Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΑΤΩ ΠΡΟΣΘΙΟΥΣ ΚΟΠΤΗΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ ΕΛΕΓΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΕΣΑΣ ΠΟΤΕ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΟΝΤΑΚΙ? ΤΑ ΕΒΓΑΖΑΝ ΔΥΟ ΔΥΟ?ΣΕ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ? ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΚΑΤΑ Η ΔΙΑΡΟΙΕΣ ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΣΚΑΕΙ Η ΟΣΟ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ? ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΠΤΩΤΟΜΑΝΑ Η ΔΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ :woohoo: :silly: :woohoo: :silly:

Δημοσίευση

yuki ΜΟΥ ΚΙ ΕΜΕΙΣ 5,5 ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΟΥΣ 2

ΠΡΟΣΤΙΟΥΣ ΚΟΠΤΗΡΕΣ ΜΑΖΙ, ΕΓΩ Η ΙΔΙΑ

ΕΒΓΑΛΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ 5 ΜΗΝΩΝ .

ΟΣΟ ΓΙΑ ΔΕΚΑΤΑ Ή ΔΙΑΡΡΟΙΕΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ

ΑΠ'ΤΟ ΠΑΙΔΙ ...

ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ Ή ΦΟΥΣΚΩΣΑΝ ΑΠΛΑ ΤΑ ΟΥΛΑ ΤΟΥ ?

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ !!!

ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΟΣΟ ΑΥΤΑ ! :kiss:

Δημοσίευση

Κι εμείς 5,5 μηνών είχαμε και τα 2 κάτω δοντάκια χωρίς κανένα σύμπτωμα. Ούτε διάρροια, ούτε πυρετό. Δεν τα πήραμε χαμπάρι δηλαδή... :huh:

Τώρα αν στα επόμενα δεν είμαστε τυχεροί, τι να πω, θα δείξει... :blink: Ελπίζω να τα βγάλουμε κι αυτά χωρίς γκρίνιες!!!! :)

Δημοσίευση

ΕΧΟΥΝ ΣΚΑΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΑ ΠΙΑΝΩ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΑΛΙΑ...ΑΠΕΙΡΑ ΣΑΛΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΣ ΣΑΛΙΑΡΕΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΔΕΚΑΤΑΚΑΙ ΔΙΑΡΡΟΙΕΣ...

Δημοσίευση

φυσικα και γινεται υπαρχουν παιδακια που βγαζουν δοντακια και απο τον 4ο

μην σου φαινεται περιεργο

κι εγω νωρις τα εβγαλα

δεν θυμαμαι φυσικα ποτε

αλλα η μανα μου ειπε οτι ηταν νωρις

αυτο που πρεπει να προσεχεις γιατι θα τα βγαλει ολα γρηγορα ειναι να τα προσεχετε γιατι θα χαλασουν και γρηγορα.

αντε καλοριζικα

Δημοσίευση

καλησπερα και απο μενα

ο μεγαλος μου εβγαλε τα δυο πρωτα του δοντακια 5 μηνων και μαλιστα δεν τον πηρα χαμπαρι.χαμογελασε και τα ειδα μια χαρα εξω ασπρα ασπρα.εγω ειχα παρει απο το φαρμακειο μια "πλαστικη οδοντοφουρτσα" που εμπαινε στο δαχτυλο μου σαν γαντακι και τα καθαριζα μονο με νερακι.

επισης πολυ νωρις αλλαξε τα δυο αυτα δοντακια.πρωτου γινει 5 χρονων τα πηρε η νεραϊδα των δοντιων και τωρα αρχισαν να ξεπροβαλουν τα νεα μας δοντακια.

Δημοσίευση

εμας μας αργησαν τα δοντια βγηκαν κοντα 11 μηνων αλλα το καλο ειναι οτι ολα μας τα δοντια μεχρι στιγμης τα βγαζουμε δυο-δυο

το κακο ειναι οτι παντα εχουμε πυρετο,πολυ γκρινια,κλαματα,πολααααααα σαλια και μερικες φορες διαροια και εμετο

(εμετο εκανε στα πρωτα 2)

και ολο αυτο το πανηγυρι γινεται απο πριν σκασουν μεχρι να φανουν καλα.

