Μετάβαση σε περιεχόμενο

Den 8elw na stamatisw tis prospa8eies...

andria

Recommended Posts

Koritsia mou eimouna egkios k itan e3wmitrio i giatros mou mou evale mia enesi gia na stamatisoume tin kuisi y den eimouna se proxwrimeni egkimosini k 8a ekana mia vareti periodo k 8a teleiwne,to oneiro mou 8a xanotan (exei apo tis 5/12 pou evala tin enesi k i periodo e3afanismeni)..mou eipe gia 3 mines na prosexw kala na min meinw egkios y den prepei...iparxei kapoia alli kopela pou vre8ike stin 8esi mou ennow e3wmitrio na evale enesi k meta me mia varia periodo na ka8arise k na tis poune na min meinei egkios tous epomenous 3 mines? as mou pei tin gnwmi tis y 3 mines na prosexw? DEN 8ELW!!!! Exasa k to mwraki mou k twra na me paroun 3 mines pisw? den to dexome!!! Peste mou iparxei periptwsi an ta kataferw k meinw prin tous 3 mines na exei provlima to mwro i na einai e3wmitrio pali?Sas parakalw voi8iste me!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και μένα μου έκαναν την ένεση, μειώθηκε η χοριακή και περιμένω πάλι την Παρασκευή τη νέα χοριακή ή τέλοσπάντων να αδιαθετήσω για να μαστε σίγουροι...

Σου έκανε μεθοτρεξάτη; Τότε πρέπει να απέχεις γιατί είναι πολύ τοξικό φάρμακο και ευθύνεται για τερατογεννέσεις...μπές google και θα δεις...όπως στα είπε τουλάχιστον για 3 μήνες...πόσες μέρες μετά το φάρμακο αδιαθέτησες;

Τώρα διάβασα σωστά το μήνυμά σου και γώ 28.11 δόση στον πωπώ που δεν με έπιασε και 5.12. διπλή δόση με ορό τώρα λίγο μειώθηκε αλλά πρέπει να μηδενιστεί...θα δούμε...

Simera einai i 10i mera meta tin enesi k periodos akomi tipota...mou spase ta nevra :( ..Simera 8a kanw tin 3i xoriaki meta tin enesi..3 mines ennooun apo tin mera pou valame tin enesi i apo tin prwti periodo?den 8elw ga..to... :(:(

κοπελα μου λυπαμαι πολυ για οτι σου συνεβη :( ακουσε ομως το γιατρο σου κ αφησε να περασουν αυτοι οι 3 μηνες, προσπαθησε να εισαι ηρεμη κ χαλαρη κ σιγουρα την επομενη φορα θα πανε ολα πολυ καλα... ;):)

Κουκλιτσα μου,λυπαμαι για οτι σου συνεβη.Ομως το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να ακουσεις οτι σου λεει ο γιατρος σου.Μην απελπιζεσαι,τωρα σε καταλαβαινω σου φαινονται ολα βουνο,αλλα εχε δυναμ η κ υπομονη,θα το ξεπερασεις.3 μηνες δεν ειναι τιποτα αν το καλοσκεφτεις,θα δεις ποσο γρηγορα θα περασουν.

kalhmera kai apo emena ..lypamai poly gia thn empeiria sou alla kala tha htan na akoushs to giatro sou kai na perimenhs to 3 mhno...kalytera na eisai asfalhs kai ygeiis esy kai to moraki sou pou sigoura tha kaneis thn epomenh fora kai as perimenhs kai 1 xrono...

Filia polla!!!

Αντρια μου...ναι πρεπει να περιμενεις 3 φυσιολογικους κυκλους τουλαχιστον ....για να φτιαξει ο οργανισμος σου να ηρεμησεις...σε αυτο το τριμηνο επωφελησου και κανε καποιες εξετασεις...προληπτικες...σαλπιγγογραφια οπωσδηποτε...pcr με αιμα περιοδου για μικροβια στο ενδομητριο(πολλες φορες ευθυνονται για εξωμητριες κυησεις )και μια πληρη εξεταση θρομβοφιλιας (ευθυνεται για αποβολες)...

