Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ενα θεμα που μας καίει είναι....

Recommended Posts

τα κιλά!!! :angry::angry: Και πάνω που ελεγα οτι ποσο τυχερη ειμαι που δεν εχω βάλει κιλα :evil:

Ανεβηκα στην ζυγαρια :x ...Παρεπιπτοντως ενω περηφανευομουν οτι δεν μου εχει ανοιξει η ορεξη εδω και δυο εβδομαδες εχω"λυσσαξει" :ohmy:

Με το που την ενιωσα την μπεμπα...αρχισαν ολα!!!

Και ρωτάω εσας τις παλαιες...η και τις καινουργιες...ανα μηνα ποσα κιλά βάλατε????

Αυριο εχω γιατρο ...φοβαμαι και να παωωωω!!!Δηλαδή την ζυγαρια του φοβαμαι και μετά τον ΙΔΙΟ!!! :ohmy:

Anyway!!!

Βρηκα το αρθρο αυτο(http://www.myself.gr/Article/Health-pre ... -3172.html) αλλα μαλλον δεν με βοηθαει και πολυυυυ...τωρα εχω παρει 4 κιλα μεχρι την 20η εβδομαδα...μετά ομως τι θα γινει????

εδω σε θέλω...Α!!!τα κιλακια τα "ψωνισα" τελευταια αλλα με αριθμητική προοδο αν συνεχισω ετσι θα γινω...ΧΙΟΝΟΜΠΑΛΑ!!!(ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΕΝΑ ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟ!!!) :blink::blink:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε ευχαριστωω...μου εκανες την καρδια περιβολι :):):) αλλα δεν πειραζει tselinka μου καλα κανεις...πρεπει να βαλω μυαλο....Μπραβο σου!!!! :cheer::cheer:

ΧΑΧΑ.ΔΕΝ ΣΤΟ ΠΑ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΩ.ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΧΑΣΑ 2 ΚΙΛΑ ΣΥΝΟΛΟ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΕΧΑΣΑ.ΧΑΧΑΧΑ.ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΕΜΕΝΑ.ΕΜΕΤΟΙ ΚΛΠ.ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ. :P

Για να δουμε.... :laugh: παντως το ορκιζομαι θα το "μαζεψω"...επιστροφη στην αφισοκολλημενη διατροφη με μαγνητακια στο ψυγειο....Τερμα δεν ξανα φτιαχνω κεικ...στο σουπερμαρκετ μονο τα απαραιτητα...και κατα τα αλλα το κρεατακι μου...τοψαρακι μου...τα παντα μου!!!!

ΤΟ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ!!! :unsure::side:

ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!!ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ 30 .ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ 25 ΚΑΙ ΣΤΟΝ 2ο ΓΙΟ ΜΟΥ ΠΑΛΙ 25!!!!ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΑΝΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ 10-15.ΦΙΛΑΚΙΑ

XM... EMENA ΑΠΟ ΤΟΝ 4 ΠΡΟΣ 5 ΜΕ ΠΗΡΕ Η ΚΑΤΗΦΟΡΑ , ΣΥΝΟΛΙΚΑ 20!!!!

ΗΜΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΥ 53 Κ ΠΗΓΑ 73!!!

ΕΧΑΣΑ 15 ΚΙΛΑ ΤΙΣ 20 ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ , ΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΩΡΑ 4 ... :angry: ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 8ΕΜΑ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ (ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΜΑΡΟΥΛΙ ΠΟΥ ΣΤΟΥΜΠΩΣΑ :P )

ΠΡΟΣΕΧΕ ΟΜΩΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΧΑ8ΟΥΝ , ΑΝ 8ΗΛΑΖΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ 8Α ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ Κ 8Α ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΙ ΤΡΩΣ !

ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ Ε ??? :kiss:

Ήρθα και εγώ να σε κάνω να νιώσεις καλύτερα... χεχεχεχε!!

