Μετάβαση σε περιεχόμενο

Θέλω τη γνώμη σας..

tirogaridaki

Recommended Posts

Τα Χριστουγεννα είχαμε κλείσει να πάμε Βαρκελώνη...όμως εξαιτίας της γρίπης και της εγκυμοσύνης το είχαμε αφήσει λίγο στην τύχη του δηλ προς το να μην πάμε..αφου πια κάναμε το εμβόλιο ο άντρας μου επέμενε να μην πάμε επειδή θα είναι πολύωρο ταξίδι και μου πρότεινε να πάμε στην Αθηνα οι τρεις μας όπου την Πρωτοχρονια αρραβωνιάζεται η ξαδέρφη μου και θα είναι εκεί και η προγιαγιά και ο προπαππους του Δημητράκη..θέλω πάρα πολύ ναπάω ένα ταξίδι μόνη μου με τον άντρα μου πριν ξεκίνησουμε τη ζωή μας με δυο μωρα..θελω να βρεθουμε μόνοι μας , τα δυο μας...να νιώσουμε λιγο όπως παλιά..όμως δε θέλω και να χαλάσω το χατίρι και τη χαρά της ξαδέρφης μου αλλά και των παππουδων μου που βλέπουν σπάνια το μικρό..να αφήσω λέτε στην ακρη τους εγωισμους και να πάω στους συγενείς μου;; Ή να πάω σε αυτό το ταξίδι που τόσο ονειευόμουν;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ ποσο σε καταλαβαινω που θελεις να μεινεις με τον αντρα σου για λιγες μερες!ομως η γνωμη μου ειναι να αποφυγεις τα ταξιδια κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης!να προσεχεις σε φιλω :kiss:

Αχ πολυ με προβληματισες... :dry:

Στο μελλον τι ειναι πιο ευκολο να επαναλαβετε?Ενα ταξιδι ή τη συναντηση με τους συγγενεις?Αυτο που ειναι πιο δυσκολο,καντε το τωρα!

Ισως επελεγα το ταξιδι,καταλαβαινω ποσο σημαντικο ειναι να βρεθειτε μονοι,να γεμισετε μπαταριες κ να γυρισετε ανανεωμενοι...

Φανούλα καλησπέρα!! Εγώ να σου πω την αλήθεια θα γούσταρα με 1000 ένα ταξιδάκι στο εξωτερικό μαζί με τον μπόμπιρα! Κι αν τα καταφέρουμε θα πάμε Γερμανία προς την άνοιξη όπου μένουν οι αδερφές του Βασίλη!!

Αν τελικά πας στην ξαδέρφη σου, καλό θα ήταν να πάρεις και το μωρό μαζί για να το δουν οι συγγενείς που δεν το βλέπουν συχνά!! Σκέφομαι από τις θείες του δικού μου Δημητράκη και καταλαβαίνω πόσο τους λείπεις ο μικρός!! Όσον αφορά για ταξιδάκι με τον σύζυξ μοναχούλια... μπορείτε να πάτε 3-4 μέρες μετά τις γιορτές!! Αλλά και πάλι.. τα παιδάκια θα μεγαλώσουνε.. και δεν θα μας ακολουθούν πια... και θα μας λείπουν τότε... Όποτε εκμεταλεύσου τώρα που όπου πάμε εμείς πάνε κι αυτά!!!:)

Αν δεν μπορείς να τα συνδυάσεις και τα δύο, δηλ και να πας να δεις προγιαγιάδες και προπαπούδες και να πας άλλη στιγμή με τον άντρα σου ταξίδι στο εξωτερικό, προτίμησε να κάνεις αυτό που θέλεις περισσότερο.

Αν είναι το να πας μόνη με τον άντρα σου κάνε το.

Αυτές οι ευκαιρίες με δυο παιδιά αργότερα θα είναι και δυσεύρετες και ακριβώς για αυτό περισσότερο πολύτιμες!

Ό,τι και να κάνεις, να περάσεις καλά!

ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΑΞΙΔΙ ΟΙ 2 ΣΑΣ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΓΙΑ Χ Ή Ψ ΛΟΓΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ,ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ..

ΜΕΤΑ ΔΕ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΠΙΣΩ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΠΟΥ ΜΑΚΡΙΑ..

Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΤΑ 2 ΣΑΣ Κ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ..

ΦΙΛΑΚΙΑ

Να πας αγαπούλα μου το ταξιδάκι που τόσο λαχταράς!!!!!!!!

