Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

TZOYTZOY KALHSPERA.SE PLHROFORW OTI EXW KAI EGW TA IDIA SYMPTWMATA 'TRELLAS' ME SENA.DEN MAS BOHTHA OMWS AYTO ANTITHETWS...KAI EGW EKNEYRISTHKA GIATI ANTI NA SYNEXISW TIS PROSPATHEIES,PAIRNW ANTISYLLHPTIKA LOGW KYSTHS KAI BLEPOYME WS POTE.AYTH H ABEBAIOTHTA ME KOYRAZEI KAI ME APOGOHTEYEI KAPOIES FORES ALLA PROSPATHW NA SKEFTOMAI THETIKA.EINAI H KALYTERH LYSH PISTEPSE ME!

Δημοσίευση

Rena9 μου καλώς ήρθες και καλή επιτυχία στις προσπάθειές σου. Η Παναγίτσα μαζί σου. Είχα κι εγώ μία κύστη η οποία έφυγε μόνη της μέσα σε έναν κύκλο (ευτυχώς γιατί απαγορεύεται να χρησιμοποιήσω αντισυλληπτικά, λόγω προβλήματος υγείας). Τα παίρνεις πολύ καιρό? Είμαι σίγουρη οτι θα φύγει!!! Πάντως μην σταματάς τις προσπάθειες γιατί και με την κύστη ποτέ δεν ξέρεις μπορεί να έρθει το μωράκι. Εμένα ο γιατρός δεν μου είχε απαγορεύσει τις επαφές. Εύχομαι αν όχι τα Χριστούγεννα το νέο έτος να σου φέρει ένα σποράκι στην κοιλίτσα σου. Θα είσαι κι εσύ όπως και όλα τα κορίτσια του forum στις προσευχές μου. Φιλάκια!!!!!

Δημοσίευση

Κοριτσάκι μου γλυκό πόσο καιρό προσπαθείς για να απογοητεύεσαι;

Οι γιατροί λένε ότι μόνο άν προσπαθείς πάνω από 6 μήνες πρέπει να αρχίσεις να ψάχνεσαι και να κάνεις εξετάσεις.

Μήπως έχεις πολύ άγχος;;Μηπως πρέπει να χαλαρώσεις;; Σε κάθε περίπτωση, εγώ σου εύχομαι σύντομα να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα νέα. Αλλά μέχρι τότε θα σου έλεγα όταν είσαι στο κρεββάτι με τον άντρα σου να μην σκέφτεσαι μωρά, αλλά να ευχαριστιέσαι τη στιγμή και πού ξέρεις, όταν θα το έχεις βγάλει τελείως από το μυαλό σου να σου έχει φυτευτεί το σποράκι σου!

