Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

1 λαθος που μπαινεις σε τετοια σιτε εμεις δεν εχουμε αναγκη απο ονειρα και ονειροτσαρλατανους ευχομαι να μην εδωσες στοιχεια....ασχολουμαι με το ιντερνετ απο το 98 ως σπουδαστρια πανω στον τομεα δικτυων και πληρφορικης εχουν και δεν εχουν δει τα ματια μου..........μακρυα ειναι παγιδες που καταστρεφουν μεχρι οικογενειες............μην απαντησεις και γενικα το ιντερνετ παιζει πολλα ευχομαι να διακρινεις το σωστο και να το αποτρεψεις

Δημοσίευση

Οχι κορίτσια δεν έδωσα προσωπικά στοιχεία. Μονο ονομα ,ηλικία και εμαιλ..η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα..σοκαρίστηκα λιγο και δεν ήξερα πως να αντιδράσω..μου φάνηκε τόσο γλοιώδης, αηδιαστικός..μα δεν του έδωσα κανένα δικαίωμα..εντάξει μου ζήτησε να είμαι λιγότερο τυπική και να αφήσω τον πληθυντικό και μου φάνηκε φιλικό..αλλά το επόμενο μήνυμα με άφησε άφωνη...πως μπορεί μονο μέσα από τα όνειρά μου να καταλάβει ότι εγώ έχω διάθεση για κάτι τέτοιο;; δηλαδή κουφάθηκα..φυσικά και δεν περιμένω απο κάποιον να μου πει το μέλλον μου μέσα από τα όνειρα , απλώς είμαι λίγω αγχώδης καθότι τα πιστεύω πολύ κι έτσι συχνά αποζητώ ερμηνία ειδικά αν με τρομάζει και με αγχώνει πολύ σε σημείο να μην μπορώ να χαλαρώσω..πρέπει να το ψάξω το ξέρω...χεχεχεχε..τέλος πάντων εγλω .εσβησα το μήνυμα του κι ευχομαι να μην μου ξαναστείλει!!

Δημοσίευση

Καλημερα ! Θα συμφωνησω με τα κοριτσια. Μπλοκαρε το mail και βγαλτον απο το μυαλο σου. Εφοσον δεν εδωσες πολλα στοιχεια δεν εχεις κατι να φοβασαι . Κανε ενα απλο μπλοκαρισμα και τελος! Αλλη φορα να χεις τον νου σου... :) Πολλοι παρεξηγουν τις προθεσεις των αλλων επειδη πολλοι μπαινουν στο ιντ εχοντας στο μυαλο τους αλλα πραγματα. Μην δινεις σημασια! Απλα προχωρα παρακατω.. Φιλια.

Δημοσίευση

Τιρογαριδάκι ο τίτλος με αιφνιδίασε... :ohmy:

Μην του απαντάς και αν επιμένει, στείλε του:''η συνεργασία μας έληξε''! :P

(Παλαιότερη ατάκα μου χωρισμού... :P )

Καλά ξεμπερδέματα και επίσης προτείνω ονειροκρίτη! :);)

Δημοσίευση

tirogaridaki έγραψε:

Με τσατίζει όλο αυτό...είναι καλύτερα να μην απαντήσω; Δεν είναι αγένεια;

KAΛΕ ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ?? :blink:

ΤΙ ΑΓΕΝΕΙΑ ΛΕΣ??? ΑΓΕΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΜΑΙL ΑΜΕΣΩΣ!! :ohmy:;);)

• Απαντήσεις

• πολύ όμορφα τα νέα σου κορίτσι μου!! Μεγαλώνει το σποράκι!! τι όμορφα!  Είχα και εγώ ινομύωμα το οποίο το ανακαλύψαμε αφού γέννησα την κορή μου, πριν δεν φαινόταν. Στην δεύτερη εγκυμοσύνη, όσο κράτησε, μεγάλωσε λίγο λόγω ορμονών αλλά όχι κάτι ανησυχητικό. Ο γιατρός μου μου είπε ότι σε καμία περίπτωση δεν έφταιγε αυτό που απέβαλλα. Στον υπέρηχο που έκανα στο μήνα πάνω μετά την απόξεση είχε μικρύνει. 
    • Καλημερα κοριτσια μου εδω η κατασταση χαοτικη ουτε να σας γραψω δεν προλαβα μπας και παρω ελπιδα. Ουτε μπανιο δεν εχω κανει. @ΜαρίαΔημήτρης και @Kn1 πηρα και γω ψευδοθηλες και κρεμα με λανολινη για η δεξια θηλη ματωσε δεν ειναι καλη οσο η αριστερη και το προσπαθω ακομα μονη αλλα εχω βρει και μαια να καλεσω. @Elenaki12 ευχαριστω πολυ π το προτεινες. Το προβλημα μου ειναι αλλο. Εχουν πρηστει ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ τα ποδια μου λογω καισαρικης. Μου ειπαν πτι ειναι νορμαλ και οτι γινεται ανακατανομη των υγρων στο σωμα και οτι θα υποχωρησει σε 15 μερες περιπου. Μεχρι ωρας μπορω να πω οτι ειναι χειροτερα οχι καλυτερα γιατι δν εχω δυνατοτητα να ξαπλωσω. Η κοιλια μου επισης πρησμενη αλλα οχι ανησυχητικα ομως πολυ πιο πρησμενη αποταν γεννησα που ηταν πλακα σχεδον. Φοβαμαι λιγο μην παθω κατι και τι θα γινει ο μπεμπης μου. Επισης δεν εχω ενεργηθει γιατι τρωω τσαι και σουπες μονο δεν μ επιτρεπει ο γιατρος κανονικη διατροφη.  Κοριτσια οσες κανατε καισαρικη τρωτε απολα;; Πρεπει να πιω εστω καφε μπας και παω τουαλετα, εχω αερια αλλα για να παω τουαλετα ουτε καν. 
    • Γεια σας κορίτσια! Σήμερα είχα υπέρηχο όλα καλά με το μικράκι μου, 10+4 μου φαίνεται απίστευτο ότι έχω φτάσει μέχρι εδώ και ελπίζω για τα καλύτερα και μελλοντικά 🙏🏼 Αγχώθηκα λίγο γιατί σήμερα φάνηκε στον υπέρηχο ένα ινομυωμα που μάλλον μεγαλωσε τώρα γιατί δεν το είχαμε δει ποτέ πριν, μικρό περίπου 3εκ. και σε οπίσθια θέση από τη μήτρα αν κατάλαβα καλά δηλαδή δεν είναι κοντά. Αν όμως μεγαλώσει κι άλλο αυτό με τις ορμόνες; Είχατε αντίστοιχη εμπειρία; 
    • @Katerinioo συνηθως η συσπαση έχει κ έναν ελαφρύ πονο έτσι σαν τεντωμα. Ουτε εγω τ νιώθω τόσο κινητικό τ μωρο. Τ έλεγα κ στον αντρα μου χθες αλλα νομίζω ειναι φυσιολογικο. Δ εχει τ ιδιο χωρο. Οσο νιωθεις κινήσεις κ χτυπηματακια μέσα στη μερα ολα καλα.
    • Νομιζω πως ναι απο τη στιγμη που ειναι 2 ωαρια πιστευω πως θα ειναι κ 2 πλακουντες. Αλλα γενικα στην αυχενικη αξιολογουν τα περισσοτερα. Ναι δοξα τω Θεω ολα καλα!!! Ναι ναι το ειχαμε το σετακι!!!! 4 χρονων ειναι τα αστεράκια μου!!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...