Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τι γίνεται ρε κορίτσια με τα τεστ;;;;

Recommended Posts

Τώρα τελευταία πολύ ακουγεται να δείχνει θετικό το τεστ και η χοριακή να είναι αρνητική..τι γίνεται βρε παιδιά;;; Τι πικρό αστείο είναι αυτό;;; Πως είναι δυνατόν να μας λένε ότι είναι τοσο αξιοπιστα και τελικά να είναι τόσο αναξιοπιστά ώστε να ξοδεύουμε άδικα τα λεφτά μας και η ψυχολογία μας να πιάνει πάτο!!Τι καθόμαστε και πληρώνουμε δηλαδή;;;; :angry: Μήπως έχουν αρχίσει κάποιες έταιρείες να παίζουν με τα νεύρα μας ;;;;Ειλικρινά δεν κααλαβαίνω!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

den xero ti ginete me aytes tis ma.......pantos einai poly psixofthoro kai den to euxomai se kamia kopela...giati xekinas me xara kai sigouria giati ipotithete oti to thetiko einai thetiko o kosmos na xalasei kai otan pas gia xoriaki tous vgazeis trelous opos ekana exthes ego..lioneis sto klama kai les kapoios paizei me ta neyra mas i o theos mas kanei plaka i oi koloetairies giayto koritsia mou makria apo ta kolotest....sygnomi gia to megalo minima

an-n ,ο καθένας μπορει να εκφραζεται οπως του αρεσει.δεν σε προσεβαλλε η κοπελα.αν διαβασες, περναει μια πολυ ασχημη φαση και σιγουρα το τελευταιο που σκεφτηκε ηταν αυτο που λες.

σχετικα με τα τεστ τι να σας πω ,δεν εχω ακουσει απο καμμια γνωστη μου να το εχει παθει αυτο με τη χοριακη ενω το τεστ ηταν θετικο.

εγω ειχα κανει το τεστ με 10 μερες καθυστερηση και εδειξε κατευθειαν θετικο.σιγουρα ομως ειναι πιο εγκυρη η χοριακη.

anastasiaagria σου ευχομαι να σου πανε ολα καλα απο εδω και περα και συντομα να μεινεις εγκυος!!

Tirogaridaki, νομίζω ότι εξαρτάται πολύ και από το τεστ... επίσης πολύ συχνά σε αυτή την περίπτωση, επειδή και εμένα έτσι κάπως ξεκίνησε η εγκυμοσύνη, ο γιατρός μου είπε ότι τις περισσότερες φορές πρόκειται για βιοχημική κύηση. Γίνεται η γονιμοποίηση, αλλά το γονιμοποιημένο ωάριο δεν καταφέρνει να προσκολληθεί στην μήτρα. Η χοριακή αυξάνεται λίγο και μετά ξαναπέφτει. Γι αυτο και οι περισσοτεροι γυναικολόγοι φωνάζουν να μην κάνουμε τα τεστ φαρμακείου πριν την καθυστέρηση... για να αποφευγεται αυτή η απογοήτευση. Μια βιοχημική κύηση τις περισσότερρες φορες δεν την καταλαβαίνει η γυναίκα, καθώς το ωάριο αποβάλλεται με το αίμα

Ξέρεις δεν μπορώ να καταλάβω πως κανεις το τεστ και δείχνει θετικό και όταν πας για χοριακή να είναι τόσο αρνητική...πιο πολύ από το 0 δεν γίνεται!!Κι όταν εγώ έκανα 2 τεστ όντας ήδη έγκυος δεν αναγνώρισε τίποτα και έβγαινε αρνητικό το τεστ όσπου πέρασαν οι μέρες και ανέβηκε η ορμόνη και έδειξε..και η χοριακή πια την ίδια μέρα ήταν 3.000κάτι..μιλάμε για διαφορά ορμονών..όχι αστεία....πως βγαινει θετικό με 0 χοριακή;;;Νιώθω μια δυσπιστια πλέον με αυτές τι εταιρείες...υποτιθεταί ότι βελτιώνονται τοσο ώστε να μας βοηθουν..όχι να μας μπερδευουν!!