Δημοσίευση

κοριτσια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. το ξερω πως δεν με πηραν τα χρονια. 27 χρονων ειμαι. εχω πολυκυστικες ωοθηκες με σταθερο κυκλο 28 ημερων και με ωορηξια καθε μηνα. η γυναικολογος μου λεει οτι απο την στιγμη που κανω ωορηξια θα μεινω εγκυος. ο αντρας μου λεει οχι αγχος. θα ερθει...απλα εγω αγχωνομαι γιατι θελω παρα πολυ ενα νινακι.παντα ελεγα οτι θα εκανα παιδι πριν τα 30. και παντα ελεγα θελω τρια και ουτε το ενα δεν μπορω να πιασω.χαιρομαι παρα πολυ για τις γυναικες που πιανουν ευκολα παιδι αλλα ζηλευω κιολας....προσπαθω να μην το σκεφτομαι αλλα δεν μπορω...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Πόσο θα συμφωνήσω με αυτό το μήνυμα!!! Έχω πέσει στα πατώματα, έχω κλάψει, έχω κυνηγήσει (πιο μικρή και ανώριμη γαρ). Περνώντας τα χρόνια και κοιτωντας πίσω, έκανα απλά τον σταυρό μου και είπα Θεέ μου γλίτωσα.... Βέβαια @Nerina κορίτσι μου ο,τι και να σου λέμε εμείς τώρα, ξέρω πολύ καλά ότι δεν αλλάζει αυτό που νιώθεις. Θα σου δώσω μια τελευταία συμβουλή (τα υπόλοιπα στα είχα γράψει στο άλλο θέμα και δεν θέλω να σε κουράζω): μην κινηθείς με γνώμονα το ότι θα μείνεις μόνη σου στην ηλικία σου (εντωμεταξύ νέα κοπέλα είσαι!!!), ή τι θα πει ο κόσμος, ή τα χρόνια που περάσατε μαζί. Θα σπαταλήσεις αλλα τόσα χρόνια, πολύτιμα πλέον, από φόβο; Αξίζει;; 
    • @Mariaa_ δεν έχω ζήσει ποτέ κατάθλιψη ούτε είχα τρελό άγχος στην εγκυμοσύνη. Όμως η εγκυμοσύνη και η λοχεία είναι μια περίοδος που είναι πολύ ευαίσθητη για εμάς. Θυμάμαι ότι έκλαιγα για το παραμικρό για καταστάσεις που δεν θα έκλαιγα κανονικά.  Στην εγκυμοσύνη δούλευα και είχα το πρόγραμμα μου, αλλά όταν γέννησα και έμεινα μόνη με το μωρό τότε αντιμετώπισα την μητρική μοναξιά που λέω εγώ, κάτι που το βλέπω σε όλες τις νέες μητέρες. Ξαφνικά αλλάζει όλος σου ο κόσμος, όλο σου το πρόγραμμα και δεν έχεις παρέες και κάποιον να μιλήσεις τις ώρες που εσύ μπορείς. Ξέρεις πως αντιμετώπισα αυτή την κατάσταση; Έφτιαξα πρόγραμμα που απαιτούσε καθημερινή έξοδο και το τηρουσα πιστά όσο κουρασμένη και να ήμουν. Έτσι "αναγκαζόμουν" να ακολουθήσω μία ρουτίνα σαν να έχω δουλειά (έβρισκα και εξωτερικές δουλίτσες βέβαια να κάνω). Τι προτείνω λοιπόν; Φτιάξε καθημερινό πρόγραμμα και τήρησε το ευλαβικά. Σε αυτό βάλε καθημερινή έξοδο το πρωί (ο ήλιος κάνει καλό).  Α επίσης έκανα φιλίες από εδώ μέσα και μιλούσα με κάποιες κοπέλες που ήμασταν στην ίδια φάση και μοιραζόμασταν κάπως την καθημερινότητα. Δυστυχώς μετά τη γέννα έρχονται τα baby blues, που είναι 2 εβδομάδες που θα είσαι χάλια συναισθηματικά και θα κλαις συνέχεια. Μετά γενικά οι πρώτες 40 μέρες έχουν αρκετό ξενύχτι και κούραση, ειδικά όταν θηλάζεις. Και αν έχει και κολικούς το μωρό; Κλάψε Χαράλαμπε... Όχι δεν στα λέω όλα αυτά για να σε αγχωσω. Στα λέω για να καταλάβεις ότι πρέπει να είσαι καλά! Να φροντίσεις να είσαι στην καλύτερη δυνατή σου φάση! Αν πρέπει να πάρεις αντικαταθλιπτικά, να πάρεις. Περί θηλασμού του συντρόφου σου δεν του πέφτει κανένας λόγος! Δικό σου το σώμα! Ο δικός του ρόλος είναι να στηρίξει μόνο την απόφαση σου. Τέλος, μπες σε ομαδουλες να βρεις κι άλλες εγκύους να μοιράζεστε τα άγχη σας και που ξέρεις; Ίσως βρεις κάποια φίλη να βγαίνετε 😊
    • Με το καλό τη Δευτέρα! Εύχομαι να είναι κορίτσι γιατί έχεις ήδη 3 άντρες μέσα στο σπίτι, φτάνει 🤣 Τι ώρα έχεις την αυχενική; ΠΗΤ πότε έχεις;
    • Καλέ γιατί προδικάζεις; Εμένα πάντα 3 μέρες μετά την αναμενόμενη περίοδο ξεκινάω να έχω αχνά τεστ πρώιμης ανίχνευσης φυσικά.  Επίσης αφού ξέρεις ότι η συνταγή απαιτεί ταξιδάκι τι κάθεσαι; Για ξεκίνα να το οργανώνεις 😉
    • Ετοιμάσου για δίδυμα φίλη! Ελπίζω να έχετε κάνει τα οικονομικά σας κουμάντα 😜
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...