Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ηρακλειώτησες τα φώτα σας!

Έρχονται οι κουμπάροι μας ανήμερα την πρωτοχρονιά!

Έχω τρελαθεί από την χαρά μου.

Που όμως να πάμε?

Θέλω πάρα πολύ να τους ευχαριστήσουμε και να περάσουν σούπερ!

Δεν έχω ιδέα που γίνονται ρεβεγιόν ή happenings.

Έχετε καμία ιδέα?

Δημοσίευση

IreneValadia έγραψε:

Παράθεση
Ηρακλειώτησες τα φώτα σας!

Έρχονται οι κουμπάροι μας ανήμερα την πρωτοχρονιά!

Έχω τρελαθεί από την χαρά μου.

Που όμως να πάμε?

Θέλω πάρα πολύ να τους ευχαριστήσουμε και να περάσουν σούπερ!

Δεν έχω ιδέα που γίνονται ρεβεγιόν ή happenings.

Έχετε καμία ιδέα?

καληπσερα..δεν ειμαι απο ηρακλειο αλλα μενω εδω..πρεπει να πατε καπου για ρεβεγιον;;κανετε σπιτι και μετα πατε για 1 ποτο:::λογικα θα ακουστουν απο διαφορα μμε, που γινονται ρεβεγιον..εγω δεν εχω ακουσει κατι προς το παρον..

Δημοσίευση

Επειδή έχουμε μουχλιάσει μέσα, το ίδιο και οι κουμπάροι, έχουμε ανάγκη να βγούμε έξω!

Δε μιλάω για ξενοδοχεία και γκουρμέ φαγητά αλλά για ταβέρνες με ζωντανό πρόγραμμα ή μπουζούκια όπως πχ είναι η Κοκκίνου τα Χριστούγεννα κάπου.

Επίσης σε διάφορα μπαράκια θα έχουν διάφορα happening.

Αλλά δεν έχω ακούσει τίποτα ακόμα.

Λες να είναι νωρίς?

Διαφορετικά φοράμε άνετα παπούτσια … κάνουμε περατζάδα … και άπου μας αρέσει καθόμαστε!

Σωστά?

Δημοσίευση

IreneValadia έγραψε:

Παράθεση
Επειδή έχουμε μουχλιάσει μέσα, το ίδιο και οι κουμπάροι, έχουμε ανάγκη να βγούμε έξω!

Δε μιλάω για ξενοδοχεία και γκουρμέ φαγητά αλλά για ταβέρνες με ζωντανό πρόγραμμα ή μπουζούκια όπως πχ είναι η Κοκκίνου τα Χριστούγεννα κάπου.

Επίσης σε διάφορα μπαράκια θα έχουν διάφορα happening.

Αλλά δεν έχω ακούσει τίποτα ακόμα.

Λες να είναι νωρίς?

Διαφορετικά φοράμε άνετα παπούτσια … κάνουμε περατζάδα … και άπου μας αρέσει καθόμαστε!

Σωστά?

παντωσ οπου πατε..φροντιστε να κλεισετε νωρις..γιατι θα γινεται χαμος..αλλο ταβερνα αλλο μπουζουκια καλε..αν γουσταρετε μπουζουκιΑ ,κλειστε εκει..αυτο με την περαντζαδα δεν ξερω ποσο θα αποδοδσει γιατι εκεινη τη μερα μαλλον θα εκνευριστειτε αν δε θα βρισκετε κπουθενα να κατσετε..και ασς βλεπω στα λιονταρια για κρεπες..δεν ειναι κακο..

Δημοσίευση

IreneValadia έγραψε:

Παράθεση
Χιχι … δεν έχεις και άδικο …χιχι

Λες να τους περιποιηθώ στα λιοντάρια τους κουμπάρους?

Χιχι… :lol::lol::lol:

Πάντως αν πάρει κάτι το αφτί ή το μάτι σου .. πες μου.

Φιλάκια!!!

και το μωρο-μωρα που θα τα αφησετε;;

Δημοσίευση

IreneValadia, υπάρχουν πολλά μαγαζιά που μπορείτε να πάτε.