Εάν κι εφόσον φυσικά έχεις πολύ καλή εγκυμοσύνη…… όχι αναγούλες και τέτοια……

Το παιδάκι σου μπορούνε να το δούνε οι συγγενείς στον Αρραβώνα κατευθείαν….. Μπορείτε να το συνδυάσετε?????? Ή μιλάτε για εκείνες τις μέρες?????

Πάντως…… ακόμη και οι 3 σας θα μπορούσατε να πάτε….. δεν είναι μωράκι πια ο γιός σου…… κοτζάμ άντρας!!!!!!!!!!!!!!!

Ό,τι κι αν αποφασίσεις, καλά να περάσετε!!!!!!!!!

Εγώ πάντως......... θα το τολμούσα ένα ταξιδάκι!!!!!!!!!!!!!! Είναι καταπληκτική και η εποχή βέβαια, έτσι????????????

Αν έχεις κάποιον που ξέρεις οτι θα μπορεί σίγουρα να κρατήσει τα δύο παιδιά στο μέλλον,μπορείς να πας Βαρκελώνη και αργότερα :) Αν όμως είναι η μοναδική σου ευκαιρία και θα είναι δύσκολο να το κάνεις στο μέλλον,τότε πήγαινε!!!

Έχεις σκεφτεί μήπως τα συνδιάσετε και τα δύο;Ταξίδι στην Βαρκελώνη-ίσως λιγότερες μέρες ή νωρίτερα- και μετά ένα τριήμερο στην Αθήνα; :silly:

Κάτι παρόμοιο θα έκανα εγώ για να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι

Καλημέρα κοριτσια!!:) Μέχρι εχτές είχα αποφασισει να πάμε Βαρκελώνη..κάποια στιγμή όμως με έπιασε φοβία στη σκέψη του αεροπλάνου και πήρα τηλεφωνο τον άντρα μου στη δουλειά υποτίθεται να με καθησυχάσει όμως το μόνο που μου είπε είναι <<ΕΓώ γι αυτό σου λέω να μην πάμε..>> και εκνευρίστηκα..του λέω αν είναι να το θέλω μόνο εγώ δεν πάμε ..εκείνος βέβαια δε θέλει να με στενοχωρήσει και δεν τα ακυρώνει..αλλά επιμένω να του λέω πως μονο αν το θέλουμε κι οι δυο θα πάμε..γιατί για χιλιους δυο λόγος θα μου αρχίσει τη μμουρμουρα και θα λέει <<εγώ στο έλεγα..και ορίστε..και...και..>>ααα...όχι!!! Δε θα έχω μόνο εγώ την ευθύνη του ταξίδιου!!ετσι...περιμένω σήμερα να δω τι θα γίνει!!!Πάντως αν πάμε Βαρκελώνη, μάλλον θα ξαναπάω μια βόλτα Αθήνα μέσα στον Ιανουαριο μιας και κάθομαι να τον δουνε οι συγγενεις καικυριως οι προπαππουδες.

καλημερα και απο μενα!!!!!!

δεν ακουω τιποτα!!!!και φυσικα να πας!!!!!!να περασεις τελεια με τον αντρουλι σου!!!!ασε τις υποχρεωσεις θα εχεις μετα μπολικες....! ;);)

να περασετε τελειαααααααααα!!!!!!!!!!!

Γιατι δεν πατε αυτο το ταξιδακι στην Αθηνα?θα δει και τους προπαππουδες του ο μικρος! και κανετε ενα πιο κοντινο ταξιδι οι 2 σας (και το μρο στην κοιλια βεβαιως βεβαιως). Ασε που στη Βαρκελωνη ειναι πολυ ωραια την ανοιξη!Δες το ετσι,οτι το αναβαλετε λογω καιρου :P

Ετσι το βλέπω κι εγω...σκεφτόμασταν ότι αν δεν πάμε θα πάμε του χρόνου το Πάσχα..μέχρι τότε....χαιρω πολύ!!!!Με δυο παιδιά να μου έχουν σπάσει τα νεύρα και να δω που θα τα αφήσω..βέβαια ενα ταξιδάκι και του χρόνου θα ήταν ένα καλό διάλειμμα που θα τα έχω παίξει με τα δυο μωρα...θα δουμε...αυτό που θέλω κυρίως είναι να περάσω υπέροχα..και νομίζω πως μόνο στη Βαρκελώνη θα περάσω καλα....αααχχ...ναιιιιι....θέλω να πάω!!!!

