Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΙ Η ΦΑΙΗ (fotini2009) !!!

aggeliki 30

Recommended Posts

ΑΠΟΨΕ, ΔΗΛΑΔΗ ΧΘΕΣ... 15/12 ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΙ Η ΠΟΛΥ ΑΓΧΩΜΕΝΗ :huh: , ΦΑΙΗ (fotini2009)!!! :):):)

ΤΕΛΙΚΑ, ΓΕΝΝΗΣΕ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ (ΕΙΧΑΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΩΡΕΣ...), OΜΩΣ ΔΕΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΕ ΠΟΛΥ... ΜΑΛΛΟΝ :unsure:

ΘΑ ΤΗ ΔΩ ΑΥΡΙΟ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ...

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ Η ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΗΣ 3,600 - ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ!!! :cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer:

Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ... ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΛΕΕΙ... ;)

ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΥΓΕΙΑ - ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ... :kiss::):kiss:

ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ... ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ, ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΝΑ ΤΟΥΣ - ΤΟ ΔΩΡΑΚΙ ΗΡΘΕ ΛΙΓΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥΣ... ;););)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Nα τους ζησει το αγγελουδι τους.. :)

Γερο και τυχερο στη ζωη του. :)

Ευχαριστουμε για τα ομορφα νεα και περιμενουμε

και ..... τις υπολοιπες λεπτομερειες!!

Φιλια καλη λοχεια και καλη αναρωση!

Καλες γιορτες και ευτυχισμενα Χριστουγεννα.. :)

ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΝΕΑ!!!!!! ΧΤΕΣ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΣΤΟ ΤΣΑΤ..! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΟΥ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΓΙΗΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!!! ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ!!

Ευτυχισμένη να είναι η μπεμπούλα σου, Φαίη μου!!!!!

Να σου ζήσει και να είναι υγιέστατη!!!!!!

Καλή ανάρρωση και καλό σαραντισμό!!!!!

Φιλάκια!!!!!!

Φαιη να σου ζήσει το κοριτσάκι σου!!!!!

Ευχομαι να είναι πάντα γερό και καλότυχο!!!!

Καλή λοχεία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και καλα ξενύχτια!!!!!!!!

να τους ζησει η μπεμπα

να την χαιρονται να ειναι παντα γερη κ καλοτυχη

καλη λοχει ευχομαι

θα ειναι οι ωραιοτερες γιορτες σας

τελειααααα

Αγγελική ευχαριστούμε για τα καλά νέα που μας μεταφέρεις!

Να της ζήσει το μπουμπούκι, να είναι γεροί και οι 3 τους, να χαίρονται ο ένας τον άλλον!

Καλή ανάρρωση στη λεχώνα μας και καλό σαραντισμό να έχουν!!!

Τα φιλιά μας να της δώσεις!!! :kiss:

ΦΑΙΗ ΜΟΥ, ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!!!!!ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ!!!!!!ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΥΖΗΤΑΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΣΕΣ....ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΗΡΘΑΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΦΑΝΤΑΖΟΣΟΥΝ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ- ΣΤΕΛΝΩ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!

Φαιη μου να σου ζησει η κορακλα,καλη λοχεια , καλα ξενυχτια, καλα μυαλα χαχα, και να σου χαμογελαει παντα η μπουμπου!!!

Φαίη μου, κοριτσάκι μου, θα σου έστελνα μήνυμα γιατί σε έχασα αυτές τις μέρες!!

Να σου ζήσει η μπεμπούλα σου!!!!!!! Νά'σαι καλά!!!!

Αγγελική μου να της δώσεις πολλά φιλάκια!!!

ΠΡΙΝ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ...

ΜΕΤΕΦΕΡΑ ΣΤΗ ΦΑΙΗ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ.

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΚΑΙ Η ΦΑΙΗ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗΣ... ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ ΗΘΙΚΟ ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟ!!!

Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΙΚΗ ΝΑΡΚΩΣΗ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΗ ΦΙΛΗ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΠΡΩΤΗ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΤΗΣ!!!

ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΣΥΓΧΥΣΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟΥΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΘΗΛΑΣΕΙ, ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΑΚΟΜΑ!!!

Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΥΛΑΣ ΠΛΕΕΙ ΣΕ ΠΕΛΑΓΗ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΚΟΛΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ... ΕΚΕΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ!!!

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ, ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΣΥΓΚΙΝΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤ' ΕΜΠΟΔΙΩΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ... ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ ΟΛΟΝΥΧΤΙΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ CHAT ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤΩ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ...

ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ, ΜΙΛΟΥΣΑ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑΝ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ...

ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ...

ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΡΥΣΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΝ. ΕΙΜΑΙ ΠΙΑ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΧΡΥΣΑΛΕΝΙΑ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΠΑΙΔΑΚΙ!

ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΦΑΙΗΣ...

ΦΑΙΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ???

ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΙΝΑΣ ΣΟΥ!!!

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΠΙΤΙ, ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ!!!

