Μετάβαση σε περιεχόμενο

Χριστουγεννα και αλλαγμενα συναισθηματα...

Αννιώ

Recommended Posts

Καλημερα μανουλες!!

Τι συναισθηματα σας προκαλουν οι γιορτες των Χριστουγεννων?

Εγω προσωπικα τα τελευταια χρονια πριν γινω μαμα ειχα μια αδιαφορη σταση σχετικα...Δεν στολιζα δεντρο,το μυαλο μου ηταν πως να βγω εξω και να περασω καλα...Δεν εδινα σημασια στα φωτα που στολιζε ο πατερας μου ουτε με συγκινουσε ολο αυτο το κλιμα...ιδιαιτερα.

Φετος ομως και το παρατηρω και στον αντρα μου αυτο εχουμε γινει το αντιθετο. ΣΤολισαμε δεντρο απο τις αρχες του μηνα,βαλαμε φωτακια παντου εξω στον κηπο, καναμε ντεκορ και γενικα ανυπομονουμε να γιορτασουμε με την κορη μας...

Εσεις πως νιωθετε τις γιορτινες αυτες μερες?

Υπαρχει μελαγχολια ή χαρα?

post-3690-13873934742342_thumb.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΝΙΩ! ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΕΠΟΧΗ!!! ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΝΑ ΣΤΟΛΙΖΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ!!!! ΦΕΤΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΑΣ!!!!!

Kalhmera Annio kai apo emena ...kai emna htan panta apo ths agaphmenes mou periodous... mou aresan apo mikrh ta stolidia kai idietera ta fotakia pou yparxoun pantou stous dromous sta mpalkoni k.t.l.. fetos eidika me to moro xamos ginete spiti mas...xa...xa apo ekso apo mesa den prolabame na stolisoume kai etsi to afhsame mias kai den tha eimaste edo!!!

Πάντοτε τα λάτρευα τα Χριστούγεννα!

Εκτός από τη χρονιά που είχαμε χάσει τον πατέρα μου (2003) που εξαιτίας της μάνας μου(!!!!!!!!!!) τα περάσαμε χωριστά από τον αντρούλη μου……… Aκόμη πονάω…………. όταν σκέφτομαι πόσο πολύ τον πλήγωσα τότε!!!!!!!

Μία μικρούλα θλίψη, πάντως, την έχω……

Πέρυσι τέτοιες μέρες έλεγα……

"Αχ….. Παναγιά μου….. κάνε με του χρόνου τέτοιον καιρό να είμαι φουσκωμένη!"

Αν είχα συλλάβει το Μάϊο……. (που δεν το ξέρω σίγουρα….. αλλά το ένστικτό μου έτσι μου λέει!!!!!!) θα ήμουν όντως φουσκωμένη!!!!!!

Δεν πειράζει…… καλά να είμαστε!!!!!

Υγεία να έχουμε……

Κάποια στιγμή…… θα φουσκώσει και η δική μου η κοιλίτσα….. πού θα πάει?????

Άντε……

Καλές κι Ευλογημένες Εορτές να έχουμε…… Χριστέ μου!!!!!!!!!

Καλημέρα και απο μένα.Τα χριστούγεννα ήταν πάντα η αγαπημένη μου γιορτή..τα στολίδια δημιουργούν ένα πολύ ζεστό και οικογενειακό κλίμα...Η αλήθεια είναι οτι πάντα βαριόμουν να στολίζω και δυστυχώς δεν έχει αλλάξει αυτή η βαρεμάρα...μάλλον οφείλεται στη διαδικασία ξεστολίσματος που ξέρω οτι επακολουθεί... :dry::dry: τωρα αν γίνω μανούλα φαντάζομαι οτι θα έχω κεφια πιο πολλά..Καλα Χριστούγεννα σε όλες κορίτσια

• Απαντήσεις

• Και εμείς με την αλλαγή της ώρας δυσκολευτήκαμε και έκανα μετά αυτό με τα φώτα που είπες…και έπιασε αλλά τώρα το ξανά βρήκαμε να σας πω την αλήθεια… πιπίλα παίρνει το μωράκι σου; Σορρυ αν το έχεις ξανά πει αλλά δεν θυμάμαι…μήπως έχει το στήθος για πιπίλα γι αυτό το λέω 
    • Νομίζω ότι όντως είναι και στο παιδί!  Και είναι ακόμα και μικρά για να μπουν σε πρόγραμμα  Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ έχω ακούσει ότι ο ύπνος είναι αναπτυξιακό στάδιο και κατακτιεται. Όποτε παίρνω κουράγιο ότι δεν είναι ότι κάνω λάθος ή έχω δύσκολο παιδί αλλά ότι είναι ανώριμο ακόμα σε αυτό τον τομέα 
    • Ψηφίζω ξεκάθαρα μουντό καιρό και ορμόνες!!! Καλέ όλα τέλεια είναι!!! Κάτι πρεπει να πουν και αυτοί οι έρμοι... Εγώ τι να πω που η αντίσταση της αριστερής ε΄ιναι στο 2,590;; Να τα βάψω μαύρα; Και δεν μου δίνουν καν κάποια αγωγ΄η... Μάλλον δεν τους προβληματίζει καν! Ισα ίσα που από όσα μας έγραψες έχεις μια υγιέσταση ψηλή μπουμπού!!! Σε ποια εβδομάδα είσαι τώρα;; Αν θυμάμαι καλά μέχρι και την 35η γυρνάνε... Βγες μια βολτίτσα, δες μια ωραία ταινιούλα να ανέβει η διάθεση! Κι η στενότερη παρακολούθηση μόνο θετικ΄η είναι!!! 😍
    • Ααα οκ δεν ήξερα πως το λένε ετσι ευχαριστώ ☺️
    • Καλημέρα κορίτσια ! Τι κάνετε ; Εμένα ξύπνια μένει πιο πολύ φτάνει και τις 4 ώρες λόγο της κατάστασης στο σπίτι αλλά εμένα κοιμάται 11 την νύχτα περίπου  Είναι πολύ ζόρικο να σου κοιμάται 2 η ώρα δηλαδή μέσα στο δωμάτιο τον πας πχ 10-11 με σβηστά φώτα ησηχια και κοιμάται 2 ; Ή κοιμάται πιο μπροστά αλλά αν το αφήνεις ξυπνάει θέλει πάνω σου ; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...