• Απαντήσεις

• Ψηφίζω ξεκάθαρα μουντό καιρό και ορμόνες!!! Καλέ όλα τέλεια είναι!!! Κάτι πρεπει να πουν και αυτοί οι έρμοι... Εγώ τι να πω που η αντίσταση της αριστερής ε΄ιναι στο 2,590;; Να τα βάψω μαύρα; Και δεν μου δίνουν καν κάποια αγωγ΄η... Μάλλον δεν τους προβληματίζει καν! Ισα ίσα που από όσα μας έγραψες έχεις μια υγιέσταση ψηλή μπουμπού!!! Σε ποια εβδομάδα είσαι τώρα;; Αν θυμάμαι καλά μέχρι και την 35η γυρνάνε... Βγες μια βολτίτσα, δες μια ωραία ταινιούλα να ανέβει η διάθεση! Κι η στενότερη παρακολούθηση μόνο θετικ΄η είναι!!! 😍
    • Ααα οκ δεν ήξερα πως το λένε ετσι ευχαριστώ ☺️
    • Καλημέρα κορίτσια ! Τι κάνετε ; Εμένα ξύπνια μένει πιο πολύ φτάνει και τις 4 ώρες λόγο της κατάστασης στο σπίτι αλλά εμένα κοιμάται 11 την νύχτα περίπου  Είναι πολύ ζόρικο να σου κοιμάται 2 η ώρα δηλαδή μέσα στο δωμάτιο τον πας πχ 10-11 με σβηστά φώτα ησηχια και κοιμάται 2 ; Ή κοιμάται πιο μπροστά αλλά αν το αφήνεις ξυπνάει θέλει πάνω σου ; 
    • Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για την αναλυτική εξήγηση!!! ❤️❤️❤️❤️ Έκανα την αίτηση 7/11 και εγκρίθηκε την ίδια μέρα βγήκε προς πίστωση.. από το πίνακα πληρωμών αναμένω λογικά 21/11.. εσένα τουλάχιστον φαίνεται να ακολουθήθηκαν αυτοί οι χρόνοι οπότε ίσως σταθούμε και εμείς τυχεροί! Αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω πως προκύπτουν αυτά τα λεφτά.. οπότε σε 1000€ μισθό εννοώντας σε καθαρό μισθό ή μεικτά; Οπότε περιμένω λεφτά και από τον εργοδότη;!! Όχι δεν έχω κλείσει χρόνο..  Οπότε να έχω στο νου μου μόλις γεννηθεί το παιδί να κάνω αίτηση και στις συμπληρωματικές παροχές του ΟΑΕΔ.. αυτό όμως μήπως πρέπει να περιμένουμε να βγει και το επίδομα λοχείας για να βγει η αναλογία του ΟΑΕΔ συνολικά ή δεν παίζει ρόλο; Ααα!! Πολύ χρήσιμος ο άντρας σου!! Να τον κρατήσεις!!! 🤪😂😂 Για την αναλογία του δώρου Χριστουγέννων από τον ΟΑΕΔ ξέρει αν χρειάζεται να κάνουμε κάπου κάποια αίτηση; Και πληρώνει ο ΟΑΕΔ αναλογία τις % από το δώρο αυτού του διαστήματος ή όλο το ποσό που αντιστοιχεί για το χρονικό διάστημα αδείας; Καλά μη φανταστείς... Και ο άντρας μου που είναι στον ιδιωτικό τομέα δε παίρνει δώρο Χριστουγέννων.. εκτός αν θεωρήσουμε δώρο το έναντι μισθού που τους βάζει βαφτίζοντας το στην κατάθεση "δώρο Χριστουγέννων"... Και δυστυχώς είναι πάρα πολλοί αυτοί οι εργοδότες που με διάφορες πατέντες δεν δίνουν δώρα.. Καλά και εμένα τα ξύνουν εδώ.. και εφκα και ΟΑΕΔ... Πέρσι για μια αίτηση που έκανα στον εφκα Ιούλιο, πληρωθηκα Ιανουάριο!! Ο δε ΟΑΕΔ για αίτηση που έκανα Νοέμβριο πληρωθηκα Φεβρουάριο!! Και αυτά από δικές μου πιέσεις να βγάλω μια άκρη γιατί καθηστερουσαν τόσο.. απλά τα είχαν φορτώσει στο κόκορα και δουλευομασταν μεταξύ μας...! Δεν ξέρω πως τους έκατσε τώρα και βγήκε έγκριση την ίδια μέρα..!! Να δω και η πληρωμή όμως πότε θα γίνει... @Kallia.Geo μου ψάξε να δείς τι γίνεται με τη δική σου αίτηση... Από τη δική μου εμπειρία μόνο έτσι θα τα πληρωθείς πιο άμεσα...
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...