Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

θα τρελαθώ!!!!Το πρωτο τεστ που εκανα κατευθειαν εδειξε την γραμμη της εγκυμοσυνης.Το δευτερο που εκανα λιγες ωρες μετα είναι παρα παρα πολυ αχνο, σχεδον δεν το βλεπω!!Θεε μου τι γινεται?Πιο είναι χαλασμενο?

Οι ζαλάδες πάνε συννεφο!!!!

Δημοσίευση

Μπράβοοο...συγχαρητήριαααα!!!Καλά εεεε...θα είναι φοβέρή έκλπηξη για τον μπαμπάκα...θα του το έλεγα στο αεροδρόμιο ή στο λιμάνι(με τι έρχεται;;;) εκείνη την ώρα που θα συναντιομασταν!!!:) Εκεί να δεις χαρά...άχ μωρέ..μπράβο μπράβο μπράβο!!!¨ολα να πάνε με το καλό!!!!!

Δημοσίευση

anastasia32 έγραψε:

θα τρελαθώ!!!!Το πρωτο τεστ που εκανα κατευθειαν εδειξε την γραμμη της εγκυμοσυνης.Το δευτερο που εκανα λιγες ωρες μετα είναι παρα παρα πολυ αχνο, σχεδον δεν το βλεπω!!Θεε μου τι γινεται?Πιο είναι χαλασμενο?

Οι ζαλάδες πάνε συννεφο!!!!

Είναι θετικό όποιο κι αν κοιτάξεις..άντε..κάνε και μια χοριακή να δουμε πως τα πας..καλή επιτυχία!!!:) Αχ ο μπαμπας χαρά....!!!Συγκινηθηκα...!!!

Δημοσίευση

tirogaridaki έγραψε:

anastasia32 έγραψε:

Είναι θετικό όποιο κι αν κοιτάξεις..άντε..κάνε και μια χοριακή να δουμε πως τα πας..καλή επιτυχία!!!:) Αχ ο μπαμπας χαρά....!!!Συγκινηθηκα...!!![/quote:2mvv8x38]

Πήγα γιοα χωριακη, περιμενω κατα τη μια τα αποτελεσματα.Εκανα ενα ακομα τεστ σημερα το πρωι αλλη μαρκα ομως και δεν εδειξε τιποτα.Αρχιζω να ανυσηχω!!

Δημοσίευση

Πήρα αποτελέσματα.Άκρος αρνητικό.Δεν το πιστεύω ....τι παιχνίδι είναι αυτό που παίζεται? Μου είπε ο γιατρός, να περιμένω μεχρι δευτερα τριτη αν μου ερθει, αλλιως να ξανακάνω χοριακή, και να μου δώσει χάπια να μου έρθει περίοδος.Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με την περίοδο μου και πάντα στην ώρα της....τί έγινε?Τον άντρα μου λυπάμαι.....ουφ!!!!

Δημοσίευση

Είμαι στην 3η μερα καθυστερησης.Εγω παντως δεν μπορω να το χωνέψω.Νομίζω πως αν τα τεστ ειναι λαθος δειχνουν το αρνητικο οχι το θετικο.Για να εγινε μωβ εκεινη η γραμμη σημαίνει για μενα πως κατι ανιχνευσε, αλλιως πως?Tirogaridaki ειδα την φωτο που εχεις και νευριασα, γιατι αυτο ηταν το τελευταιο τεστ που πηρα και δεν εγινε σταυρος!

Δημοσίευση

λυπάμαι αναστασία ελπίζω μέχρι δευτέρα τρίτη που θα επαναλάβεις τη χοριακή να αλλάξουν τα πράγματα...και γω κορίτσια έτσι το ήξερα με τα τεστ ότι δηλαδή στο αρνητικό μπορεί να κάνουν λάθος όχι στο θετικό!!! :(

Δημοσίευση

glukeia mou me ton giatro sou milises? mipos itan bioximiki?emena ton iounio etsi egine paraskeui dyo meres prin tin periodo xoriaki 25 kai kyriaki aima tin imera pou den perimena i giatros mou edose utrogestan kai mou eipe xapla kai tin deytera xoriaki 1 kai i apo goiteysi sto megaleio tis kai mou eipe i giatros pos ayto legete etsi rota tin giatro sou euxomai na min isxuei kati tetoio kai na eisai ontos egkuoula alla exo tin entuposi oti me 3 meres kathisterisi tha eprepe na fanei den xero exo mperdeytei me ola ayta pleon

Δημοσίευση

Εμένα η χοριακη ήταν αρνητική, ούτε ενα μικρό δείγμα ελπίδας.Τι είναι η βιοχημική?Εντομεταξύ ο άντρας παίρνει καποιες *βιταμινες* για ενισχυση του σπέρματος.Μήπως παίζει ρόλο?Και τώρα τελευταία έκανα και σαλπιγγογραφία!