Σου ευχομαι ολα να σου πανε καλα με τη νεα χρονια!!!

Φιλακια

Πόλυ λυπήθηκα με αυτό που σου συνέβη. Συμβουλή μου είναι να ακολουθείς τις οδηγίες του γιατρού σου και 3 μήνες θα περάσουν πόλύ γρήγορα. Σύντομα θα ξαναμείνεις έγκυος και όλα θα είναι μια χαρά!

Kαλησπέρα Αντριά μου,

Στεναχωρέθηκα μαυτό που σου συνέβηκε... :(

Μήν το βάζεις κάτω όμως, άκου τί σου λέει ο

γιατρός σου κ μετά βουρ, ξανά.

Θα δείς όλα θα πάνε καλά κ το 2010 θα σου φέρει

το δωράκι σου, ναι?

• 2 weeks later...

Afou den exw alli epilogi...Na kanw mia xazi erwtisi? :blush:.. Otan lene na min meinw egkios tous epomenous 3 mines ennooun apo tin mera pou evala tin enesi i apo tin prwti mou periodo? mallon apo tin prwti mera tis enesis :blink: hehe

Μην αφήνεις τη λαχτάρα σου να νικάει τη λογική σου.

Είναι ρίσκο το να κάνεις αμέσως προσπάθειες, γι'αυτό και ο γιατρός σου είπε να περιμένεις τρεις μήνες. Μην παίζεις με την τύχη σου!

Συγγνώμη που είμαι λίγο αυστηρή αλλά για να λέει ο γιατρός τρεις μήνες, πάει να πει ότι είναι σημαντικό!

Καταρχήν ο οργανισμός σου πρέπει να συνέλθει! Και δεύτερο και σημαντικότερο, τα φάρμακα που δίνουν σε περίπτωση εξωμήτριου είναι πολύ δυνατά και πρέπει να περάσει κάποιος καιρός για να τα αποβάλλει ο οργανισμός. Ξέρω περίπτωση άλλης κοπέλας εδώ στο mammyland που της είχαν πει να περιμένει 6 ολόκληρους μήνες, γιατί αλλιώς υπήρχε κίνδυνος σε επόμενη εγκυμοσύνη να πάθει σοβαρές βλάβες το έμβρυο!

Γι'αυτό ψυχραιμία! Ρώτα το γιατρό σου, πάρε διευκρινίσεις και σκέψου πως αυτό που θέλεις είναι ένα γερό μωράκι!! Και νομίζω πως για κάτι τέτοιο, αξίζει να περιμένουμε και 3 και 6 μήνες αν χρειαστεί!

Και πάλι δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά τουλάχιστον ο γιατρός μου, μου είπε ότι χρειάζομαι τουλάχιστον να μεσολαβήσουν 3 κύκλοι, άρα από την περίοδο...

Crazy mou sigoura 8a perimenw k fisika 8elw na kanw mwraki alla ena igiis k gero mwraki aplws epeidi me tin giatro mou den sizitisa ka8olou tous logous pou mou eipe na min meinw egkios k oti ema8a to ema8a moni mou apo ereunes sto daidiktio rwtaw mipws k 3erei kammia alli kopela gia perissoteres plirofories..

Euxaristw irene mou aplws sxedon kleinw ena mina apo tin enesi k aima eixa poli ligo k kafe..Mou eipe i giatros mou pws 8a einai potami k olokokkino epomenws den adia8etisa akomi..Se euxaristw k pali gia tis plirofories sou..

