Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

χθες πήγα για αυχενική και έχω πολύ ευχάριστα νέα αλλά όχι μόνο...

τα μωράκια μου είναι μιά χαρά, η εξέταση βγήκε τέλεια. ο υπέρυχος ήταν τρισδιάστατος και φαινόταν φοβερά, το ένα κουνιόταν ασταμάτητα ενώ το δεύτερο νύσταζε λίγο :cheer: και έκανε πολύ λίγες κινήσεις. φανταστική εμπειρία! ο γιατρός μαας είπε ότι ίσως είναι και τα δύο κοριτσάκια!

το κακό της υπόθεσης είναι ότι η αποκόλληση δεν έχει κλείσει, είναι όπως ήταν και πριν δύο εβδομάδες. επίσης δεν έχουν ακόμη σταματήσει οι καφέ σταγόνες! ο γιατρός μου είπε ότι έχει γίνει αιμάτωμα στο σημείο της αποκόλλησης και ίσως να φαίνεται πάντα στον υπέρυχο :S

έχετε ξανακούσει κάτι τέτοιο? δηλαδή θα είμαι σε όλη την εγκυμοσύνη με αυτό το άγχος? μου είπε ότι μπορώ να είμαι λίγο πίο χαλαρή τώρα, δεν χρειάζεται να είμαι συνέχεια ξαπλωμένη αλλά εγώ φοβάμαι και δεν σηκώνομαι σχεδόν καθόλου.

έχετε καμιά παρόμοια εμπειρία?

Δημοσίευση

Αλικακι μια ξαδελφη μου ηταν ετσι. Ηταν ξαπλα και τους 9 μηνες και γεννησε 37 ευδομαδων τζαστ με καισαρικη. Οταν λεμε ξαπλα ομως ξαπλα. Σηκονωταν μονο τουαλετα και να φανταστεις επερνε duphalak Για να μην σφιγγετε στην τουακετα. Δεν πειραζει θα περασουν και χαμπαρι δεν θα το παρεις. Λιωσε στους καναπεδες, ξεκουρασου, δεν ξερεις ακομα τι σε περιμενει. Χωρτασε υπνο, βαλε τα αγαπημενα σου DVD...φαε οτι θες...ασε που θα εσεις οσλους να σε περιποιουνται!!

Δημοσίευση

εμένα ο γιατρός μου, μου είπε ότι δεν πιστεύει στην ακινησία και ότι δεν χρειάζεται να μένω ξαπλωμένη απλά να μην κουράζομαι. όλοι οι άλλοι μου λένε ότι είναι ασφαλέστερο να είμαι ξαπλωμένη. έχω μπερδευτεί, δεν ξέρω τί να κάνω. προς το παρόν πάντως φοβάμαι να σηκωθώ.

Δημοσίευση

να μινεις ξαπλωμενη οσο μπορεις. Μην κανεις τιποτα, ξεκουρασου. Ειναι προτιμοτερο παρα να τρεχεις μετα. Οκ μπορεις λεμε τωρα να κανεις και καμια βολτα στο μπαλκονι...αλλα μην αρχιζεις να πλενεις κουρτινες κλπ...

Δημοσίευση

Oταν πηγα 1η φορα στο γιατρο μου ημουν ηδη 6 εβδομαδων κ ειχα μικρη αποκολληση που τη βλεπαμε καθε φορα,μεχρι κ την αυχενικη!Δεν ειχα ομως ποτε αιμα ή καφε υγρα!

Δε μου ειχε πει να ειμαι ξαπλωμενη ολη την ωρα σαν αρρωστη!Απλα να μην κουραζομαι πολυ,να μη σηκωνω βαρη,να προσεχω πως σκυβω κ τετοια!Να ξαπλωνω κ οσο μπορω κατα τη διαρκεια της μερας! Κ εξω εβγαινα κ δουλειες εκανα αλλα με προσοχη!!!!

Μην αγχωνεσαι!!!Αυτο ειναι το χειροτερο!!Προσεχε λιγακι κ να ξεκουραζεσαι κ ολα θα πανε καλα!!

