Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Τα Χριστουγεννα είχαμε κλείσει να πάμε Βαρκελώνη...όμως εξαιτίας της γρίπης και της εγκυμοσύνης το είχαμε αφήσει λίγο στην τύχη του δηλ προς το να μην πάμε..αφου πια κάναμε το εμβόλιο ο άντρας μου επέμενε να μην πάμε επειδή θα είναι πολύωρο ταξίδι και μου πρότεινε να πάμε στην Αθηνα οι τρεις μας όπου την Πρωτοχρονια αρραβωνιάζεται η ξαδέρφη μου και θα είναι εκεί και η προγιαγιά και ο προπαππους του Δημητράκη..θέλω πάρα πολύ ναπάω ένα ταξίδι μόνη μου με τον άντρα μου πριν ξεκίνησουμε τη ζωή μας με δυο μωρα..θελω να βρεθουμε μόνοι μας , τα δυο μας...να νιώσουμε λιγο όπως παλιά..όμως δε θέλω και να χαλάσω το χατίρι και τη χαρά της ξαδέρφης μου αλλά και των παππουδων μου που βλέπουν σπάνια το μικρό..να αφήσω λέτε στην ακρη τους εγωισμους και να πάω στους συγενείς μου;; Ή να πάω σε αυτό το ταξίδι που τόσο ονειευόμουν;;

Δημοσίευση

Αχ πολυ με προβληματισες... :dry:

Στο μελλον τι ειναι πιο ευκολο να επαναλαβετε?Ενα ταξιδι ή τη συναντηση με τους συγγενεις?Αυτο που ειναι πιο δυσκολο,καντε το τωρα!

Ισως επελεγα το ταξιδι,καταλαβαινω ποσο σημαντικο ειναι να βρεθειτε μονοι,να γεμισετε μπαταριες κ να γυρισετε ανανεωμενοι...

Δημοσίευση

Φανούλα καλησπέρα!! Εγώ να σου πω την αλήθεια θα γούσταρα με 1000 ένα ταξιδάκι στο εξωτερικό μαζί με τον μπόμπιρα! Κι αν τα καταφέρουμε θα πάμε Γερμανία προς την άνοιξη όπου μένουν οι αδερφές του Βασίλη!!

Αν τελικά πας στην ξαδέρφη σου, καλό θα ήταν να πάρεις και το μωρό μαζί για να το δουν οι συγγενείς που δεν το βλέπουν συχνά!! Σκέφομαι από τις θείες του δικού μου Δημητράκη και καταλαβαίνω πόσο τους λείπεις ο μικρός!! Όσον αφορά για ταξιδάκι με τον σύζυξ μοναχούλια... μπορείτε να πάτε 3-4 μέρες μετά τις γιορτές!! Αλλά και πάλι.. τα παιδάκια θα μεγαλώσουνε.. και δεν θα μας ακολουθούν πια... και θα μας λείπουν τότε... Όποτε εκμεταλεύσου τώρα που όπου πάμε εμείς πάνε κι αυτά!!!:)

Δημοσίευση

Αν δεν μπορείς να τα συνδυάσεις και τα δύο, δηλ και να πας να δεις προγιαγιάδες και προπαπούδες και να πας άλλη στιγμή με τον άντρα σου ταξίδι στο εξωτερικό, προτίμησε να κάνεις αυτό που θέλεις περισσότερο.

Αν είναι το να πας μόνη με τον άντρα σου κάνε το.

Αυτές οι ευκαιρίες με δυο παιδιά αργότερα θα είναι και δυσεύρετες και ακριβώς για αυτό περισσότερο πολύτιμες!

Ό,τι και να κάνεις, να περάσεις καλά!

Δημοσίευση

ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΑΞΙΔΙ ΟΙ 2 ΣΑΣ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΓΙΑ Χ Ή Ψ ΛΟΓΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ,ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ..

ΜΕΤΑ ΔΕ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΠΙΣΩ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΠΟΥ ΜΑΚΡΙΑ..

Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΤΑ 2 ΣΑΣ Κ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ..

ΦΙΛΑΚΙΑ

Δημοσίευση

Να πας αγαπούλα μου το ταξιδάκι που τόσο λαχταράς!!!!!!!!

Εάν κι εφόσον φυσικά έχεις πολύ καλή εγκυμοσύνη…… όχι αναγούλες και τέτοια……

Το παιδάκι σου μπορούνε να το δούνε οι συγγενείς στον Αρραβώνα κατευθείαν….. Μπορείτε να το συνδυάσετε?????? Ή μιλάτε για εκείνες τις μέρες?????