an-n koritsaki mou den sou euxomai na peraseis auto pou perasa kai pistepse apokleietai na pisteueis perissotero apo mena sto theo einai mia ekfrasi pou legete kai den simainei pos vlastimoume o pneumatikos mou den to eide etsi kai tha me krineis esu eeee sugnomi alla den sto epitrepo.kai sou xanaleo na min noioseis opos noiotho

turogaridaki kai ego ayto eipa otan pira til na mou pei ta apotelesmata mou leei einai arnitiko kai tis leo pos ginete ayto kai mou leei ti pos ginete ayto einai to apotelesma kai gelase kai neyriasa kai tis i timi tou poia einai kai mou leei miden oute kan 3-4 kati vre paidi mou kai tis leo den ginete kai kleino to til kai arxisa ta klamata....ti skata anixneyse ayti i vlakeia mporeite na mou peite???????

oloi mas 8a eprepe na prosvalomaste kai na antidroume otan akoume na ta vazoun me ton Theo!otan akoume kapoion na vrizei ton Theo einai san na apodexomaste auto pou leei o allos!kai pistepse me stef den 8a to ekana pote mou!katanow thn katastash ths kopelas alla den dikaiologw kanenan otan ta vazei me ton Theo!o Xristos re koritsia staurw8hke gia mas kai meis sunexizoume thn staurwsh TOU?pou einai h upomonh mas?h pisth mas?amvivalloume gia ta oso mas exei prosferei tosa xronia?tespa..lupamai otan anagkazomai na milaw etsi sklhra alla gia th 8rhskeia mou,thn oikogeneia kai thn patrida panta 8a ta uperaspizomai oso kakia kai na ginomai.den asxoloumai ksana me to 8ema..edw eimaste gia na malwnoume alla gia an dinoume kouragio h mia sthn allh.euxomai se oles tis kopeles pou prospa8oun na meinoun egkuoules to neo etos na tous ferei to polupo8hto kai na ginoun oi pio eutuxismenes gunaikes tou kosmou!!

euxaristw gia thn euxh sou kai gw sou euxomai to idio!pote ksana na mhn zhseis kati tetoio!einai sklhro otan mia gunaika epi8umei toso polu na zhsei th mhtrothta!to poso pisteuw h oxi ase na to krinei monaxa o Theos!kaneis allos!kai mono auto pou les pws esu pisteueis pwrissotero apo mena egw katalava polla!den epitrepetai na xrhsimopoioume ekfraseis pou prosvalloun ta THEIA!!o pneumatikos sou mporei na ekseplagein alla na mhn sou eipe tpt?to exeis skeftei auto?gia tous dikous tou logous pou kserw poioi einai autoi kai den 8elw na tous anaferw.egw mou epitrepw na milaw otan prokeitai gia ton THEO MOU!!! den milame gia to autokinhto,oute gia thn aulh mou prokeitai gia ton Theo!kai nai 8a ton uperspanizomai mexri teleutaias ranidas tou aimatos mou!mexri na pe8anw!

xaxaxxxaxa!na sai kala pou mou kaneis th xarh.. xaxaxa!pio sovaro apo ton Theo den uparxei se auth th zwh..auto exw egw na pros8esw!thn ousia tou pragmatos den thn exw xasei,mhn anhsuxeis!doksa ton Panaga8o!!!opws kai na exei euxomai ola na sou pane teleia kai na mhn ksanazhseis auth th toso asxhmh empeiria!zhtw suggnwmh an hmoun sklhrh alla sou ekshghsa tous logous parapanw.vasika zhtw suggnwmh giati egine autos o salos se mia fash pou isws den eisai kala.oxi gia tpt allo.na eisai panta kala!den eirwneuomai...to ennow!

