Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μόλις πήρα την Ελενα απο Θεσσαλονίκη και γέννησε το είχατε μάθει και το ξαναλέω ??????????

Αλλα δεν έχει καθόλου πρόσβαση σε Ιντερνετ....όλα πήγαν καλά γέννησε φυσιολογικά και η μπεμπούλα είναι μια χαρά...τώρα 15 ημερών...Να τους ζήσει..

Χάρηκα πολύ μετα απο όσα πέρασε ....αντε παιδάκια να υποδεχόμαστε συνέχεια......

• Απαντήσεις 93
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Έλενά μου, συγχαρητήρια... καιρό σε σκεφτόμουν και αναρωτιόμουν πώς τα πας... Να χαίρεστε την κορούλα σας και να είναι γερή, τυχερή και πάντα χαρούμενη!!!! Καλά σαράντα και περιμένουμε σύντομα να διαβάσουμε την ...δική σου ιστορία τοκετού και να θαυμάσουμε τις πρώτες φωρογραφίες της μπουμπούς σας!!! Φιλάκια...

BB190_Baby_Bouquet_Pink-2T.jpg

Δημοσίευση

Έλενά μου, συγχαρητήρια... καιρό σε σκεφτόμουν και αναρωτιόμουν πώς τα πας... Να χαίρεστε την κορούλα σας και να είναι γερή, τυχερή και πάντα χαρούμενη!!!! Καλά σαράντα και περιμένουμε σύντομα να διαβάσουμε την ...δική σου ιστορία τοκετού και να θαυμάσουμε τις πρώτες φωρογραφίες της μπουμπούς σας!!! Φιλάκια...

Δημοσίευση

• Προσθήκη...