Ο 'Φάρος', οι 'Αναδρομές' και όλα τα μαγαζιά που βρίσκονται στις Μαλάδες για παράδειγμα, κάνουν ρεβεγιόν. Εμείς κλείσαμε ήδη σε ένα από αυτά για παραμονή. Καλύτερα να το ψάξεις από τώρα γιατί θα ταλαιπωρηθήτε πολύ αν το ψάξετε εκείνη τη βραδιά.

• Απαντήσεις

• Ναι δεν είναι εύκολο να τα τηρούμε όλα αυτά θέλουν κ χρόνο κ προσπάθεια. Εγώ προσπαθώ να τρώω καλύτερα και περισσότερο και αποφεύγω τα πολλά γλυκά που μου αρέσουν κιόλας τα έχω όμως μειώσει. Επίσης κάνω κάθε μέρα μιση ώρα πιλατες στο σπίτι κ όσο μπορώ περπάτημα.  Βιταμινες παίρνω πολυβιταμινες pregnacare conception και εγώ κ ο σύζυγος και εγώ παίρνω κ Ω3. Τώρα έκανα κάποιες εξετάσεις κ ανάλογα τα αποτελέσματα που θα έχω αν χρειαστεί μου πρότεινε κ βιταμίνη D συμπλήρωμα κ συνενζυμο Qo10 για τα ωαρια βοηθάει στην ποιότητα. Αχ ο οργανισμός πρέπει να είναι στα καλύτερα του για να μπορέσει να υπάρξει εγκυμοσυνη.. Αν δεν κάνεις κάθε μήνα ωορηξια λογικό να χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο για να μείνεις ... Ακολούθησε τον γιατρό σου να προσπαθήσετε να βάλετε τον κύκλο σε σειρά. Και μακάρι να μην χρειαστεί να κάνετε άλλες εξετάσεις να σας προλάβει το θετικό τεστ.
    • Ακριβώς τα ίδια!! Προσπαθώ πολύ να ακολουθώ τις συμβουλές, ωστόσο χρειάζεται πολύ χρόνο όλο αυτό… Και οργάνωση/προγραμματισμο, χρόνο για τον εαυτό μας… Δεν είναι αυτονόητο ότι μπορούμε έτσι απλά να τα ρυθμίσουμε δυστυχώς. Κι αυτό είναι φυσιολογικό.  Πρέπει να πάρω 2-3 κιλά κι εγώ ίσα ίσα για να πάρω τα πάνω μου μου είπε.. Συμπληρώματα τι παίρνεις; Εγώ Ινοσιτόλη & Φυλλικό. Από εξετάσεις έχω κάνει αρκετές, σε μένα το πρόβλημα είναι η αυξημένη LH σε σχέση με την FSH και το ότι δε κάνω ωορρηξία.  Ο φίλος μου δεν έχει κάνει κάποια σοβαρή εξέταση, θα προχωρήσουμε σε αυτό προς το καλοκαίρι εάν ως τότε δεν… Πράγματι αυτό μου άρεσε τόσο πολύ σε αυτή την κυρία. Το ότι είναι τόσο αισιόδοξη και μιλάει ανοιχτά, δεν το παίζει γιατρός! Απλα εγώ θεώρησα ότι δεν έχει να προτείνει κάτι παραπάνω από τον γιατρό… Γι αυτό σκέφτηκα να μη δώσω άλλα 100€ για να ακούσω τα ίδια σχεδόν…  
    • @Σοφία21 πραγματικά σε καταλαβαίνω. Κάνει περισσότερο κακό παρά καλό στον οργανισμό μας αυτή η κατάσταση…  Η ψυχική υγεία προέχει 🩷
    • Εμένα και ο γυναικολόγος γονιμοτητας μου έδωσε συμβουλές για διατροφή άσκηση εγώ πρέπει να παρω και κιλά. Και όχι ποτό όχι κάπνισμα. Και μου πρότεινε και συμπληρώματα.
    • Ναι αυτήν παρακολούθω και εγώ για αυτήν σου έγραψα.  Φαίνεται πολύ θετικός άνθρωπος και με γνώσεις και δεν το παίζει η ίδια γιατρός.  Ναι τέτοιες σύμβουλες δίνει και για διατροφή βιταμίνες.  Σε γιατρό γονιμότητας έχεις πάει; Από εξετάσεις τι έχετε κάνει;  Από την πλευρά του άντρα κάνατε σπερμοδιαγραμμα; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...