Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τραχηλιτιδα. Ποσο επιρρεαζει την γονιμοτητα

bibibo

Recommended Posts

Καλημερα σας :) Θα ηθελα να ρωτησω κατι. Με ταλαιπωρει μια τραχηλιτιδα εδω και καιρο. Καταλαβα για τη τραχηλιτιδα ,οταν εκανα τεστ παπ εξι μηνες περιπου μετα την αποξυση που αναγκαστηκα να κανω :( Καναμε κολπικη καλλιεργεια για να δουμε τι το προκαλεσε και τα αποτελεσματα δειξανε ενα μικροβιο που λεγετε χλαμυδια :dry: . Πηραμε αντιβωση κι εγω και ο αντρας μου(vibramysin αν το γραφω σωστα). Τωρα τελος του Νοεμβριου παω στο γυναικολογο μου για να δει καποιες εξετασεις που ειχα κανει και οταν μου εκανε κολπικη εξεταση ειδε οτι εχω παλι τραχηλιτιδα αλλα αυτη τη φορα μου εδωσε αντιβιωση με κολπικα εμβολα.....Το ερωτημα μου ειναι αυτη η τραχηλιτιδα δε θεραπευται τελειως. Δηλαδη θα πρεπει να εχω την εννοια καθε μηνα και να κοιταζομαι.Πως μπορω να προφυλαχτω? Τι πρεπει να προσεχω? Μηπως δε πρεπει να φοραω σερβετακια? Μηπως τα εσωρουχα μου πρεπει να ειναι 100% βαμβακερα χωρις ιχνος δαντελας? Συγνωμη αν σας ζαλισα, αλλα επρεπε να εκφρασω τις χαζες αποριες μου γιατι μερικες φορες οι γιατροι εχουν καποια πραγματα δεδομενα και δε μπαινουν στο κοπο να σου απαντησουν. Ευχαριστω εκ των πρωτερων. :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...