Τι να πω.. Αν-ν..αν πραγματικά είσαι τόσο υπερμαχη του Θεου, τι κάνεις όταν ακους για τα αίσχη που γίνονται σε όλο τον κόσμο; Το να πει κάτι προς το Θεό δεν είναι δα και το μεγαλύτερο αμάρτημα...ο Χριστός σταυρώνεται κάθε μέρα με καθε παιδί που πεθαίνει απο την πείνα ενώ κάποιος άλλος στον κόσμο πεθαίνει απο το πολύ φαγητό...όταν ένας ένας άνθρωπος αποφασίζει να σπίρει το θάνατο σε άμαχο πληθυσμο..θα πειράξει τώρα η φράση<<μου κάνει πλάκα ο Θεός>> που στο κάτω κάτω έχει γίνει και τραγουδι και κανένας παπάς δε βγήκε να αντιδράσει για το τραγουδι!!Εντάξει..ας το αφήσουμε πια το θέμα αυτο..!!Εμενα προσωπικά με παραξένεψε το θέμα του τεστ..και πραγματικά έχω αρχίσει να μην το εμπστεύομαι και τόσο...ενώ θα έπρεπε πλέον να ειναι τόσο αξιοπιστα όσο η χοριακή..ή ισως θα πρέπει να μην τα θεωρουμε σχεδόν καθόλου αξιοπιστα κια να τα αφήσουμε στην άκρη..ίσως τελικα να μην είναι και ο καλύτερος τρόπος να επιβεβαιώσεις την εγκυμοσυνη σου...

DEN MPORW TIROGARIDAKI MOU NA PARW EGW THN EU8UNH GIA OLOUS TOUS AN8RWPOUS?TIS PRAKSEIS AUTWN.DEN LEW PWS EGW EIMAI AGIA..H XEIROTERH OLWN EIMAI EGW..DEN MILHSW GIA TOUS IEREIS GIATI TO RASO KAIEI!APLA!DEN EIMAI EGW AKSIA NA KRINW KANENAN!AS MAS KRINEI O THEOS OLOUS!TI KANW OTAN AKOUW GIA AISXH?PROSEUXOMAI!!!EINAI TO MONO DUNATO DUNATO OPLO TOU KA8E PISTOU!AN OLOS O KOSMOS HTAN UPEROXOS DN 8A EKTIMOUSAME THN AKSIA THS PROSFORAS,THS PROSEUXHS,THS VOH8EIAS!DUSTUXWS ETSI EINAI H ZWH KAI EIMASTE UPOXREWMENOI OLOI MAS OTAN VLEPOUME NA SUMVAINOUN ADIKIES NA SUNDRAMOUME ME OPOIO TROPO MPOROUME!OSON AFORA GIA TO TRAGOUDAKI GIATI PREPEI NA VGOUN APARAITHTA OI IEREIS NA MILHSOUN?MONO OI IEREIS EKPROSWPOUN THN EKKLHSIA?DEN 8ELW NA SUNEXISW NA PARA8ETW TIS SKEPSEIS MOU PARAPERA..OTI EIXA NA PW TO EIPA..DEN MOU EPITREPETAI STHN KATASTASH MOU NA STENAXWRIEMAI..KAI PISTEPSTE ME ME STENAXWREI POLU TO SUGKEKRIMENO 8EMA!OSON AFORA TA TEST..EINAI PRAGMATI LUPHRO NA DIAPSEUDOUN TON KOSMO..NA DINOUN PROSWRINH EUTUXIA KAI NA THN PAINROUN PISW..O MONOS TROPOS NA PANE ENANTIA STA TEST OSES PISTEUOUN PWS DEN EINAI AKSIOPISTA EINAI NA STAMATHSOUN NA TA AGORAZOUN!

κορίτσια ήρεμα έρχονται γιορτές!!!προσωπικά θάλεγα πλέον να περιμένουμε καθυστέρηση και μετά κατευθείαν χοριακή!κορίτσια λυπάμαι για όσες έχετε απογοητευτεί με τα τεστ και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου με τη νέα χρονιά ότι επιθυμείτε να πραγματοποιηθεί!!

tirogaridaki έγραψε:

Ξέρεις δεν μπορώ να καταλάβω πως κανεις το τεστ και δείχνει θετικό και όταν πας για χοριακή να είναι τόσο αρνητική...πιο πολύ από το 0 δεν γίνεται!!Κι όταν εγώ έκανα 2 τεστ όντας ήδη έγκυος δεν αναγνώρισε τίποτα και έβγαινε αρνητικό το τεστ όσπου πέρασαν οι μέρες και ανέβηκε η ορμόνη και έδειξε..και η χοριακή πια την ίδια μέρα ήταν 3.000κάτι..μιλάμε για διαφορά ορμονών..όχι αστεία....πως βγαινει θετικό με 0 χοριακή;;;Νιώθω μια δυσπιστια πλέον με αυτές τι εταιρείες...υποτιθεταί ότι βελτιώνονται τοσο ώστε να μας βοηθουν..όχι να μας μπερδευουν!!

