Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ωριμότητα...

Recommended Posts

Πιστευετε οτι οι αντρες οντως εχουν θέμα ανωριμότητας?ή απλα εμεις ονομαζουμε τη διαφορετικοτητα που εχουμε ως ανωριμότητα?μερικοι ουτε ως πατεραδες,λενε μερικοι,ωριμαζουν...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αν σκεφτείς ότι κι αυτοί με τα δικά τους τα μυαλά μας θεωρουν πολλές φορές ανωριμές...τοτε φταίει μάλλον η διαφορετικότητα και η καταγωγή...είμαστε απο άλλους πλανήτες!!! :P

EINAI ΑΝΩΡΙΜΟΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ 8ΕΜΑ ΕΥ8ΥΝΩΝ (ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ)

Η ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΤΟΙΧΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΩΝ ΕΙΔΩΝ ΑΝΤΡΕς (ΑΝΕΡΓΟ , ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ,ΓΙΑΤΡΟ ,ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΗΛΗΚΙΕΣ 36-47 !!!)

ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΕΙΣ 8Α ΒΑΡΕΣΕΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ !!! ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ , ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΒΗΜΑ !!!

Λοιπον,η προσωπικη μου γνωμη ειναι πως η πλειοψηφια των αντρων ειναι σαν τα μικρα παιδια κ παραμενουν ετσι μια ζωη!

Απο παντα ακουγα οτι τα κοριτσια ωριμαζουν πιο γρηγορα κ πραγματικα το πιστευω!!Δε ξερω αν φταει η φυση,το μεγαλωμα ή τα γονιδια τους :huh: !

Στην περιπτωση μου ο αντρας μου ερχεται για να με διαψευσει!!Ειναι το πιο ωριμο κ υπευθυνο ατομο που εχω γνωρισει,παρα τα 28 του χρονια!Στην προκειμενη εγω ειμαι το παιδι που λεγαμε.. :)

Libertyyyy μου.....

Τα λεμε αργοτερα :kiss::kiss::kiss:

nirvana ρε κοριτσια ειναι τα ατομα..1 στιγμη ωριμοτητας και 20000086 ανωριμοτητας!και τι δεν ακουω τελευταια η γυναικα..δεν μπορει να ειναι μονο το οτι εχουμε αλλες προτεραιοτητες..πρεπει να εχει ξελασκαρει και λιγο η βιδα :P:P:P:P:P:P :laugh: :laugh: :P:P ωριμαζουν με την πατροτητα κοριτσια?για πειτε οι μανουλες...εχετε δει διαφορες του πριν με το τωρα...να ελπιζουμε στη σωτηρια του ασθενους? :P:P :laugh:

Στέλλα εδω ειμαι....δεν αργησα ε? :kiss::kiss::kiss:

ε ΑΜΑ ΔΕΝ ΩΡΙΜΑΖΕ Κ ΣΤΑ 44 ΤΟΥ ... ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΝΙΓΩ ΔΗΛΑΔΗ !!!(6 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΗΡΕ!!!) αλλα τον συγχωρω... οποιος καει με το χυλο ... φυσαει κ το γιαουρτι...

κι εγω σε ευχαριστώ Μαρινιώ και σου στέλνω τον ίδιο πελαργό (έκανε καλή δουλειά!) να σου φέρει ένα γλυκούλι και σε σενα ευχομαι να φτάσει σύντομα :P

Λογικά με την πατρότητα ωριμάζουν αργά αργά βέβαια (σαν το ουίσκι ενα πράγμα) οπότε το καλύτερο είναι να μην δινεις σημασία αλλά να περιμένεις πετόντας φελούς στο απέναντι βαρέλι :P:P:P

Επίσης η πατρότητα δεν είναι όπως η μητρότητα που την συνειδητοποιείς νωρίς νωρίς για να μην πω την έχουμε έμφυτη και μόλις δεις θετικό το τεστ έρχεται αμέσως στην επιφάνεια, οι άντρες αργούν λίγο να πάρουν μπρος και ως ενα σημείο είναι λογικό. Φυσικά δεν εννοώ σε καμία περίπτωση οτι δεν αγαπούν τα μωρά απλά είναι δυσκολο να προσαρμοστουν στα εντελώς καινούρια δεδομένα.

Στην περίπτωση μου εχεί αλλάξει σε βασικά πράγματα όπως να κάνει οικονομία γιατι σκεφτεται το μέλλον του παιδιού, έχει προσαρμόσει τον χρόνο του ώστε να ασχολείται με το παιδί αλλά σε άλλα πράγματα που θα με βοηθούσαν πολύ μες το σπίτι φέρεται λες και είμαστε μόνοι μας, για παράδειγμα μου φαίνεται κουφό να περιμένει να κοιμήσω το παιδί (μπάνιο, ντυσιμο,ταισμα,υπνο...)όση ώρα και να πάρει για να του βάλω να φάει :unsure: πετάει ρουχα και πράγματα δεξιά και αριστερά ενώ με δυσκολία προλαβαίνω να κάνω τις δουλειές.

η έχουμε να πάμε κάπου και τσατίζεται που αργούμε κάτι που είναι αναπόφευκτο με το παιδι μιας και σίγουρα θα κάνει κακά του όταν βιαζόμαστε ή αντίθετα θα είμαι εγώ ετοιμη με το μωρό να γκρινιάζει γιατι καταλαβαίνει οτι θα πάει βόλτα και θέλει να φυγουμε γρήγορα κι αυτός βάζει βγάζει ρούχα μπορεί και 7 φορές,μπορεί όλα αυτά να φαίνονται χαζά αλλά δημιουργούν εκνευρισμό.

Σας κουρασα το ξέρω αλλά νομίζω οτι ξεκουράζομαι εγω που τα γράφω.

Θα εγράφα κι άλλο αλλά δεν έχει νοήμα.

Γενικά εμενα με ενοχλει που δεν καταλαβαίνει γιατι κουράζομαι, γιατί άραγε; :woohoo:

Σωτηρία υπάρχει όταν όλα αυτά καταλήξουν να σου φαίνονται αστεία εωσ και χαριτωμένα.

(αντρούλη μου σε αγαπάω πολυ και ώρες ώρες πραγματικά είσαι χαριτωμένος κι ευτυχώς δεν θηλάζεις και δεν θες άλλαγμα κι εσυ γιατι θα τα είχα φτύσει με δυο μωρά!)

Κοριτσια οντως οι αντρες ωριμαζουν πολυ αργοτερα απο μας...αυτο εχει αποδειχθει και δεν υπαρχει αμφιβολια...του δικου μου μη του βαλεις ευθυνη για κατι....

Γενικά επικρατεί η άποψη ότι οι άντρες ωριμάζουν αργότερα σε σχέση με τις γυναίκες ωστόσο πιστεύω ότι η ωριμότητα είναι περισσότερο θέμα χαρακτήρα παρά θέμα φύλου.

ΑΝΤΡΕΣ... ΧΜ... ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΟΧΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΡΙΜΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ... ΑΠΛΑ ΤΑ ΧΑΝΟΥΝ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ. ΕΓΩ ΠΧ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΡΩΩ, ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ! ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ! ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...