Με το καλο τα μωρακια σου!!!! :)

Δημοσίευση

και καλα κανεις!!!κι εγω στη θεση σου το ιδιο θα εκανα.μιλαμε για τα ΠΑΙΔΙΑ σου!!!!!αξιζει να διακινδυνεψεις το οτιδηποτε;;;;;;;λιγοι μηνες ειναι θα περασουν και οταν τα παρεις αγκαλια θα τα εχεις ξεχασει ολα!!!!

Δημοσίευση

η δική σου περίπτωση ήταν πολύ πιό "light" από τη δική μου γιάυτό σου άφησε ελευθερία κινήσεων. εγώ είχα μεγαλη αιμοραγία για 3 μέρες δε σταματούσε με τίποτα, νοσηλεύτηκα σε νοσοκομείο για 5 μέρες, οπότε καταλαβαίνεις το άγχος μου!

κέλυ μου έχεις δίκιο, τα μωράκια μου αξίζουν κάθε θυσία!

Δημοσίευση

είχα μείνει κ εγώ σε ακινησία λογω λίγου αίματος στην αρχή του 3ου μήνα. ευτυχώς σταμάτησε γρήγορα αλλά συνέχισα προλιπτικά κ όταν ένιωσα οκ σηκώθηκα βέβαια πολύ συντηριτικά (δεν κάνω τίποτα από δουλειές, ούτε περπατάω μόνο κάθομαι-κάτι είναι κ αυτό γιατί ψιλομετακινούμαι).

Φυσικά κ να ακούς πρώτα απο όλους στον γιατρό σου γιατί είναι ο μόνος που μπορεί να σου πει τι πρέπει να κάνεις.

Στη θέση σου θα καθόμουν μέχρι να καθαρίσει το αίμα ή να νιώσω πιο σίγουρη.Δεν συμαίνει ότι θα μείνεις έτσι μέχρι το τέλος κάνε λίγο ακόμα υπόμονή.Αλλά κ μέχρι τέλος να μείνεις να ξέρεις ότι όταν ακούσεις τα μωράκια στην κοιλίτσα παίρνεις τεράστια δύναμη.

Θα τα καταφέρεις!!!!! Ολα καλά θα πάνε!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα aliky θα σε συμβούλευα να κάτσεις στο κρεβατάκι σου όσο πιο πολύ μπορείς Και εγώ εγώ είχα 2 μικρές αποκολλήσεις αλλά χωρίς αίμα οπότε δεν μου επέβαλε κανένας να κάτσω στο κρεβάτι με αποτέλεσμα να έχω συνέχεια προβλήματα γιατί ο μικρός ήθελε να βγεί πολύ νωρίς και με το ζόρι τον κρατήσαμε μέσα μέχρι την 35 εβδομάδα.Μετά από όσα πέρασα και πιο πολύ το άγχος ειλικρινά σου λέω πως αν το ξαναπερνούσα σήμερα θα σηκωνόμουνα πολύ λίγο και θα πρόσεχα πάρα πολύ γιατί τώρα ξέρω πόσο υπέροχο είναι να είσαι μαμά και τι ρίσκαρα να χάσω από αγνοία !!!

Ευχομαι να πάει από εδώ και πέρα πάρα πολύ καλά η εγκυμοσύνη σου και σε λίγους μήνες να κρατάς τα θαύματάκια σου αγκαλίτσα .

Δημοσίευση

Καλα κανεις και δεν σηκωνεσαι, αλλα για να το λεει ο γιατρος να χαλαρωσεις σημαινει οτι κατι ξερει.

Συγχαρητηρια που ειναι καλα τα μωρακια! Πολυ ευχαριστα νεα!!!

Με το καλο να τα φερεις στον κοσμο υγιη!!!!!!!!!! :):):)

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΞΑΠΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΞΑΠΛΑ!!!ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΕΙΣ 2 ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ 6 ΚΑΙ 7 ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΑ UTROGESTAN ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΞΑΠΛΑ 3 ΜΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΣΗΚΩΝΟΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ ΕΙΧΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΧΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΜΟΥΝΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΙΑΣΤΟ!!!ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΜΟΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!!ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣΔ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ!!!

ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΧΟΣ ΜΟΝΟ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΞΑΠΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Γειά σας κορίτσια μου, το μάθημα ήταν τέλειο μου άρεσε πολύ,  μάθαμε για αρχή εισπνοή εκπνοή αλλά γενικα είναι πολύ βασικό που ζεσταίνουμε το κλίμα στη κλινική με τις μαιες, την επόμενη φορά θα μας δείξουν και τις αίθουσες τοκετού κλπ και γενικά πιστεύω θα φύγει ένα βάρος αφού το περιβάλλον θα είναι οικείο  Μας είπαν κάποια πράγματα για το τι χρειάζεται να έχουμε στη κλινική. Για εμάς προτείνουν παμπερ βρακάκια για να μη ψαχνόμαστε με μεγάλα εσώρουχα και σερβιέτες λοχειας κλπ , 
    • @Sotiria_94ναι πάρε κ εγώ !! Τον ξέρω τον γιατρό σου , μια χαρά θα πάνε όλα !! Ξεκινά να το ζεις κ να μην αγχώνεσαι, όπως σου είπαν κ τα άλλα κορίτσια αρχίζουμε να μπαίνουμε σε αρκετά πιο ασφαλείς εβδομάδες … πότε έχετε ραντεβού τώρα ;; @ΜαρίαΔημήτρης ελα βρε Μαράκι είδες ; Όλα καλά ! Κάτσε τώρα λίγο να «κλωσήσεις» όπως λέει κ η μαμά μου είναι η στιγμή, μετά με νεογέννητο δουλειές κ όλη την υπόλοιπη οικογένεια θα έχεις λίγο χρόνο για σένα κ για ξεκούραση… πάντως κ εμένα το στήθος μου ενώ έχει μεγαλώσει με τα φυσιολογικά αυτές τις μέρες είναι αρκετά μαλακό σε σύγκριση με το τούμπανο που ήταν το υπόλοιπο διάστημα .. λογικά κάτι παίζει με τις ορμόνες..
    • Γεια σας, πωλούνται οι παρακάτω ενέσεις Gonal οι οποίες είναι σφραγισμένες και φυλαγμένες στο ψυγείο. 1 Gonal 900 IU (180euro, ημ. Λήξης 6/25) 3 Gonal 300 IU (70euro το κάθε κουτί, ημ. Λήξης 7/25) Έχοντας κάνει 3 διεγέρσεις (με φάρμακα μόνο τη μία φορά από επιτροπή), 4 εμβρυομεταφορές, 1 χειρουργείο και άπειρες εξετάσεις δυστυχώς δεν μπορώ να δώσω τα φάρμακα δωρεάν. Τελικά η 4η ετ μου ήταν και η τυχερή και ελπίζω τα φάρμακα να φέρουν τύχη σε όποια τα πάρει! Περιοχή Αθήνα, νότια προάστια.
    • Α επίσης συνήλθα και από την αρρώστια! Και γενικά έχω ένα αίσθημα χαράς και αισιοδοξίας γιατί μετά από ένα πολύ σκατα διάστημα στη δουλειά, σαν να στρώνουν τα πράγματα και δεν σας κρύβω δεν ήταν καθόλου καλό timing αυτή η εγκυμοσύνη για τα επαγγελματικά μου. Τον επόμενο μήνα πιστεύω όλα θα είναι πολύ καλύτερα 😊  (εννοείται θα τον ξεζουμισω πάλι τον σύζυγό 🤣 )
    • Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στο τρέξιμο με τη δουλειά από το πρωί και τώρα βρήκα χρόνο να μπω να σας πω τα νέα μου. Δεν πήγα για χοριακή γιατί έκανα ένα τεστ εγκυμοσύνης και με τα βίας έδειξε μια πολύ πολύ άχνη γραμμή. Άρα η χοριακή έχει πέσει κι άλλο. Να πω την αλήθεια, περίμενα να είχε μηδενίσει και να είχα δει ήδη αίμα μέχρι σήμερα, αλλά ακόμα τίποτα... Παρόλα αυτά νιώθω ότι θα έρθει η περίοδος.  Να σας πω ανακουφιστηκα που έστω κι έτσι έχω ένα ξεκάθαρο αποτέλεσμα, γιατί η αναμονή με σκοτώνει. Άντε να έρθει η ακατανομαστη και να βάλουμε μπροστά για το Τοξοτακι που τόσο θέλω 😁 😁 😁  @annie! Τον γλίτωσα τον Σκορπιό 😜! Πότε θα πας για υπέρηχο εσύ;;;
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...