Tyrogaridaki μηπως έκανες το Predictor? συνήθως αυτό πέφτει τόσο έξω, το χα πάθειτην πρώτη φορά που έμεινα εγκυος και έιχα κάνει 5 και ήταν όλα αρνητικά... τελικά έδειξε σχεδόν στον 2ο μήνα....

κοριτσια μου εγω πριν 2 μηνες οπως καποιες θα θυμαστε αυτα τα πραγματα(4 παρακαλω σελφ κλιαρ!)κοντευαν να φερουν στην καταθλιψη..σε καποια μορφη βεβαια επαθα,αν σκεφτειτε οτι απο τοτε κλειστηκα στο σπιτι,μονο εκει βρισκω ηρεμια,εχω παρει αρκετα κιλα,δεν με νοιαζει τιποτα ουτε εμφανιση ουτε τιποτα,παω μονο στη δουλεια απλα για βιοποριστικους λογους αν γινοταν ουτε εκει θα πηγαινα κι εχω απο τοτε να βγω εστω για εναν καφε,αν θελετε πιστεψτε το..αν δεν ειχα βιαστει,αν δεν τα ειχα κανει,αν δεν ειχαν δειξει θετικο ολα θα ηταν καλυτερα για μενα τωρα..επαιξαν καθοριστικο ρολο στην ψυχολογια μου,αφου κι απο το αγαπημενο μου μαμμυ χαθηκα για αρκετο καιρο για να μην ερχομαι σε καμμια επαφη με το θεμα(φυσικα ηταν μονιμως στο μυαλο μου αλλα λεμε τωρα)στο εξης μετα απο 5 μερες καθυστερηση,εαν υπαρξει ποτε θα παω για χωριακη.ακομη χτυπιεμαι γιατι εδειξαν θετικα αν και πλεον μαλλον ξερω.καποιοι γιατροι μου μιλησαν για ψευδοκυηση δηλαδη ωαριο γονιμοποιειται αλλα δεν εμφυτευεται.αν ομως δεν ειχα βιαστει δεν θα το καταλαβαινα καν.ομως βρε κοριτσακια μου εκεινο το μηνα η περιοδος μου κθυστερησε 10 μερες!!!!και ηταν η πιο επωδυνη περιοδος της ζωης μου με πονους φρικτους!!!!τι να πω;;;;ισως καθυστερησε τοσο λογω κακης ψυχολογιας.και ξαναλεω ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΙΑ;;;;ΕΧΩ ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙ!!!!!!

Εγω δεν εχω κανει κανενα τεστ ακομα γιατι ερχεται στην ωρα της η βλαμενη...αλλα πραγματικα εχω ταραχτε πολυ. Δηλαδη ολες αυτε οι εταιρειες θελουν αν παιρνουν τα λεφτα μας αλλα δεν εχουν κοιταξει το προιον τους καθολου? Ειναι δυνατον να λενε 99% σιγουρο και να γινονατι λαθη...αλλα θελουν νατους τραβηξουμε μια μυνηση και να τους παρουμε χρηματα για να δουν τους αρεσει....ουφ εκνευριστηκα πρωινιατικο!!!! :angry::angry::angry:

ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΗΝ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ

ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗ ΣΠΥΛΩΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΡΕΝΤΙΚΤΟΡ Η ΑΛΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ

ΕΤΑΙΡΙΕΣ..ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ???ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ

Η ΦΥΛΑΞΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ.Π.Χ.

ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΤΕΣΤ Κ ΕΙΔΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΡΟΥΛΑ ΤΟΥ

ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑΤΟΣ ΤΡΥΠΑ,,ΛΟΓΙΚΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΑΕΡΑ Κ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ,Η

ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΛΗΓΜΕΝΑ ΤΕΣΤ..

