:

Δημοσίευση

κι εγώ αρρώστησα στην 15 εβδομάδα...όπως κι εσύ ξεκίνησε με πόνο λαιμού και λόγο βήχα και ανέβασα πυρετό μέχρι 37,5.

Πάρε τον γιατρό σου.

Εμένα μου έδωσε Mucothiol για τον βήχα και όλα πήγαν καλά.

Πήρα 2 Depon και Strepsils!

Μίλα με τον γιατρό σου, δεν είναι τίποτα...θα περάσει :):)

Περαστικούλια :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...