Πάντως…… ακόμη και οι 3 σας θα μπορούσατε να πάτε….. δεν είναι μωράκι πια ο γιός σου…… κοτζάμ άντρας!!!!!!!!!!!!!!!

Ό,τι κι αν αποφασίσεις, καλά να περάσετε!!!!!!!!!

Εγώ πάντως......... θα το τολμούσα ένα ταξιδάκι!!!!!!!!!!!!!! Είναι καταπληκτική και η εποχή βέβαια, έτσι????????????

Δημοσίευση

Αν έχεις κάποιον που ξέρεις οτι θα μπορεί σίγουρα να κρατήσει τα δύο παιδιά στο μέλλον,μπορείς να πας Βαρκελώνη και αργότερα :) Αν όμως είναι η μοναδική σου ευκαιρία και θα είναι δύσκολο να το κάνεις στο μέλλον,τότε πήγαινε!!!

Έχεις σκεφτεί μήπως τα συνδιάσετε και τα δύο;Ταξίδι στην Βαρκελώνη-ίσως λιγότερες μέρες ή νωρίτερα- και μετά ένα τριήμερο στην Αθήνα; :silly:

Κάτι παρόμοιο θα έκανα εγώ για να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσια!!:) Μέχρι εχτές είχα αποφασισει να πάμε Βαρκελώνη..κάποια στιγμή όμως με έπιασε φοβία στη σκέψη του αεροπλάνου και πήρα τηλεφωνο τον άντρα μου στη δουλειά υποτίθεται να με καθησυχάσει όμως το μόνο που μου είπε είναι <<ΕΓώ γι αυτό σου λέω να μην πάμε..>> και εκνευρίστηκα..του λέω αν είναι να το θέλω μόνο εγώ δεν πάμε ..εκείνος βέβαια δε θέλει να με στενοχωρήσει και δεν τα ακυρώνει..αλλά επιμένω να του λέω πως μονο αν το θέλουμε κι οι δυο θα πάμε..γιατί για χιλιους δυο λόγος θα μου αρχίσει τη μμουρμουρα και θα λέει <<εγώ στο έλεγα..και ορίστε..και...και..>>ααα...όχι!!! Δε θα έχω μόνο εγώ την ευθύνη του ταξίδιου!!ετσι...περιμένω σήμερα να δω τι θα γίνει!!!Πάντως αν πάμε Βαρκελώνη, μάλλον θα ξαναπάω μια βόλτα Αθήνα μέσα στον Ιανουαριο μιας και κάθομαι να τον δουνε οι συγγενεις καικυριως οι προπαππουδες.

Δημοσίευση

καλημερα και απο μενα!!!!!!

δεν ακουω τιποτα!!!!και φυσικα να πας!!!!!!να περασεις τελεια με τον αντρουλι σου!!!!ασε τις υποχρεωσεις θα εχεις μετα μπολικες....! ;);)

να περασετε τελειαααααααααα!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Γιατι δεν πατε αυτο το ταξιδακι στην Αθηνα?θα δει και τους προπαππουδες του ο μικρος! και κανετε ενα πιο κοντινο ταξιδι οι 2 σας (και το μρο στην κοιλια βεβαιως βεβαιως). Ασε που στη Βαρκελωνη ειναι πολυ ωραια την ανοιξη!Δες το ετσι,οτι το αναβαλετε λογω καιρου :P

Δημοσίευση

Ετσι το βλέπω κι εγω...σκεφτόμασταν ότι αν δεν πάμε θα πάμε του χρόνου το Πάσχα..μέχρι τότε....χαιρω πολύ!!!!Με δυο παιδιά να μου έχουν σπάσει τα νεύρα και να δω που θα τα αφήσω..βέβαια ενα ταξιδάκι και του χρόνου θα ήταν ένα καλό διάλειμμα που θα τα έχω παίξει με τα δυο μωρα...θα δουμε...αυτό που θέλω κυρίως είναι να περάσω υπέροχα..και νομίζω πως μόνο στη Βαρκελώνη θα περάσω καλα....αααχχ...ναιιιιι....θέλω να πάω!!!!