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΝΤΙΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΣΤ,Κ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ

ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΘΕΤΙΚΟ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΕΧΩ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Κ ΣΕ

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΔΕΙΞΕ ΘΕΤΙΚΟ Κ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ...

Κ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΥΝΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ

ΚΟΠΕΛΕΣ Κ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΔΕΙΞΕ ΣΩΣΤΑ..

ΠΑΝΤΩΣ ΟΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΣΤ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ..

Συμφωνω οτι και τα φαρμακεια καμια φορα μπορει να φταινε, δεν το συζητω. Οσο αναφορά ομως για τη μυνηση δεν συμφωνω με αυτο που λες. Επειδη δουλευω σε τμημα μαρκτεινγκ πολλα χρονια ξερω οτι οταν διαφημιζεις ενα προιον οτι 99% επιτυχια σε αυτα που λεει και εχεις παρει 3 τεστ και σου δειψνουν αλλα νταλον τοτε μπορεις να τους μυνησεις για παραπλανητικη διαφημιση γιατι το 99% δεν ισχυει.

Η καθε περιπτωση ανθρωπου ειναι ξεχωριστη οποτε δεν ισχυει αν σε αλλες πετυχαινει...

Εδω στην Αμερικη κάποιος μυνησε την sTARBUCKS γιατι οδηγουσε του επεσε ο καφές πανώ του, καηκε και τους εκανε μυνηση και κερδισε.Από τοτε γραφουν προσοχη ειναι καυτο στα ποτηρια τους...

Εγω λεω και πάλι δεν εχω κανενα τεστ εγκυμοσυνης και δεν ξερω αλλα θα επρεπε καια υτοι να κρατανε μικροτερο καλαθι...

Αυτα...sorry για το μεγαλο ποστ :laugh: :blush::blush::blush:

an-n μη φανατίζεσαι!!!! Δεν βλασφήμησε η Αναστασία, έκφραση είναι! Μη βλέπεις παντού εχθρούς της πίστης και να ετοιμάζεσαι για σταυροφορίες!!!!!!! Κι όταν η Αναστασία είπε ότι έχει πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθεί, προφανώς εννοούσε πιο σημαντικά από εσένα, όχι από το Θεό!

Οσο για τα τεστ, το έχω πει χιλιάδες φορές, και το λέω άλλη μία: δεν πρόκειται να ξαναγοράσω στον αιώνα τον άπαντα...

Ρένα, δηλαδή, κάθε φορά που βγαίνει το τεστ θετικό είναι βιοχημική οπωσδήποτε; Πόσο ομως μπορεί να πέσει η ορμόνη; Εγώ έκανα 2 τεστ και βγήκαν και το 2 αχνά θετικά. Το ένα μάλιστα, το έκανα αργά το βράδι, μετά τις 12, και τη χοριακή την επόμενη μέρα στις 9-9.30 το πρωί. Πόσο να έπεσεσε τόσο μικρό χρονικό διάστημα και βγήκε 0;

Όσο για τη μήνυση, πιστέψτε με, το σκέφτηκα, αλλά εκτός από το 99%, υπάρχει και το άλλο: θα σου πουν ήταν βιοχημική, που δεν ανιχνεύεται εκ των υστέρων, άρα το τεστ ήταν σωστό, άρα είναι αξιόπιστα!!!

ουτε γω τα εμπιστευομαι!!!

εχω σταθεροτατο κυκλο, ειχα 8-10 μερες καθυστερηση, εκανα 2 τεστ του φαρμακειου απ'αυτα που ανιχνευουν την ορμονη απο την 5η μερα ΕΠΑΦΗΣ, το ενα το εκανα πρωι-πρωι με τα πρωτα ουρα, οπου η ορμονη ειναι πιο ψηλη, και βγηκαν και τα 2 πεντακαθαρα ΑΡΝΗΤΙΚΑ!!! τελικα ημουν εγκυος, 5 εβδομαδων!!!

φυσικα και δεν θα ξανακανω αυτα τα τεστ αλλα κατευθειαν χοριακη!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...