Είμαι στην 28η και έχω βάλει, ταράν ταράν... 13 κιλά! :P:P Όλοι λένε ότι δεν μου φαίνονται και μεταξύ μας και εγώ δεν με νιώθω "βαριά", οπότε δεν μασάω! Βέβαια έχει μια βδομάδα που έχω ξεκινήσει υγιεινή διατροφή, θέλω αν είναι δυνατόν να μην υπερβώ τα 15... Θα δείξει! :laugh: :laugh: :laugh:

ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΒΑΛΑ 9 ΚΙΛΑ!!ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΟΥΤΕ ΕΜΕΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΟΥΤΕ ΖΑΛΑΔΕΣ ΤΙΠΟΤΕ!!!!ΤΩΡΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΚΙΛΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΗΟΥΜΕΝΑ ΟΡΙΑ!!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΕ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΓΑ ΕΜΕΤΟ!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

ΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ!!!ΚΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ!!!!!

Πίσω και σας έφαγα Ψάρούκλες!!

:P

Στην πρώτη μου κόρη έβαλα 27 κιλά τα πρώτα 15 τα πήρα το πρώτο τρίμηνο :ohmy:

Ήμουν 50 γέννησα 77!

Μετά από 6 μήνες μένω έγκυος στα 54-55, πήρα πάλι άλλα 15 κιλά :dry: . Γέννησα τον Μάρτιο που μας πέρασε και τώρα πάλι είμαι 50+

Κορίτσια μην αγχώνεστε για τα κιλά θα τα χάσετε μετά με το μωράκι σας και δεν θα προλαβένετε να τρώτε και να κοιμάστε όσο θέλετε. :)

MariaIoanna έγραψε:

Πίσω και σας έφαγα Ψάρούκλες!!

:P

Στην πρώτη μου κόρη έβαλα 27 κιλά τα πρώτα 15 τα πήρα το πρώτο τρίμηνο :ohmy:

Ήμουν 50 γέννησα 77!

Μετά από 6 μήνες μένω έγκυος στα 54-55, πήρα πάλι άλλα 15 κιλά :dry: . Γέννησα τον Μάρτιο που μας πέρασε και τώρα πάλι είμαι 50+

Κορίτσια μην αγχώνεστε για τα κιλά θα τα χάσετε μετά με το μωράκι σας και δεν θα προλαβένετε να τρώτε και να κοιμάστε όσο θέλετε. :)

Αχ, να 'σαι καλά... Μου τη σπάνε γιατί όλοι πρώτα σε ρωτάνε πόσα κιλά έχεις πάρει και μετά αν έχεις καλή εγκυμοσύνη! Και φυσικά όταν ακούνε ένα φουσκωμένο νούμερο, αρχίζουν αμέσως τις νουθεσίες! "Να προσέχεις, μη βάλεις πολλά, θα σου μείνουν!" Γκρρρρρρ!!!

Κοριτσια ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.....παντως να σας πω οτι εχω "ψιλοκρυφτει"πισω απο την αποψη "κιλα ειναι θα φυγουν" και "καλα δεν σου φαινεται δεν εχεις βαλει κανενα κιλα"και εκει ηρθε η κατρακυλα... :evil:

Ηθελα βλέπεις να τους παω κοντρα...

Να σας πω την αληθεια εγω τα κιλακια δεν τα βλέπω ...αλλα το προβλημα θα ηταν μεγαλυτερο αν τα εβλεπα κιολας...

Ξεχασα να σας πω κατι ακομα..... :blush:

Εχω ΔΥΣΤΥΧΩΣ μια προσφατη εγχειρηση στη μεση...(κηλη μεσοσπονδυλιου δισκου)και απο πριν μου ειχαν πει οτι ΔΕΝ ΔΕΝ κανει να βάλω πολλα κιλα στην εγκυμοσυνη γιατι ηδη απο το μπεμπακι θα επιβαρύνω την σπονδυλική στήλη...Αυτα!!!!

Παντως περιμενω και αλλα post σας για να κάνω ερευνα και να εχω απαντησεις για ολους εκεινους που απο τωρα θα λενε...τα εβαλες τα κιλάκια σου!!! :P:P

Τελος ,ο καλός μου δεν ειχε καταλάβει οτι εχω "ανέβει"λιγουλακι αλλα με το που του το ειπα αρχισε να βρίσκει το φως του...αρα μη λετε τα κιλά σας!!!Tips!!