  • Απαντήσεις

    • Μπράβο μανούλα βαστά γερά!!! Ελπίζω λοιπόν να αντέξεις μέχρι κ την Κυριακή!!🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Εγώ στην αναμονή, πονάει η μέση μου αρκετά αλλά είμαι οκ. Οχι ότι βάζω κωλο κάτω🤣🤣🤣 Πρώτα ο Θεός το Σάββατο θα γεννήσω. Θέλω αύριο οπωσδήποτε να πάω τα μεγάλα (θα γίνουν κ μεγάλα τρομάρα τους σε λίγες μέρες🤣) στην παρέλαση είναι ευκαιρία φέτος να τη δουν.. Κ μετά ας γεννήσω…
    • @Diwni περαστικά στην μικρούλα σας! Ταλαιπωριουνται τα καημένα! Εμείς κορίτσια το Σάββατο το βράδυ είχαμε ολονύχτια από τα δόντια,2 ώρες με το ζόρι κοιμηθηκαμε και χθες γιόρταζε ο μικρός και ειχε και προπόνηση, ετρεχα και εγω για να κερασει τους φίλους του.  Το απόγευμα είχαν ομαδική εργασία με κάτι συμμαθητές και τα πηγαμε σε ένα καφέ,έκανα την εργασία και κατσαμε και εκεί να κεράσει τους φίλους του. Θα σας πω πως σερνομουν. Ευτυχώς το βράδυ κοιμήθηκε, έδωσα depon προληπτικά γιατί δεν θα άντεχα. Σήμερα είχε γιορτή στο σχολείο ο γιος μου και πήγαμε όλοι μαζι να τον δούμε και μετά πήγαμε για καφέ και τα παιδιά στις κουνιες. Ξετρελαθηκε η μικρή,πήγαινε αγκαλιά σε όλους και εννοείται μόλις γυρίσαμε άρχισε το κλάμα και δεν ήθελε να φάει φρούτα,την έκανα ένα μπάνιο να χαλαρωσει,ήπιε γάλα και κοιμηθηκε.  
    • Κορίτσια μου πως είστε;;;εσείς που γεννήσατε και εσείς που δεν γεννησατε ακόμα;;; Εγώ ακόμα εδώ 35+3 σήμερα,μπορώ να πω ότι έχω πάρει μια ανάσα από το άγχος αλλά πονάω παντου δεν μπορώ ούτε να περπατήσω, να σηκώσω το πόδι μου για να μπω στο αυτοκίνητο.... Αυτά. Την Πέμπτη πήγαμε για nst όλα καλά μια σύσπαση μεγάλη κατέγραψε αλλά οκ φυσιολογικο. Θέλω να κρατησω μέχρι την Κυριακή γιατί έχει γενέθλια η κορούλα μου η μεγάλη και της έχω ετοιμάσει πάρτυ 🤣🤣 Μετά είμαι έτοιμη ελπίζω να βγουν γρήγορα γιατί νομίζω θα σκάσω στο τέλος! Πείτε μου κι εσείς τα νέα σας;! Τα μωράκια που γεννήθηκαν όλα καλά; Τα μωράκια που αναμένουμε;;;οι μαμάδες;;;
    • Ναι, ήθελε η γιατρός να έχω μπει στην 22η βδομάδα. Τώρα που λες για το έντερο, και μένα μου είπε ότι αποκλείεται στην πρώτη εγκυμοσύνη να είχα καταλάβει τον μικρό μας από την 19η εβδομάδα! Μάλλον το έντερό μου ήταν! 😎
    • Ο rsv είναι ένας καινούριος ιος που προσβάλει το αναπνευστικό. Πρέπει να το κάνει το εμβόλιο η μαμά για να πάρει μέσο του πλακούντα το μωρό αντισώματα μέχρι να γεννηθεί, γιατί αν κολλήσει μετά τη γένα αυτόν τον ιό το μωρό δεν ξέρουν οι γιατροί τι να το κάνουν, δεν μπορούν ούτε στη ΜΕΘ να το βάλουν, έτσι μου είπε εμένα η γυναικολόγος μου.  Έχω την ανηψιά μου εγώ 7 χρονών, μένουμε πάνω κάτω, αλλά δεν το βλέπω συχνά το μωρό τώρα γιατί πάει σχολείο και γενικά προσέχω για να μην κολλήσω τπτ. Αλλιώς καλέ που να πάω μετά την αποκόλληση.. μέσα στο σπίτι είμαι κλεισμένη ένα μήνα τώρα.!!!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...