Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια μου ελπιζω να το ανοιξα στο σωστο τοπικ το θεμα μου :laugh: :laugh: :laugh:

Ψαχνω πολυ καιρο να βρω μια καλη κυρια να με βοηθαει στο σπιτι και στις δουλειες αλλα ως τωρα δεν εχω βρει και καμια της προκοπης. Μια βρηκα και με πηρε την αλλη μερα και μου ειπε οτι κουραζεται και δεν θα ξαναρθει :blink::blink::blink:

μενω Μαρουσι αν μπορει και εχει καμια κοπελα καμια καλη ας μου πει...Α θελω και σιδερο να μου κανει!!!

ματς.... :kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Προσπάθησε να ενημερωθείς Τώρα όχι μετά ... Με πολύ αγάπη στο λέω έκανα το λάθος στον πρώτο και έπαθα πολλά στον δεύτερο ήμουν φουλ ενημερωμένη συν είχα βγάλει γάλα! Όπως και τώρα θα βγάλω! Βγάζεις γάλα αποθηκεύεις σε σύριγγες στην κατάψυξη παίρνεις μαζί σου και δίνεις στο νεογέννητο ΔΕΝ κάνει υπογλυκαιμία (αν έχεις διαβήτη κύησης) βοηθάει στον ίκτερο συν μάντεψε έχεις γάλα όπως και είσαι χαλαρή γτ λέω έχω.. θέλει από 35 εβδ να ξεκινήσεις μαλακίες ζεστές κομπρεσες εγώ έβγαλα με μηχάνημα αν και λένε πρέπει με το χέρι καλύτερα. Μετά έμαθα πως γίνεται και αυτό. 
    • Πέρα από τα δωμάτια που βάψαμε και αλλάξαμε δεν έχω κάνει τίποτα μα τίποτα είχα αυτή την ενδ να έκανα αλλά να που δεν γίνεται. 
    • Κορίτσια μου σας παρακολουθω μιλά. Και μόνη μου απανταω δλδ αλλά να μπω απ' το καινούριο κινητό ούτε για δείγμα , ακόμα και που ζητάω νέο κωδικό  Πήγα 15.01 στην κλινική που είναι να γεννήσω όλα καλά ο μπέμπης 2333γρ δλδ 41% τελείως το ζάχαρο δεν το επηρέασε. Τα νεφρά του είναι μια χαρά οπότε μείναμε σε αυτή την ημερομηνία 39+0 θα είμαι . Από εκεί και πέρα σε περίπτωση που σπάσουν νερα ή εχω συσπάσεις φεύγω για την κλινική για καισαρική.  Τώρα από νέα έκανα το Rsv εμβόλιο στις 15.01  και σήμερα είμαι γρίπη Α 😕 το έχω κάνει τον Νοέμβριο και το περνάω πιο ελαφρά σε σχέση με τον άντρα μου και τα παιδιά που ανέβασαν 40+ πυρετό.  Ο μεγάλος μας φέρνει πολλά τον Νοέμβριο μας έφερε κορονα τώρα γρίπη του είπα πλέον και λίγο να νιώθει κάπως θα μπαίνει στο δωμάτιο του δεν αντέχω να βήχω πονάω πάρα πολύ συν επηρεάζεται και ο διαβήτης κύησης. Και τώρα αν έρθει και το μωρό το τελευταίο πράγμα να έχει πυρετό είναι. 
    • @Pinacolada 2/2  @Emily91 4/2 @Stavroula24 10/2  @Παρασκευαιδου 18/2 @elen. 23/2  @Princess28 28/2  @melitiniღ 7/3 
    • Κάνε την περιποίηση σου αλλά και να μη φύγουν μη σκας, οι ραγαδες είναι τα παράσημα της μάνας, βέβαια το λέω εκ του ασφαλούς γιατί δεν έκανα ραγαδες παρόλο που δεν έβαλα κρέμα ποτε ήμουν εξαιρετικά αμελής. Επειδή όμως μου έχουν μείνει κιλά και έχει ανοίξει η λεκάνη και οι γοφοι ο άντρας μου λέει ότι είμαι στα καλύτερά μου και να μην αδυνατίσω. Φυσικά σώμα μου επιλογή μου! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...