Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εδιωξε την εγκυο κορη της........

Recommended Posts

Ακουστε περιπτωση :Μια κοπελα η οπια ειναι μορφωμενη και ειναι γυρω στα 24 εκανε σχεση με καποιον αλλοδαπο ο οποιος ειναι νεργος και οχι και οτι καλυτερο οταν μαθευτηκε στο οικογενειακο της περιβαλλον εγεινε της τρελης .Η κοπελα ειναι 5μιση μηνων εγκυος και αο οτι συζητιετε η μανα της την εδιωξε απο το σπιτι.

Πως θεωρειτε την ολη κατατσταση ; Καποιοι λενε οτι η κοπελα εφυγε μονη της αλαλ εγω επειδη ξερω τη μανα εχω την εντυπωση οτι ειναι αληθεια το ρωτο σκελος η οτι λογω συμπεριφρας της μανας η κοπελα την εκανε .

Δεν ξερω ρε κοριτσια οσο και αντιθετη να ημουν σε αυτη τη σχεση απο τη στιγμη που η κορη μου θα ειχε στα σπλαχνα της μια ζωουλα δνε θα μπορουσα να κανω τετοιο πραγμα .

Ειναι γυναικα Μανα Πως μπορει να κλεινει το δρομο στο παιδι της ; με αυτο τον τροπο θα την απομακρυνει απο τον λαθος ανθρωπο; Απο τι εχω μαθει η κοπελα περιμενει διδυμα !και απο οσο ξερ ειναι ενα κοριτσι που παρολο τη μορφωση της δνε ειναια υτο που λεμε εξυπνη να εχει εμπειριες πιθανων να ηταν και ο πρωτος νατρας που της την επεσε και ξερετε τωρα .

Μακρι να αλλαξει συμπεριφορα η μανα της ειναι κριμα να μην την εχει σε αυτη τη φασητης ζωης της

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε οποια ηλικια και να ειναι η κορη μου απο οποιον και να ειναι ακομα και αν δεν τον συμπαθησω αν μεινει εγκυος φυσικα και δεν θα την διωξω και ελπιζω να μην εχω παθει μαλ.....ση ωστε να την κανω με την συμπεριφορα μου να φυγει θελω να ειμαι διπλα της και να την στηριζω οπου μπορω

ΣΤΑ 24 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΚΑΝΕΙΣ" ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΣΟΥ...ΕΙΔΚΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΜΟΡΦΩΣΗ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΡΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...

ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ... ΜΑΚΑΡΙ ΑΥΤΗ Η ΦΑΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...

Η ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!!!

τι να πω....ειναι 24 χρονων δεν ειναι δα και μικρο κοριτσακι...μπορει να σταθει στα ποδια της με η χωρις συντροφο.

εφοσον ειναι εγκυος και περιμενει 2 ψυχουλες το πρωτο που θα πρεπει να την ενδιαφερει θα πρεπει να ειναι τα παιδια της.

βεβαια και η αντιδραση της μανας για μενα ειναι παραλογη δηλαδη το με ποιον τα εκανε μετραει η οτι η κοπελα ειναι εγκυος και χρειαζεται στηρηξη????

τι να πω μακαρι να πανε ολα καλα για αυτην την κοπελα και τα μωρακια της

γεια σου βανια μου...ενα πραγμα θα σου πω, βαλε αυτην την ''''μανα''''', να διαβασει λιγο απο τις σελιδες μας, αποσπασματα, για να καταλαβει των ανθρωπινο πονο να δεις πως θα αναθεωρησει!!!! ντροπη της!!!! οσο για την κοπελα να ειναι καλα με τον συντροφο της, να παντρευτουν, να παρει διαμονη εδω στην ελλαδα και να αρχισουν να χτιζουν οικογενεια!!!!αυταααα...τα εχω παρει με την '''μανα'' ασχημα....

εγω να δεις ποσο τα πηρα οταν το εμαθα .Βλεπετε η συγκεκριμενη ειναι συγγενεις της πεθερας μου ειναι ανισσοροπη η γυναικα και να πει κανεις οτι ειναι το προτυπο της ηθικης εκεινη .Η μανα ειχε μπει ανμεσα σε παντρεμενο ζεγαρι καιμιλαμε για πολλα χρονια πριν ασχετο αλλα δεν μπορεις να μιλας για ηθικη η για το τη θα πει ο κσομος επειση αγαπησε ενα αλλοδαπο .Ε και τι εγεινε ; προσωπικα καιμενα δεν μου αρεσει η πειοψηφια αυτων των ανθρωπων ομως υπαρχουν και εξαιρεσεις και ρε γαμτο ο ερωτας κοιταει καταγωγη ;Τι να πω ; κρια που δε χω επαφη με τη κοπελα αν ειχα θα την μαζευα σπιτι μου τουλαχιστον να ηξερε οτι εχει καποιους ανθρωπους με τ μερος της.

Κάνε ότι μπορείς Βάνια μου για να την βρεις την κοπέλα και να την στηρίξεις, σκέψου τι μπορεί να κάνει στην απελπισία της, είναι κρίμα...

Τι να πω??Εχω βαρεθει αυτη τη μ...α που μας δερνει ωρες ωρες...Κ γω υπαρχουν φορες που οι αλλοδαποι μου τη δινουν αλλα σκεφτομαι πως οπως ειναι αυτοι για μας ετσι ειμαστε κ μεις για τους Αμερικαους που ειναι ετη μπροστα απο εμας και κανουμε κ τους εξυπνους!!!Ποτε δεν θα εδιωχνα το παιδι μου απο το σπιτι!!Ο ερωτας δεν κοιτα χρωμα...μακαρι ο συντροφος της να τη αγαπα και να σταθει διπλα της!!

Μακαρι να ναι καλα η κοπελα με καλη εγκυμοσυνη!!!

Δε θα κρίνω τη συμπεριφορά της μάνας... Δεν έχω το δικαίωμα, ούτε είμαι σε θέση. Θα την κρίνει η κόρη της, η άμεσα θιγόμενη.

Απλά εγώ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΠΟΤΕ! Όσο αντίθετη και να ήμουν με τις επιλογές του παιδιού μου, θα τις στήριζα πάντα, όσο στήριζαν κι εμένα οι γονείς μου στις λαλακίες μου!

Ότι παίρνεις δίνεις σε αυτή τη ζωή, όπως μαθαίνεις πράττεις!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...