Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΜΒΟΛΙΑ - ΙΚΑ

juliax

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ... :huh:

ΕΠΕΙΔΗ ΦΕΡΝΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ 1 ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΟΣΗ ΕΜΒΟΛΙΩΝ (45ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ) :angry: ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Κ ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ ΣΤΟ ΙΚΑ ? ΕΧΕΤΕ ΥΠ ΟΨΙΝ ΣΑΣ ?? Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΙΑ 8ΕΛΕΙ...

ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ , ΚΛΕΙΝΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΤΟΥ ΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙ?? :blush:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και που εισαι ακομη!

Εχει κατι 70αρες!

2 εμβολια μαζι εδωσα 120 ευρω! :S

Νομιζω οτι πρεπει να σου τα γραψει παιδιατρος του ΙΚΑ, να τα παρεις απο το φαρμακειο του ΙΚΑ και να τα κανεις μεσα στι ΙΚΑ.

Παλι, πιστευω οτι δεν τα δικαιολωγει ολλα!

ΛΟΙΠΟΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΤΟΥ ΙΚΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΙΚΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΛΛΙΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 60ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ.

γεια σας κοριτσια

εμεις κανουμε τα πρωτα μας εμβολια την αλλη βδομαδα τα οποια μονο αν τα κανεις στο ικα δεν τα πληρωνεις.

τα επομενα ομως που κανουν περιπου οταν ειναι 3μηνων τα ζουζουνακια μας, το prevenar και το miningitec συμφωνα με το παιδιατρο μας μπορουμε να τα γραψουμε σε παιδιατρο του ικα και να τα παρουμε απο φαρμακειο.ετσι μου ειπε τουλαχιστον

Στο δικο μας κλεινεις ραντεβου και πας αλλιως δεν σε δεχονται γιατι γινεται χαμος. Οσο για τα εμβολια δεν τα γραφουν ολα. Αν θες κλεινεις ραντεβου και σου κανουν οποιο θελεις. Δεν περιμενεις πια οπως παλια. Οπως ειπε και η Αλεκα του πνευμονιοκοκου και της μηνιγγιτιδας γραφουν. Αλλα μου χουν πει οτι ειναι και θεμα γιατρου. Αν "λαδωσεις" ολα γινονται... Καλη αρχη στα εμβολια. Εχετε μεγαλο δρομο ακομα... Να σου ζησει το μωρακι σου!

Καλημέρα κορίτσια. Το ΙΚΑ δυστυχώς γράφει 3 εμβόλια, Πνευμονιόκοκκού, Μηνιγγιτόκοκκού, και Ανεμοβλογιάς. Τα υπόλοιπα, σου λένε, ή πλήρωσέ τα, ή έλα κάντα στο ΙΚΑ που στα παρέχουμε δωρεάν. Κάποια με μια πολύ μικρή συμμετοχή. Αλλά ταμεία, όπως ΤΑΑΠΤ (τράπεζας), καλύπτει όλα τα εμβόλια. Ευτυχώς ο άντρας μου μόλις έγινε τραπεζικός και έτσι τους 3ου παιδιού με το καλό θα τα γλιτώσω.

αχ και εγω τραπεζικος ειμαι και τα γλιτωσα στον μεγαλο μου.αλλαξα περισυ τραπεζα και τωρα ειμαι στο ικα σνιφ σνιφ

καλημεραααααααααααααααα

βεβαια εχω αλλα καλα εδω που ειμαι τωρα

ΑΑΑ ΤΙ ΩΡΑΙΑΑΑΑ , ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ 8ΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΥΣΤΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ... ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΚΙΟΛΑΣ...

AAAAA :blush::dry:

ΑΠΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΤΡΕΧΩ ΤΟ ΝΙΝΙ ΜΕΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΧΕΙΜΩΝΟ ΑΦΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΓΙΑΤΡΟΥΛΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑ8Ε ΤΟΣΟ...

;)

ΧΜ.. ΛΟΙΠΟΝ 8Α ΓΡΑΨΩ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΟΝΙΟΚΟΚΚΟΥ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ Κ ΒΛΕΠΟΥΜΕ !ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΛΟΟΟ !!!!!!

ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡΟΧΕΣ !

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!

ΤΟ ΠΙΚΠΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΛΕΟΝ

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΛ ΤΟ 184 Κ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΝΑΣ Κ ΠΑΙΔΙΟΥ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΕΚΕΙΝΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΣΤΟ ΚΛΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ!!!

εμενα η παιδιατρος μου οτι εμβολιο γραφει το ικα μου το συνταγογραφει(γιατι ειναι και στο ικα)και οτι οχι παω και το πληρωνω μονη μου στο φαρμακειο.

