Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Άρια έγραψε:

SWSTA DIMITRA MOU AUTA AFOROUN KAI EMENA SAN NEA MAMA K EGW OPWS KAI POLLES KOPELES AKOMA. KALA EKANES KAI ANOIXES AUTO TO POST (GT PX AGW DEN IXERA NA ANOIXW)

EMENA MOU EIPAN NA MI PINW FRAPPE LIGO PRIN TIN THILASW.

MONO ELLINIKO. K OTAN TI THILASW K META MPORW NA PIW FRAPPE PREPEI NA PERNANE KAPOIES WRES PRWTA.

EPISIS MOU EIPAN OTI PERNOUN S'OLA TA MWRAKIA AIMA TI TELEUTAIA MERA

K STELNOUN TIS EKSETASEIS STO EKSWTERIKO GIA NA TIS KOITAXOUN GIA MIA

ASTHENEIA POU DEN EINAI ORATI DEN TIN KATALAVAINEIS OTI KATI EXEI TO

PAIDI EINAI STO AIMA. KAI VGAINOUN META APO 2 MINES KAI AN EXEI KATI

TETOIO TO PAIDI SOU FERNOUN TIS APANTISEIS ME COURIER KAI ETSI GIA 2 MINES EIPAN NA MI:

1)NA MI TRWW FAVA

2)REVITHIA

3)KOUKIA

4)TIPOU LIGHT PROIONTA

5)NA MI MIRIZW NAFTHALINI

TO PRWTO KAIRO MOU EIPAN POLLES SOUPES!!

καλα δεν το στελνουν στο εξωτερικο!

στο ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ TO το στελνουν και αυτο για να γινει εξεταση αν υπαρχει ελειψη G6PD δεν ειναι ασθενεια!

μαθαινεις να ζεις με αυτο!

απλα προσοχη θελει!

στην αρχη καλο θα ειναι να απαγορευονται τα οσπρια αλλα στην πορεια μονη καθε μανουλα θα δει τι ενοχλει το παιδακι της!

καποιο παιδακι μπορει ν ατο ενοχλει η ντοματα η φραουλα που εφαγε η μαμα!αλλα δεν ειναι απαραιτητο οτι θα το ενοχλει παντα

ο καφες καλο θα ειναι να απαγορευεται!

κυριως ο τυπου νες .

εγωπλεον τρωω τα παντα! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

και η κορη μου! ;););)

Δημοσίευση

zaxarenia σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχες σου!!!!!!!!

Θα γεννήσω σε ιδιωτική κλινική στην Δράμα.Μου είπαν να πάρω μαζί μου μπιμπερο γιατι θα χρειαστεί να της δώσουμε τσαι.μετα απο αυτα που μου είπατε ομως θα το έχω στα υποψιν.

Αν μου πει ομως η παιδιατρος στην κλινικη να της δωσω? :blush:

Να επιμείνω να μην δωσω δηλ.? Αφου μου λέτε όμως οτι ξεδιψάει το μωρακι με το γαλα, δεν θα χρειαζεται.

το μωρό ευτυχώς θα το έχω όλο το 24 ωρο γιατι είναι μονοκλινα όλα τα δωματια !

Αχ με κάνετε να νιώθω πολύ αισιόδοξη για το θέμα της επιστροφής μου στη δουλειά!μακαρη το κοριτσάκι μου να μπορέσει να προσαρμοστεί τότε!!!με ανακουφίσατε αρκετα θα έλεγα!!!Δεν θέλω με τίποτα να σταματήσω το θηλασμό ακόμα και αν χρειαστει να είμαι ξάγρυπνη όλο το 24ωρο.

Αρια οτι ερωτησεις θες κανε στα κορίτσια να σε βοηθησουν...ξέρω οτι είχες και εσυ πολλες απορίες!!

το μαξιλάρι θα μπω να το δω και θα σου πω.

κορίτσια ευχαριστώ πολύ για την ανταποκριση!!!! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΣΑΙ ΔΕΝ ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ ΓΙΑ ΜΩΡΑ,ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΧΑΜΟΜΗΛΙ??ΤΟ ΤΣΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΦΕΙΝΗ..

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ,ΔΕΣ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΘΗΛΑΖΕΙΣ Κ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ,ΣΤΕΙΛΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ..ΕΓΩ ΤΑ ΒΡΗΚΑ ΣΚΟΥΡΑ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΠΙΑΝΟΤΑΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΘΗΛΑΖΑ ( ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΑΙΝΗ ΣΤΑΣΗ) Κ ΕΦΤΙΑΧΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΒΟΥΝΑΛΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΑΩ ΤΟΝ ΑΓΚΩΝΑ ΜΟΥ!!ΟΠΟΤΕ ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ ΜΑΞΙΛΑΡΙ Κ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΘΗΛΑΖΩ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ!!!

Δημοσίευση

Γεια σου Δημητρα και με το καλό να ερθει το μωράκι σου.Επειδη κι εγώ γεννησα πριν 26 μέρες και εχω πρόσφατη την εμπειρία της κλινικής, έχω να σου πω ότι ετσι που σου είπαν να πάρεις μπιμπερό, είναι σχεδον σίγουρο οτι θα σου πουν οτι το παιδί θελει συμπλήρωμα. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΕΙΣ. το ιδιο είπαν και σε μένα, κι αυτό γιατί οι περισσοτερες μαιες είναι κακα ενημερωμενες πανω στο θεμα, αλλά εσυ να είσαι ηρεμη και να μην τους ακουσεις. Εγω δυστυχως, επειδη καταφεραν να με αγχωσουν, αφησα να δωσουν συμπλήρωμα και μετα ταλαιπωρουμουν για να πιασει το στηθος!

Να βαζεις το παιδί στο στηθος οποτε κλαψει για να μαθει να πιανει τη θηλη, και να μαθεις κι εσυ πιο γρηγορα τα χουγια του. ειδικα τις πρωτες μερες το μωρο θα ειναι πιθανοτατα συνεχεια στο στηθος. ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.

Επισης συστηνω ανεπυφυλακτα το βιβλιο της Πατσουρου "ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΧΕΣΗ". Εμενα με βοηθησε πολυ!

Τελος, για τυχον προβλημα που θα αντιμετωπισεις, αναζητησε καποιον συμβουλο θηλασμου στο τηλεφωνο.Ειναι προθυμες για βοηθεια. Εμένα αυτες με εσωσαν. Θα βρεις τα τηλ στο thilasmos.gr

E;imai s;igoyrh oti ua ta katafereis! filia!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...