Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΑΠΟΨΕ, ΔΗΛΑΔΗ ΧΘΕΣ... 15/12 ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΙ Η ΠΟΛΥ ΑΓΧΩΜΕΝΗ :huh: , ΦΑΙΗ (fotini2009)!!! :):):)

ΤΕΛΙΚΑ, ΓΕΝΝΗΣΕ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ (ΕΙΧΑΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΩΡΕΣ...), OΜΩΣ ΔΕΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΕ ΠΟΛΥ... ΜΑΛΛΟΝ :unsure:

ΘΑ ΤΗ ΔΩ ΑΥΡΙΟ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ...

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ Η ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΗΣ 3,600 - ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ!!! :cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer:

Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ... ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΛΕΕΙ... ;)

ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΥΓΕΙΑ - ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ... :kiss::):kiss:

ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ... ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ, ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΝΑ ΤΟΥΣ - ΤΟ ΔΩΡΑΚΙ ΗΡΘΕ ΛΙΓΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥΣ... ;););)

Δημοσίευση

Nα τους ζησει το αγγελουδι τους.. :)

Γερο και τυχερο στη ζωη του. :)

Ευχαριστουμε για τα ομορφα νεα και περιμενουμε

και ..... τις υπολοιπες λεπτομερειες!!

Φιλια καλη λοχεια και καλη αναρωση!

Καλες γιορτες και ευτυχισμενα Χριστουγεννα.. :)

Δημοσίευση

Αγγελική ευχαριστούμε για τα καλά νέα που μας μεταφέρεις!

Να της ζήσει το μπουμπούκι, να είναι γεροί και οι 3 τους, να χαίρονται ο ένας τον άλλον!

Καλή ανάρρωση στη λεχώνα μας και καλό σαραντισμό να έχουν!!!

Τα φιλιά μας να της δώσεις!!! :kiss:

Δημοσίευση

ΦΑΙΗ ΜΟΥ, ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!!!!!ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ!!!!!!ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΥΖΗΤΑΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΣΕΣ....ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΗΡΘΑΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΦΑΝΤΑΖΟΣΟΥΝ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ- ΣΤΕΛΝΩ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΠΡΙΝ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ...

ΜΕΤΕΦΕΡΑ ΣΤΗ ΦΑΙΗ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ.

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΚΑΙ Η ΦΑΙΗ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗΣ... ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ ΗΘΙΚΟ ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟ!!!

Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΙΚΗ ΝΑΡΚΩΣΗ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΗ ΦΙΛΗ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΠΡΩΤΗ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΤΗΣ!!!

ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΣΥΓΧΥΣΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟΥΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΘΗΛΑΣΕΙ, ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΑΚΟΜΑ!!!

Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΥΛΑΣ ΠΛΕΕΙ ΣΕ ΠΕΛΑΓΗ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΚΟΛΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ... ΕΚΕΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ!!!

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ, ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΣΥΓΚΙΝΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤ' ΕΜΠΟΔΙΩΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ... ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ ΟΛΟΝΥΧΤΙΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ CHAT ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤΩ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ...

ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ, ΜΙΛΟΥΣΑ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑΝ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ...

ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ...

ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΡΥΣΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΝ. ΕΙΜΑΙ ΠΙΑ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΧΡΥΣΑΛΕΝΙΑ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΠΑΙΔΑΚΙ!

ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΦΑΙΗΣ...

Δημοσίευση

ΦΑΙΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ???

ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΙΝΑΣ ΣΟΥ!!!

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΠΙΤΙ, ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ!!!

ΘΑ ΤΗΣ ΠΑΡΩ ΤΗ ΜΑΥΡΟ-ΦΟΥΞΙΑ ΤΟΥΛΙΝΗ ΦΟΥΣΤΙΤΣΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΤΑΞΑ!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!!! :laugh:

ΤΟΝ ΙΑΣΟΝΑ ΑΓΙΟΒΑΛΑΚΙ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΣ... ΤΟΝ ΕΙΔΕΣ?

ΟΛΟ ΚΟΙΤΑΖΩ ΤΟ Who's Online, ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΙ... ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΣΤΕΡΗΣΗΣ!!! :woohoo:

ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ!!! :huh: (ΔΕΝ ΤΟ ΕΝΝΟΩ ΚΙ ΟΛΑΣ, ΑΣΤΕΙΑΚΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ... :P ) ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ, ΤΟ ΠΑΩ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΩΡΑ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...