εγώ τι να πω κορίτσια που στην εγκυμοσύνη μου (η οποία κράτησε 3 μήνες) έβαλα 4 κιλά γιατί - άκουσον άκουσον - είχα αναγούλες και πολλούς εμετούς, αλλά το μόνο που με ανακούφιζε ήταν το ψωμι και το κουλούρι, με αποτέλεσμα να τρώω όλη μέρα. ακόμα και το γουργουρητό από την πείνα (όταν δεν έτρωγα) μου προκαλούσε αναγούλα.

και τώρα που δεν είμαι έγκυος και δεν μπορώ να το ράψω το στόμα μου? :laugh: :laugh: :laugh:

τι να πω .... :silly: :silly: :silly:

καλησπερα και απο μενα!!!

ειμαι στην 33 εβδομαδα,και εχω παρει 5 κιλα,τρωω κανονικα,αλλα νομιζω ανεις οτι το γεγονος οτι γυμναζομαι και γενικα περπαταω πολυ με βοηθησε!μην σκας με τα κιλα..τα χανεις μετα ευκολα!!!!!!!!!!!!

tselinkas έγραψε:

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ 8 ΚΑΙ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ 4 ΚΙΛΑ.

Αχ βρε tselinkas μη μας τα λες έτσι αυτά!!!Είμαι στη 16η βδομάδα μέχρι στιγμής δεν έχω πάρει καθόλου αλλάαααααα την τελευταία βδομάδα η όρεξή μου δεν πάει καθόλου καλά, τρώω τα πάντα, συνέχεια πεινώ και αν κρίνω από την πρώτη μου εγκυμοσύνη που πήρα 18 κιλά θάναι δύσκολα τα πράγματα!!! :P

όντως αυτό το θέμα καίει...

εγώ είχα καλή εγκυμοσύνη από άποψη εμετών που δεν έκανα καθόλου, μέχρι τον 3ο μήνα δεν είχα πάρει άντε 500γρ-1 κιλό το πολύ. Τώρα είμαι στα 6. Αλλά το κακό είναι ότι δεν περπατάω, δεν δουλεύω, δεν κάνω δουλειές κ γενικά είμαι σε αυστηρό περιορισμό λόγω άλλων προβλημάτων κ όλη μέρα στο σπίτι μέσα.Ακούω φωνές ώρες ώρες που λένε ¨φάε με... φάε ένα γλυκό..."

Τεσπα μου τη δίνει κ εμένα που σου λένε μερικοί "π΄ροσεχε γιατί μετά δεν θα τα χάνεις " κτλ

Αλλά ακούω κ αυτό που λέτε οι παλιές "σε 20 μέρες έχασα 15 κιλά" κ κάτι τέτοια.Γίνεται αυτό βρε κορίτσια? τόσο σύντομα?

Αντε, ανεβάστε μας λίγο!!!

Υγεία στα μωράκια πάνω από όλα κ όσο το δυνατόν καλύτερη εγκυμοσύνη!!!

Μπεμπούλης άσχετο αλλά σε ποια εβδομάδα γέννησες?

κ αν επιτρέπεται γιατί τόσο νωρίς?

sorry δεν ρωτάω από περιέργια , αν θές μου λες, απλά έχω κ εγώ ένα θέμα όπως ανέφερα κ αν κ προσέχω σχεδόν σε ακινησία βρίσκομαι φοβάμαι για προωρό τοκετό...

γεννησα στην 31η εβδομαδα λογω προεκλαμψιας(ανεβασα πιεση ξαφνικα)

να σκευτεσαι θετικα και να εισαι αισιοδοξη ολα θα σου πανε καλα!!!

γιατι σε εχει σε ακινησια να ρωτησω κι εγω?

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΓΩ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΒΑΛΑ 8 ΚΙΛΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑΧΑΣΑ ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΣΑ...ΑΛΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΘΗΚΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑ.ΚΑΙ ΝΑΙ ....ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΘΗΛΑΖΩ ΣΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΒΑΛΑ 9 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΤΑΧΩ ΟΛΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ 6 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ....ΠΕΙΝΟΥΣΑ ΚΑΙ ΞΕΣΠΑΣΑ ΣΕ ΟΤΙ ΣΤΕΡΗΘΗΚΑ...ΓΙΑΥΤΟ ΜΗΝ ΑΝΥΣΥΧΕΙΣ ΦΑΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΘΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΕΤΗ ΓΕΝΝΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ....ΕΓΩ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΛΑ...ΟΠΟΤΕ 0 ΕΙΣ ΤΟ ΠΗΛΙΚΟΝ.....

