Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ;


Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΕ ΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ Ή ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ; ΠΟΣΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ.

ΕΠΙΣΗΣ, ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΑΣ, ΕΝΩ ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ 477gr ΤΗΣ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΜΗΝΙΑΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ, ΟΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΑΠΛΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ! ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ. ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΟ DOPPLER ΠΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΓΕΝΑΡΗ. ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΣΤΙΣ 6 ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝΗ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΨΑΛΛΩ Ή ΟΧΙ!!!!

ΕΠΙΣΗΣ, ΕΧΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ. ΤΟ ΜΩΡΟ ΛΟΙΠΟΝ, ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ!!! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ! ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΘΑ ΜΠΕΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΟ. ΜΗΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ!

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΕΠΡΗΞΑ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Υπέρηχο Ανάπτυξης δεν γνωρίζω εκτός αν δεν καταλαβαίνω από την ορολογία τι είναι. Σε κάθε υπέρηχο κοιτούσαμε το βάρος του μωρού και έπαιρνα και τους υπέρηχους στα χέρια μου. Έχουμε ολόκληρα άλμπουμ και από τις δύο κόρες μου. Μπορεί ο γιατρός σου να μη σου τα δίνει αλλά πιστεύω πως ελέγχει ότι όλα βαίνουν καλώς γιάυτό και δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Δεν σου λέει και το βάρος?? Εντύπωση μου κάνει. Οκ doppler κάνεις στον 8ο και μετά όχι για να δεις το βάρος αλλά για να δούμε κατά πόσο το μωρό ζορίζεται στην κοιλίτσα της μαμάς του, κατα πόσο τρέφεται καλά κλπ. Το βάρος του το ελέγχουν και προγενέστερα. Για ρώτησε τον .

Με το καλό ένα υγιέστατο μωράκι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σαν ωρολογία δεν το έχω ξανακούσει.

Εγώ κάθε μήνα που πήγαινα για την προγραμματισμένη επίσκεψη μου έλεγε βάρος και διαστάσεις του εμβρύου και μου εκτύπωνε και φωτογραφίες από τον υπέρηχο.

Καλή συνέχεια στην εγκυμοσύνη σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου!Υπερηχο αναπτυξης εννουν αν δεν κανω λαθος το ντοπλερ.

Κι ο δικος μου γιατρος στην δευτερη εγκυμοσυνη δεν μου εκανε υπερηχος παρα μονο ακουγαμε την καρδουλα του μωρου.Ειχα κανει τους τρεις υπερηχους μονο αυχενικη,β επιπεδου και ντοπλερ.Μην ανησυχεις ομως για το περιστατικο που ανεφερες δεν πιστευω οτι δεν το γνωριζαν γιατι αυτο θα φαινοταν σε εναν απο τους τρεις υπερηχους.

Παντως μπορεις να το πεις στον γιατρο σου οτι θελεις παραπανω πληροφοριες γιατι στο κατω κατω εσυ τον πληρωνεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

koritsaki mou gia sou,

tora molis girisa apo enan ipericho anaptiksis :) den ine tipota to diaforetiko, aplos afto to kanune pali se eksidikevmena michanimata. to ena to icha kani iaso ke to allo simera sto embryo sto kolonaki...

afto ginete meta apo to doppler, otan pia ftanis pros to telos.. ego ime stin 37 vdomada ke simera kaname ke ton deftero ipericho. den ine toso analitikos oso i alli, metrane pali to moro, ta organa tou, kanune doppler, kardula ke vasika amniaka igra... ke ego simera pia teliosa me ola afta.. pantos den ine kati to idietero.. aplos iperichos san extra parakolouthisi des to...

pantos ego prin mia vdomada allaksa giatro dioti ichame thema me to varos.. mu tin evgaze poli pio ligo ke epemene gia keseriki ke genna aron aron. pira 2 gnomi, o giatros o neos diafoni se ola ke tin evgale 2700g. to idio simberasma vgike ke simera apo to kentro embryo pou piga gia ipericho anaptiksis.. eki vgeni 2730g... na epimenis se kati pou den sou kathete, ok

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βρήκα αυτό: http://www.gyn.gr/forum/Forum.asp?forum ... post=42486

Απ΄ ότι φαίνεται ο "υπέρηχος ανάπτυξης" δεν είναι

τίποτε άλλο από έναν απλό υπέρηχο που κάνουμε όλες

κατά τη διάρκεια της κύησης.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ! ΠΗΓΑ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΠΑΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΑΜΕ ΤΟ ΝΤΟΠΛΕΡ ΓΙΑ ΜΕΣΑ ΓΕΝΑΡΗ. ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ. ΦΙΛΑΚΙΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...