Είπες στη γιατρό σου ότι δεν έχεις αδιαθετήσει ακόμα; Μήπως πρέπει να σου δώσει άλλη αγωγή;;

Εύχομαι όλα να πάνε καλά κοριτσάκι μου... να περάσει γρήγορα ο καιρός... Και τότε θα αρχίσεις ξανά προσπάθειες, δυναμικά! Και θα'χεις ένα γερό μωράκι στην αγκαλιά σου! Να'σαι σίγουρη! ;):)

Το φάρμακο το πήραμε μαζί και γώ την Τετάρτη είχα χοριακή 65 (πέφτει αλλά σιγά), μέχρι τώρα το μόνο που είχα είναι λίγα ροζ υγρά στο σκούπισμα και όχι συνέχεια...κι γώ περιμένω πως και πώς, έχω γεμίσει και σπυριά σε όλο μου το πρόσωπο (και να φανταστείς ότι ούτε σαν έφηβη δεν είχα...)!

Ας φύγει αυτός ο χρόνος και ας τα πάρει μαζί του όλα αυτά...

andria μου να ακούς μόνο τον γιατρό σου....

Θα περιμένεις όσο χρειαστεί....για το δικό σου το καλό και αργότερο το καλό του μωρού σου...

Εγώ έπρεπε να περιμένω 6-8 μήνες και αυτό έκανα...Απλά η περίπτωσή μου ήταν διαφορετική απο τη δική σου...Σήμερα είμαι έγκυος μετά απο 10 μήνες απο την απόξεση και είμαι πολύ ευτυχισμένη...

Να έχεις πίστη και όλα θα σου πάνε καλά...

Δεν θα καταλάβεις πότε θα περάσουν οι 3 μήνες...

Εδώ πέρασαν 10 μήνες για μένα και ειλικρινά δεν το κατάλαβα με την καθημερινότητα!

Εύχομαι να σου πάνε όλα φανταστικά και το 2010 να αποκτήσεις ένα υγιέστατο μωράκι!!!

Υ.Γ. 3 μήνες μετά απο την 1η σου περίοδο πρέπει να περιμένεις....

Nai crazy mou exw steni epikoinwnia me tin giatro mou k para3eneutike pws k den eida akomi..Mono tin perasmeni Deutera epesa 2 kommatia aima k meta ligo kafe..Exei dio meres pentaka8ares oi servietes mou..Tin pira til prin ligo k mou eipe na dwsoume k allo xrono na doume ti ginete...

Irene mou ekana xoriaki tin perasmeni Deutera k itan 95 k mou eipe na kanw 3ana se 10 meres simainei tin Tetarti pou erxete k ipologizei pws 8a midenistoun oi monades k tote mou eipe pws mporei na dw kanonika..Makari!!!

Nai VASOMITS mou, mou to deukrinise twra i giatros mou na metrw 3 kiklous periodou..Fisika mou eipe meta tin 2i mou periodo na kanoume salpiggografima k na mou parei igra apo ton traxilo na doume gia mikrovia..

Ipomoni..!!! Mono auto mporoume na kanoume!!

ΑΝΤΡΙΑ, ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΤΥΧΕ.

ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΘΕΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕΜΙΑ ΜΑΣ.

ΥΠΟΜΟΝΗ.ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑΙ ΜΕΝ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΕΙΣ ΙΣΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΓΕΣ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΝ/ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΣΟΥ.

ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΚΕΦΘΕΙΣ.

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΡΕΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΩΡΟ.

ΦΙΛΙΑ.

ANDRIA MOY,ΠΟΛΥ ΛΥΠΑΜΑΙ.. ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΥΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΠΑΝ, ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ ΤΗ ΓΙAΤΡΟ ΣΟΥ , ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΤΟ 2010 ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΕΙ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΜΩΡΑΚΙ!!!!!!! ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• χαχαχαχ αστα να παν... χαρά στο κουράγιο μου δε λες τίποτα...   καλά σίγουρα θα θέλω αργότερα...προς το παρόν όμως ούτε να το σκέφτομαι 😂
    • εσυ ίσως η μεγαλύτερη και εγώ η μικρότερη μάλλον 😍 καλά ναι δεν είναι τραγικό αλλά υπέθεσα ότι θα κάτσει για λίγο στον μπαμπά του 🤷
    • Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...