Δημοσίευση

anastasia32 έγραψε:

Εμένα η χοριακη ήταν αρνητική, ούτε ενα μικρό δείγμα ελπίδας.Τι είναι η βιοχημική?Εντομεταξύ ο άντρας παίρνει καποιες *βιταμινες* για ενισχυση του σπέρματος.Μήπως παίζει ρόλο?Και τώρα τελευταία έκανα και σαλπιγγογραφία!

plaka kaneis!!!!!!!!!!!!! :ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy:

e oxi re gamwto!!! :(

Δημοσίευση

Aχ βρε κοπελα μου γιατι ετσι? :( Τι στο καλο κανουν αυτα τα τεστ παιζουν με την ψυχολογια μας? :angry: Πω πω ποσο στεναχωρηθηκα τωρα και ησασταν τοσο χαρουμενοι!Μετα την σαλπιγγογραφια πιανεις ευκολα παιδι λενε(ασχετα που εγω δεν εχω πιασει ακομα :P )ευχομαι να ειναι τον επομενο μηνα μην στεναχωριεσαι :)

Δημοσίευση

ελεος ελεος!!!!!!τι γινεται πια με αυτα τα κωλοτεστ;;;;να μας πεθανουν θελουνε;;;εμενα με εκεινο που επαθα λογω αυτων των παλιοκατασκευασματων μεχρι μηνυση ηθελα να τους κανω,φυσικα δεν εκανα τι ψαχνεις;;δεν ειμαι εγω για τετοια ειδικα μεσα στην οδυνη που βιωνα..υπομονη γλυκεια μου ο καιρος θα μαλακωσει τον πονο σου καποια στιγμη θα γινει και σε μας το ΘΑΥΜΑ..

Δημοσίευση

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΧΩΡΙΑΚΗ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΣΠΑΝΙΑ ΤΩΝ ΣΠΑΝΙΩΝ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΤΕΣΤ.ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΧΩΡΙΑΚΗ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΜΠΕΡΔΕΨΑΝ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ.ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ.ΕΜΕΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ 4 ΘΕΤΙΚΑ ΤΕΤ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΧΩΡΙΑΚΗ(3 ΜΟΝΑΔΕΣ)Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΗΡΘΕ ΜΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΦΡΙΚΤΗ ΜΕ ΠΟΝΟΥΣ ΑΒΑΣΤΑΧΤΟΥΣ!!!ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΗΤΑΝ ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ..ΜΑΚΑΡΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΠΟΡΑΚΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΤΩ ΦΥΣΙΚΑ!!!!ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ!ΑΜΗΝ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!

Δημοσίευση

Αναστασία, τώρα το είδα...

Είναι λες και διαβάζω τη δική μου ιστορία. Ακριβώς τα ίδια με σένα πέρασα κι εγώ τον περασμένο Ιούλιο... Κρίμα... Σίγουρα κάτι θα γίνει σύντομα και θα γίνουμε μανούλες...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα φίλη, Μην ανησυχείς! Όλα θα μπουν σε μια σειρά σιγά σιγά. Γέννησα πέρυσι τον Φεβρουάριο και σύντομα διαπιστώσαμε ότι υπήρχε έλλειμμα στην ακοή. Δεν παρατηρήσαμε κάτι στο μωρό. Αντιδρούσε κανονικά σε όλα. Απλά εγώ ως ειδική παιδαγωγός επέμενα να κάνουμε τεστ ακουστικών εκπομπών προληπτικά, οπως και κάθε άλλη προαιρετική εξέταση ήταν διαθέσιμη ώστε να ξέρουμε έγκαιρα αν το παιδί χρειαστεί κάποια βοήθεια. Στο νοσοκομείο που γέννησα δεν υπήρχε ακοολογικές τμήμα, οπότε κάναμε την πρώτη εξέταση σε ιδιωτικό όταν ήταν 2 μηνών. Ένα χρόνο μετά ξέρουμε ότι έχει μέτρια βαρηκοΐα στο αριστερό αυτί και ήπια στο δεξί. Έχουμε παραγγείλει ακουστικά και περιμένουμε να έρθουν. Μην ανησυχείς. Υπάρχει πια η τεχνολογία για επαρκή υποβοήθηση της ακοής. Στείλε μου dm για οποιαδήποτε πληροφορία. Είχαμε επίσης θέμα με το πουλάκι. Φαινόταν να έχει μια χορδούλα στους όρχεις και υποσπαδία. Πήγαμε σε έναν εξαιρετικό παιδοχειρουργό στο Ελένα που διαπίστωσε ότι δεν ήταν τίποτα ωστόσο. Τώρα που χρονισε θα τον ξαναπάμε να τον ξαναδεί για παν ενδεχόμενο.   Να σου ζήσει ο μικρούλης! Θα δεις ότι όλα αυτά δεν είναι τίποτα και θα τα ξεχάσετε σύντομα 
    • Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...