Ειναι μια εξεταση για να ελεγχθει το περιβαλλον της μητρας για μικροβια κτλ. Ενα δειγμα σου παιρνουν γινεται και χωρις αναισθησια δηλαδη. Προσωπικα πονεσα πολυ βεβαια παρολο που ειχα παρει και 2 buscopan αλλα νομιζω πως δεν πονανε ολες οι γυναικες τοσο. Θεωρω οτι ειναι πολυ σημαντικη εξεταση. Εγω την εκανα πριν κανω εμβρυομεταφορα καο παλι καλα γιατι ειχα στο 50% ενα μικροβιο και πολυ χαμηλους γαλακτοβακιλλους. Θα ειχε αποτυχει σιγουρα η προσπαθεια μας αν ειχαμε παει για εμβρυομεταφορα χωρις να το εχουμε τσεκαρει. Πηρα αντιβιωση και προβιοτικα και μετα απο καποιο καιρο καναμε επαναληπτικη και προχωρησαμε.
Καλησπέρα και από μένα! Αν μπορείς και θες στείλε μου pm γιατί είμαι δοκιμαστικό μέλος και νομίζω δεν μπορώ να στείλω εγώ. Βέβαια θα σου πω τον ίδιο γιατρό με τη RAM21 αλλά αν θες μπορώ να σου πω και τη δική μου εμπειρία και γνώμη. Όλα θα πάνε χαρά, θα δεις. Θέλει ψυχραιμία και υπομονή αυτή η διαδικασία. Αλλά με την κατάλληλη καθοδήγηση θα γίνουν όλα πιο εύκολα πιστεύω και θα ηρεμήσεις και εσύ 🙏
Κορίτσι μου, εγω ήμουν σε γιατρο στο Ιασω. Πολύ καλό μάλιστα. Θα σου στείλω πμ. Εσύ ποιον είχες και δεν σου αρεσε;
Όσο για την καθυστέρηση στην εξωσωματικη, να μην σκας. Αυτά θέλουν τον χρόνο τους και σίγουρα ο Ιούλιος δεν είναι καλός μήνας για να ξεκινήσεις πρώτη φορά. Εγώ, θυμάμαι, Ιούλιο είχα καταλήξει σε γιατρο- κεντρο και διεγερση ξεκίνησα 20 Οκτώβρη!! Με εξετασεις, προετοιμασια, Αυγουστο να μεσολαβει....Αφού δεν σας βγήκε ο Ιούνιος, αστον τον Ιούλιο και τον Αύγουστο να πάνε!
Κατ αρχάς πρέπει να δεις τι γίνεται με την περίοδο σου. Χρειάζεσαι έναν καλό ορμονολογικο έλεγχο. Και όχι απλά να πάρεις duphaston για να σου έρθει περίοδος και αντε πάμε για εξωσωματικη. Γιατί μπορεί ο επόμενος κυκλος να μην είναι καλός λογω αυτης της ανασταστωσης.
Είσαι πολύ μικρή και ολα θα γίνουν με τη σειρά τους. Θα κάνεις παιδάκι, να εισαι σιγουρη. Λίγη υπομονή και πίστη!