μεχρι στιγμης εχουμε 8 και η παιδιατρος μας ειπε οτι ειναι ετοιμα ολα τα δοντια του.απο προχθες ξεκινησε κλαματα και γκρινια οποτε ετοιμαζομαι τωρα δεν ξερω και πιο θα βγει μιας και ειναι πολυ φουσκωμενοι οι τραπεζιτες...θα δειξει

καθε παιδι ομως ειναι διαφορετικο ε??? υπομονη σου ευχομαι και οσο πιο ανωδυνα γινεται

Δημοσίευση

Καλησπέρα κι από μένα! Μη σου φαίνεται περίεργο που έβγαλε δοντάκια από τώρα. Το κοριτσάκι της ξαδέρφης μου έβγαλε τα πρώτα της δοντάκια όταν ήταν 4 μηνών. Τα δικά μου πάλι βγάλανε τα πρώτα τους δόντια 11 μηνών!!! Μάλλον είναι θέμα παιδιού..

Τα συμπτώματα που είχαμε εμείς ήταν πολλά πολλά σάλια και γκρίνια! Επίσης ήθελαν να βάζουν τα πάντα στο στόμα τους (εκτός απ' τα μασητικά που τους είχα πάρει!). Πυρετό (μέχρι 38) μου έκαναν όταν έβγαζαν τους τραπεζίτες. Όσο για το καθάρισμα, μέχρι ενός έτους τα καθαρίζεις με μια βρεγμένη γαζούλα.

Άντε με το καλό να βγούνε και τα υπόλοιπα δοντάκια σας και κυρίως όσο πιο ανώδυνα γίνεται :kiss:

Δημοσίευση

αναλογα στο παιδακι,εμας βγηκαν αργα,ενω ειχαν φουσκωσει τα ουλα απο 3 μηνων γυρω στον 8ο εβγαλε τα πρωτα.Τωρα βγαινουν 5 μαζι και εχει παλαβωσει το καημενο με την φαγουρα.Αυτο που ξερω ειναι οτι πιο νωρις ειναι μαλακα τα ουλα και δεν παιδευονται τοσο,οσο μεγαλωνει σκληραινουν. Αλλα θα πρεπει αφου εσκασαν δοντακια να αρχιζεις να τα βουρτσιζεις. Υπαρχουν δαχτυλακια σιλικονης ειδικα γι αυτη την δουλεια και οδοντοκρεμες που δεν πειραζει αν καταπιει.Συμβουλεψου και τον παιδιατρο μηπως εχει να σου προτεινει καποια μαρκα,εχει στο φαρμακειο παντως.

Δημοσίευση

yuki έγραψε:

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΑΤΩ ΠΡΟΣΘΙΟΥΣ ΚΟΠΤΗΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ ΕΛΕΓΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΕΣΑΣ ΠΟΤΕ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΟΝΤΑΚΙ? ΤΑ ΕΒΓΑΖΑΝ ΔΥΟ ΔΥΟ?ΣΕ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ? ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΚΑΤΑ Η ΔΙΑΡΟΙΕΣ ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΣΚΑΕΙ Η ΟΣΟ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ? ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΠΤΩΤΟΜΑΝΑ Η ΔΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ :woohoo: :silly: :woohoo: :silly:

Welcome στο club των μαμάδων με παιδιά με πρόωρη ανάπτυξη...

Ο δικός μου ακριβώς το ίδιο, μόνο που αντί να βγάζει τα μπροστινά, βγάζει τους δύο κάτω τραπεζίτες ακριβώς όπως και ο δικός σου τα μπροστινά...

Διάρροιες, δέκατα, γκρίνια ατελείωτη και ανορεξία είναι τα επακόλουθα... Τί κρέμες, τί μασητικά, τίποτα δεν του κάνουνε. ΤΟ μόνο που τον ανακουφίζει έιναι να του βάζω τα δυο μου δάχτυλα στο στόμα του και μου τα δαγκώνει τόσο δυνατά που είμαι με πρησμένους τους δείκτες μου όλη μέρα και ούτε δουλειές δεν μπορώ να κάνω.

Η γιατρός μου είπε αυτά αντιμετωπίζονται μόνο με ένα πράγμα:Με υπομονή και σου εύχομαι εσύ να έχεις περισσότερη από τη δική μου, η οποία εξαντλείται σιγά σιγά...

Δημοσίευση

Και πάνω που έλεγα πως γλίτωσα την γκρίνια απο τα δοντάκια σήμερα με έχει τρελάνει...Από το πρωί γκρινιάζει συνέχεια απο την μια τον λυπάμε απο την άλλη θέλω να τραβήξω τα μαλλιά μου...Αύριο θα κάνουμε και εμβόλιο και τρέμω τι με περιμένει...Απο τις αγκαλίτσες δεν νοιώθω τα χέρια μου είναι σχεδόν 8 κιλά και τώρα που γράφω αγκαλιά τον έχω. Κουράγιο σε όλες τις μανούλες!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...