ευτυχως μεχρι στιγμης αυτα που εχω πληρωσει εγω δεν ηταν και πολυ ακριβα

εχουμε πορεια ομως ακομη και δεν ξερω τα επομενα τι τιμη θα εχουν.

καλησπερα κοριτσια

πηρα τωρα στο 184 για να κλεισω ραντεβου με παιδιατρο να μου γραψει τα δυο εμβολια που μπορουν να συνταγογραφησουν οι ικατζιδες παιδιατροι(χεχε) και μου ειπαν οτι αυτοι για εμβολιο κλεινουν μονο στην μεριμνα μανας παιδιου για να το κανει εκει.

ξερει καμια σας τι πρεπει να κανω για να μου τα γραψει απλα ο παιδιατρος του ικα και να τα κανω στον γιατρο μας?

ειναι καμια απο θεσσαλονικη που να γνωριζει παιδατρο ικα που ιδιωτευει?

ΑΡΙΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ Κ ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΕΚΕΙ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΙΚΑ ΜΟΥ ΕΚΛΕΙΝΑΝ 1 1/2 ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΙΚΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΣΤΟ ΙΚΑ Κ ΟΤΙ ΤΟ ΠΙΚΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.... ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΕΤΣΙ ΛΕΩ :blush:

Ελα κοπελα μου λοιπον εγω όλα τα εμβολια τα εχω κανει στο ΙΚΑ μικρος ειναι ηση 5μιση ετων και ποτε δνε μου εχει παρουσιαστει το οποιοδηποτε θεμα .Ο χωρος ειναι πεντακαθαρος και οι κοπελες υπομενετικες.

Λοιπον θαπαρεις τηλ. στο 184 θα κλεισεις ραντεβου στο παιδιατρο της περιοχης στο ικα που θελεις θα παρεις πρωι για να κλεισει ραντεβου θα πας εμε το βιβλιαρειο του μωρου αλλα και αυτο το οποιο ειναια σφαλισμενο .Θα σου γραψουν το εμβολιο που θελεις και αμεσως θα δουν το μωρο ο παιδιατρος καιμετα θα το κανουν δνε πληρωνεις τιποτα εκτος και αν καποια εχουν καποια συμμετοχη .καποια που δνε καλυπτονεα εγω τα ειχα αγορασει και παρακαλεσα την κοπελα στο κεντρο εμβολιασμου και κατεβηκε στο φαρμακειο μου τα εκανε της εδωσα 10 ευρω ετσι για το κοπο της γιατι παρακαλω να το κανει ο ιδιωτικος παιδιατρος ; λιγα παιρνουν ; και γιατι απο το Ικα τοσες κρατησεις κανουν .

Τα παιδια παντως τα ζυγιζουν ταμετρανε και γενικα κανουν αψογη δουλεια .

ακου εκει θα κελισεις κεντρο μανας παιδιου και θα στο κανουν κατευθειαν και να ξερεις καθε ενα μηνα μπορεις να κανεις τα εμβολια εμεις μαλιστα καποια τα καναμε διπλα .Κοριτσια μην σνομπαρετε τους γιατρους του Ικα καποιοι λιγοι θα μου πειτε ειναι πολυ καλοι .Εγω στο Ικα Αιγαλεω εχω την κ.σκουμα αλλα τωρα ειναιμε αδεια και ατ εμβολια τα κανει η κυρια Λαμπρινη .Για οσες κοελες ενδιαφεροναι το τξλ. ειναι 2105618847 ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΡΙΑ /

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Α ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τις ηλικίες εγώ σ ένα μήνα κλείνω τα 30 ..κάπως μου έρχεται είναι η αλήθεια που φεύγω απ' το δύο 🤷😅 όχι ότι είμαι μεγάλη αλλά δεν το χω συνηδητοποιησει κιόλας... @Barbiee αφού έχεις όρεξη κι υπομονή μπράβο...πάντως κι ο δικός μου που ναι 5.5 δεν τον βλέπω να πολυβοηθαει..περισσοτερο φασαρία κάνει😅εγώ μέτα το πρώτο δεν ήθελα άλλο😂του έλεγα του άντρα μου αν θες δεύτερο βρες άλλη με τον πόνο που ΧΑ περάσει στη γέννα...😂 @Demy93κι εγώ πάντως μαζί μου θα το έπαιρνα ..απ' το να πηγαίνω στη δουλειά και να χω το μου μου πίσω χίλιες φορές μαζί σου..αφού μπορείς κιόλας...
    • να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...