Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια εχω μια απορια και θα ηθελα την βοηθεια σας!τωρα που ειμαι εγκυος το στηθος μου εχει μαλακωσει πολυ και ειναι και χαλαρο. συμβαινει και σε εσας? θα ξανα φτιαξει μετα την εγκυμοσυνη???????

Δημοσίευση

Τί να σου πω κορίτσι μου.Δεν ξέρω.Συνήθως το στήθος στην εγκυμοσύνη μεγαλώνει κ γίνεται πολύ στητό να πω..Εμένα έτσι ήταν αλλά από τότε που σταμάτησα να θηλάζω άστα να πάνε...Ούτε να το βλέπω θέλω...Αν κάνεις κάποιες ασκήσεις ίσως βοηθήσουν.

Δημοσίευση

christin888 έγραψε:

Τί να σου πω κορίτσι μου.Δεν ξέρω.Συνήθως το στήθος στην εγκυμοσύνη μεγαλώνει κ γίνεται πολύ στητό να πω..Εμένα έτσι ήταν αλλά από τότε που σταμάτησα να θηλάζω άστα να πάνε...Ούτε να το βλέπω θέλω...Αν κάνεις κάποιες ασκήσεις ίσως βοηθήσουν.

Συμφωνω απολυτα. Αν και με τον καιρο καπως διορθωνεται η κατασταση. Ποτε ομως δεν γινεται οπως πριν :( ..Μονο με πλαστικη..χι ;) !

Δημοσίευση

jeda έγραψε:

γεια σας κοριτσια εχω μια απορια και θα ηθελα την βοηθεια σας!τωρα που ειμαι εγκυος το στηθος μου εχει μαλακωσει πολυ και ειναι και χαλαρο. συμβαινει και σε εσας? θα ξανα φτιαξει μετα την εγκυμοσυνη???????

Χωρις να θελω να σε απογοητευσω κουκλιτσα μου..μετα την εγκυμοσυνη..τιποτα δεν θα ειναι οπως πριν(εννοω στηθος κ κοιλια).Βεβαια ειναι αναλογως τον οργανισμο,την ποιοτητα του δερματος κ φυσικα το ποσα κιλα θα παρεις.Οσο περισσοτερα τοσο πιο χαλια η κατασταση μετα... :blink: .Αυτα τα λεω απο προσωπικη πειρα.Παντως κ εμενα το στηθος μου στην εγκυμοσυνη ειχε μεγαλωσει 3 νουμερα κ ειταν οπως λες χαλαρο κ μαλακο...βεβαια οταν γεννησα κ μετα...ηταν κ ειναι δηλαδη ακομα πιο μαλακο κ χαλαρο....δυστηχως μονο η πλαστικη σωζει!!!!

Δημοσίευση

Eμένα το ιδιο είναι όπως ήταν πριν ουτε μικρηνε αλλά ουτε μεγάλωσε καμία διαφορά τίποτα και ας λένε οτι μεγαλώνει δεν έχει πάρει τπτ κλαψ!!!Είχα και μια χαρά οτι θα μεγαλώσει τώρα με την δεύτερη εγκυμοσήνη αλλά τίποτα,τελικά είναι θέμα καθαρα αρχικού μεγέθους και οργανισμού...:(

Δημοσίευση

Μην στεναχωριεσαι...μπορει να μην εχεις το ιδιο στηθος αλλα

θα εισαι μανουλα!!!!!!!!!!!

Εμενα το στηθος μου χαλαρωσε,ειχα μικρο και στην εγκυμοσυνη

εγινε τεραστιο,τωρα μετα απο 9 μηνες που εκοψα το θηλασμο

ειναι μεγαλο αλλα χαλαρο.

Για να σου δωσω παντως κουραγιο η κοιλια ειναι επιπεδη

και σφιχτη...ακριβως οπως πριν. ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Για την γριπη θα το κανω και εγω. Για το rsv και το αντιτετανικο δεν μου εχει πει κατι. Θα μου λογικα σε λιγες μερες που εχουμε ραντεβου για υπερηχο. Τοτε θα κλεισουμε ημερομηνία για την β επιπεδου. Βρε κοριτσια πως περναει ο καιρος. Νιωθω οτι θα φτασω στην γεννα και δεν θα εχω καταλαβει τιποτα.
    • Τελεία. Το πάτησες το τελευταίο μαξιλαράκι. Τι είναι το rsv? Εμένα δεν μου έχει αναφέρει κάτι ακόμα. Δεν έχω πάει για Β επιπέδου όμως. Μπορεί να μου το πει εκεί ο εμβρυολόγος. Να σε ρωτήσω κάτι πας σε μέρη με πολύ κόσμο ή έχεις παιδάκι (ανηψάκι) που πάει σχολείο και το βλέπεις συνέχεια; 
    • Τέλεια όλα καλά με το μπεμπακι. Γιατί δεν έκανες την Β επιπέδου όμως; Εννοώ ήταν μικρούλα ακόμα; Εγω νομίζω τον ένιωσα τον μπέμπη. Δεν είμαι σίγουρη αν ήταν το έντερο μου βέβαια. 😂
    • Επίσης όσον αφορά το περπάτημα,  προσπαθώ κι εγώ όσο μπορώ να κάνω κάθε μέρα ή έστω μέρα παρά μέρα λίγο περπάτημα και λίγο ποδήλατο, πρέπει να βοηθήσω το πρόγραμμα του διατροφολογου με τη γυμναστική μαζί, αλλά παρατηρω πως κι εγώ νιώθω καλύτερα μετα
    • Αχ κορίτσια δε ξέρω τελικά αν το πέσιμο είναι αθώο, εδώ γνωστό μας άτομο του έπεσε το μωράκι τελικά έχει ένα αιματωμα και ένα κάταγμα και το μωρο είναι λίγες καιρός που έχει σαραντησει  Το θέμα επίσης είναι πως κάπως εμπλεξαν να το πω έτσι επειδή υποψιάζονται λένε ενδοοικογενειακη βία ( εννοείται δεν το πιστεύω και δε θέλω να το πιστέψω ) και θα τους παρακολουθεί κοινωνικός λειτουργός για κάποιο χρονικό διάστημα 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...