Μπεμούλης σε ευχαριστώ, έχεις δίκιο, προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά.

Είμαι σχεδόν σε ακινησία με την έννοια ότι δεν δουλέυω, δεν περπατάω, δεν κάνω δουλειές κτλ.Κάθομαι καθιστή κ τις περισσότερες ώρες ξαπλωμένη. Λόγω τραχήλου, βέβαια δόξα το Θεό μέχρι στιγμής πάμε καλά.

Σε ευχαριστώ κ πάλι!

Καλές γιορτές σε όλες!!!

κοριτσια μου καλησπερα...εγω μεχρι στιγμης που ειμαι 24 εβδομαδων και 4 ημερων εχω παρει 11 κιλαααααααααααααααααααααααααααααααα......χα χα χα......να μαστε καλα και θα τα χασουμε....αυτο λεω εγω....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• μα τι όμορφα νέα..❤️ ξαφνικά αλλάζει ολη μας η ζωή 😍 να τον χαίρεσαι και να τον καμαρώνεις τον αντρακο σου💙💙
    • μου βγήκε γκρινιάρης εμένα...τι να τον κάνω;😂 λιγη υπομονή ακόμα και ελπίζω να στρώσει... θα σας πω μόλις μιλήσω ναι❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου 🦋 24.11.2023 η μέρα που χαμογέλασα ξανά μετά την παλινδρομη του Ιουνίου '23..Μέρα αναμενόμενης περιόδου και έχω ξυπνήσει με μια ανεξήγητη αναστάτωση..Ξεκινάω για δουλειά αλλά πριν πάω σταματάω στο φαρμακείο παίρνω ένα τεστ και μόλις πάω στο γραφείο αλλάζει όλος μου ο κόσμος 🤗🤗..Το τεστ είναι θετικό πριν καλά καλά περάσει ένα λεπτό,η χαρά μαζί με το κλάμα απερίγραπτα..Παίρνω αμέσως τηλέφωνο τον άντρα μου,του το λέω (μετά την 1η κύηση και την κατάληξη της δεν υπήρχε περιθώριο εκπλήξεων κτλ),τον ακούω να κλαίει στο τηλ και να μου λέει το μεσημέρι θα βγούμε έξω σήμερα έχουμε γιορτή 🥳...Δε σας κρύβω ότι μέχρι να κλείσω τον 6ο είχα χαρά,προσμονή αλλά και άγχος ότι κάτι πάλι θα πάει στραβά...τώρα συνειδητοποιώ ότι χάρηκα την εγκυμοσύνη πολύ πολύ λίγο και αυτό προς το τέλος!!!Σήμερα όμως,ένα χρόνο μετά έχω τον αγοράκι μου δίπλα μου να μου γελάει και να γελάει η ψυχή μου ολόκληρη 🩵🩵🧿🧿 Συγγνώμη για το σεντόνι κορίτσια μου,αλλά τα μοιραζόμαστε όλα από την αρχή και ήθελα να σας το πω και αυτό...Η @Elkκάι εγώ είμαστε από τις πρώτες εδώ 🤗🧿🤗🧿
    • Καλημέρα!!  Σαλάτες και φρούτα μου είπε να τρώω αρκετά αλλά πολύ καλά πλυμένα!! 
    • Ναι, ήθελα να σας γράψω, να σχολιάσω και διάφορα που λέγατε, αλλά δεν πρόλαβα! Περίμενα να δω και τα αποτελέσματα σου!  Γίνεται ένας χαμός εδώ, καλά καθόμουν κι άραζα στο μαιευτήριο!! 😅 Όταν κοιμηθούν και οι δύο και βρω χρόνο, θα γράψω κανένα κατεβατο για τη συνάντηση!! 😆 Καλά πάει πάντως προς το παρόν! ☺️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...