Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ευτυχως ειναι ολα καλα!!!

Η αποκολληση δεν υπαρχει πια και το μωρακι ειναι μια χαρα!!!!!! Ειχε γυρισμενο τον ποπο του και μαλλον το πετυχαμε σε στιγμη χαλαρωσης αλλα το υπακουο ζουζουνι με ενα μου βηξιμο γυρισε να το καμαρωσουμε!!!!!

Τωρα θελω να δειξω το dvd στον πατερα μου αλλα το dvd player μου βγαζει wrong disc..παω να το βαλω στο κομπιουτερ και εχει μπλοκαρει το πορτακι και δεν ανοιγει :angry:

Αλλα αυτα ειναι μηδαμινα μπροστα στην ευτυχια που νιωθω!!!

Κοριτσακια σας λατρευω!!!!!!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

apis μου, είσαι έγκυος κοριτσάκι μου???? :woohoo:

καλά, στον κόσμο μου, έχω χάσει επεισόδια... :blush:

Πολλά πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Με το καλό να έρθει στον κόσμο το παιδάκι σας!! Και πολλά συγχαρητήρια για την καλή αυχενική! :)

Καλό υπόλοιπο εγκυμοσύνης και με το καλό!!! :cheer:

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΕΥΧΟΜΑΙ!ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ ΘΑΥΜΑΤΑΚΙ?ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ :)

Δημοσίευση

Να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη και να σου ζησει ο καλος σου!!!!!!

Οσο για το φυλλο του μωρου γερο να ναι κι οτι να ναι!!! :lol::lol:

Με το καλο να περασουν γρηγορα οι μηνες και να το κρατας στην αγκαλια σου!! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Λινάκι μπράβο σου κορίτσι μου! Πόσο μα πόσο χαίρομαι που πάνε όλα καλά!

Μόνο ευχάριστα να μας γράφεις από δω και πέρα! Χαλάλι που σε στερηθήκαμε εφόσον όλα είναι πλέον οκ με την αποκόλληση! ;)

Βάλε τον άντρα σου να φιλήσει την κοιλίτσα σου από μένα! :kiss:

Να τον χαίρεσαι κιόλας! Άντε, με υγεία του χρόνου να τον γιορτάζουν και τα 2 μωρά του! :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...