ΘΑ ΤΗΣ ΠΑΡΩ ΤΗ ΜΑΥΡΟ-ΦΟΥΞΙΑ ΤΟΥΛΙΝΗ ΦΟΥΣΤΙΤΣΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΤΑΞΑ!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!!! :laugh:

ΤΟΝ ΙΑΣΟΝΑ ΑΓΙΟΒΑΛΑΚΙ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΣ... ΤΟΝ ΕΙΔΕΣ?

ΟΛΟ ΚΟΙΤΑΖΩ ΤΟ Who's Online, ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΙ... ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΣΤΕΡΗΣΗΣ!!! :woohoo:

ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ!!! :huh: (ΔΕΝ ΤΟ ΕΝΝΟΩ ΚΙ ΟΛΑΣ, ΑΣΤΕΙΑΚΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ... :P ) ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ, ΤΟ ΠΑΩ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΩΡΑ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Περαστικά κορίτσι μου μίλησες με παιδίατρο; Σου έδωσε τίποτα οδηγίες ; 
    • Κορίτσια εμένα ο μικρούλης μου είναι κρυμμένος.  Βασικά εγώ τον κόλλησα...είχα πονόλαιμο και καταρροη.  Τώρα προς το παρόν έχει μυξουλες και μπούκωμα.  Ελπίζω να του περάσει γρήγορα και να πάρει αντισώματα με τον θηλασμό 
    • Ευχαριστούμε για το μοίρασμα!! Τι ωραίες στιγμές!  Χαρα, συγκίνηση, αγωνία, άγχος...όλα μαζί  Θα σου πω ότι κι εγώ δεν την χάρηκα όσο θα ήθελα την εγκυμοσύνη αλλά θυμάμαι ότι όταν το έμαθα παρόλο το άγχος είχα χαρεί πολύ ότι αυτή τη φορά θα είναι διαφορετικά τα πράγματα!  Αφού τις πρώτες μέρες κοιτούσα τον άντρα μου σε άσχετες φάσεις και γελούσα και αυτός ήταν πολύ πιο συγκρατημενος μην χαρεί τζάμπα. Αλλά του έλεγα και να μην πάει καλά το ίδιο θα λυπηθουμε είτε χαιρόμαστε τώρα είτε όχι  Μετά φυσικά που όλα πήγαιναν καλά με έπιανε πού και πού το άγχος 
    • Που λέτε κορίτσια, αφού περιμέναμε 4 ώρες αυτό το εξιτήριο, κι ενώ είχε ήλιο, με το που πιάνουμε το μωρό να βγούμε έξω από το μαιευτήριο μαζεύτηκαν όλα τα σύννεφα του κόσμου κι αρχίζει να ψιχαλιζει. Φτάνουμε σπίτι και το μεγάλος (πλέον) κοιμόταν 😆 Οπότε δεν υπήρξε καμία αναμονή στην είσοδο, μπήκαμε τρέχοντας μην παγώσει το μωρό και τον αφήσαμε πάνω στον καναπέ 🥲 Καθόλου instagramable 😆 3 ώρες μετά που πήγα να ξυπνήσω τον μεγάλο, νόμιζε ότι ήμουν εξωγήινος κι άρχισε να φωνάζει τη γιαγιά του!! Αφού τον συνεφεραμε, του λέμε έλα να δεις το μωρό και καθόταν από μακριά και το κοιτούσε. Μετά ξεκόλλησε και του βάλε το χέρι στην κοιλιά κι εκεί ξεμπλοκαρε!! Άρχισε να χοροπηδάει, να χαίρεται!! Ήθελε να τον πάρει αγκαλιά, τον άρπαξε και κόντεψε ο λαιμός του μωρού να μας φύγει!! Μετά του τον βάλαμε στην αγκαλιά του, αλλά τον γύρισε κάπως και τον έφερε από κάτω του κεφαλοκλειδωμα, σμακ ντάουν φάση, αλλα το έκανε με πολύ χαρά κι αγάπη (ελπίζω 😅) του έδινε και φιλάκια μετά!  Σήμερα το πρωί ήρθε στο δωμάτιο μας, γιατί εκεί έχουμε το λίκνο, και φώναζε "το μωρό κοιμάται" και προσπάθησε να τον νανουρισει κουνώντας το λίκνο με φόρα! Μετά όταν θήλαζα, ήρθε και έλεγε "το μωρό πίνει γάλα" και του έριξε μια φαπα, η οποία στη δική του γλώσσα μάλλον ήταν χάδι... στη συνέχεια άρχισε να χοροπηδάει κιόλας δίπλα μας και να φωνάζει "τραμπολίνο"! Μετά σκούπισε με το χέρι τη μύτη του που είχε μυξες και προσπάθησε να το βάλει στο στόμα του μωρού...  Κορίτσια, νιώθω ότι καλά πάει γενικά, τον συμπαθεί, αλλά νιώθω ότι θα τον ξεκανει κιόλας ταυτόχρονα!! Αλλά μια πραγματική ιστορία αγάπης αδερφών μόλις ξεκίνησε 😅😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...