Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τί θα κάνατε διαφορετικά?

Recommended Posts

Υπάρχει κάτι που θα θέλατε να είχατε κάνει αλλιώς ή να το αλλάζατε στη ζωή σας μέχρι τώρα?Εγώ θα ήθελα να είχα παντρευτεί νωρίτερα και να είχα ήδη μπεμπε..ασχολήθηκα πολύ μρ άλλα θέματα και αυτό δεν το έδινα σημασία.. :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καμιά φορά μπαίνω στο "τρυπάκι" να κάνω τέτοιες σκέψεις και με πιάνει κατάθλιψη! Και το αφήνω...

Δεν έχει σημασία τι θα κάναμε διαφορετικά.. γιατί ο χρόνος πίσω δε γυρνά!

Σημασία έχει το τώρα και το αύριο και τι θα κάνουμε από δω και πέρα...

Σήμερα είναι η πρώτη μέρα της υπόλοιπης ζωής σου... τι θα κάνεις σήμερα;;;

χιλιαααααδες πραγματα θα εκανα διαφορετικα.βεβαια με αυτο που λεω ειναι σαν να αναιρω ολη μου τη ζωη...ε,ναι..την αναιρω,αν μου δινοταν 2η ευκαιρια ΟΛΑ θα τα εκανα αλλιως!!!

ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΖΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΜΕ ΤΗ ΣΧΟΛΗ, ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΤΟΝ ΙΑΣΟΝΑ...

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!! ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΜΙΛΑΜΕ...

ΜΑΛΛΟΝ, ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΖΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ!

Χμ.... Δε νομίζω ότι θα άλλαζα κάτι, εκτός ίσως από το γάμο μου, που θα τον έκανα όπως ήθελα εγώ και όχι όπως ήθελαν οι γονείς μου. Κατά τα άλλα, δε θα άλλαζα τίποτα!

ειλικρινα δεν θα αλλαζα τιποτα...ολα αυτα που εχ ζησει ειναι εμπειριες που και δευτερη φορα να ζουσα τα ιδια θα εκανα....

"Θέλω να γίνω μαμά" από την Κύπρο δεν είσαι;

Έκανες τον κλασικό κυπριακό γάμο;

&μένα κάπως έτσι ήταν...

Όταν είχα πει οτι ήθελα κλειστό γάμο, η πεθερά μου κόντεψε να πάθει κατάθλιψη!!

Δε μας μιλούσε καν!!!

Εγώ δε θα άλλαζα τίποτα!

Λατρεύω τη ζωή μου!

Τα λάθη μου με διδάξανε και οι δύσκολες στιγμές με δυναμώσανε!

Από αυτά που έχω τώρα δε θα άλλαζα τίποτα. Αντρας-παιδί-δουλειά είναι όπως τα ήθελα!

Αυτό που θα άλλαζα είναι ένα εξαμηνο συγκεκριμένο της νιότης μου που έκανα πολλές βλακείες. Δε βαριέσαι όμως... τα λάθη είναι για τους ανθρώπους.

Θα ήθελα να είχα ήδη ένα παιδάκι…….

Θα ήθελα να μην ήμουνα χοντρή…… γιατί δεν άκουγα τη μάνα μου όταν μου φώναζε……. "πάλι τρως??????"

Τίποτε άλλο…… μου αρέσει η ζωή μου……

Και εμένα πολλές φορές με βασανίζουν σκέψεις του τύπου "γιατί έκανα αυτό ή γιατί δεν έκανα το άλλο".

Γενικά όμως δε μετανιώνω για τις επιλογές μου. Ακόμα και τα λάθη που έχω κάνει, τα αγαπάω, γιατί έμαθα πολλά από αυτά! Ωστόσο υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνω, κι αυτό είναι το ότι δεν έκανα μεταπτυχιακό....ίσως τώρα να δούλευα πάνω στο αντικείμενο που έχω σπουδάσει :dry:

Δεν θα άλλαζα τίποτα εκτός από ενα και

σημαντικό ελλάτωμα μου...το ότι είναι οξύθυμη,με ότι

σημαίνει αυτό....

Κατα τα άλλα είμαι περήφανη για τα λάθη μου!

( μα και τόσο ξεροκέφαλη!!!!!!)

• 4 weeks later...

αααχχχ....εχω που εχω τα ψυχολογικα μου σημερα

επεσα και στο θεμα αυτο.....ωραια...

θα ηθελα να ζουσα τα νεανικα μου χρονια με το μυαλο

που εχω σημερα.....

ετσι απο μονα τους καποια πραγματα θα ηταν αλλιως τωρα.....

αααχχχχχχ

Αυτο που ειπες ειναι πολυ μεγαλη αληθεια..αλλα ρε κοριτσακι δεν διαβαζουμε τετοια οταν ειμαστε down...τα ποστ της ζαχαρενιας ψαχνουμε :laugh: :kiss:

evipapa έγραψε:

Δεν θα άλλαζα τίποτα εκτός από ενα και

σημαντικό ελλάτωμα μου...το ότι είναι οξύθυμη,

Κατα τα άλλα είμαι περήφανη για τα λάθη μου!

μια απο τα ιδια :S:blush:

δεν θα εδινα χιλιάδες ευκαιρίες σε ανθρώπους που δεν το αξιζαν και χαλαλισα για χάρη τους χρόνο απο την ζωή μου...τον καλύτερο χρόνο απο την ζωή μου,για να μην πω χρόνια...

δεν θα ήμουν τόσο μ@@@@@ς και υπεράνω με ανθρώπους που μου συμπεριφέρθηκαν με εγωισμό,κακία,ζήλεια και θα τους ταλεγα ενα χεράκι να ησύχαζε η ψυχούλα μου κι ας γινόμουν η "κακιά" της υπόθεσης..

δεν θα ανεχόμουν προσβολές απο "τρίτους"...

θα φρόντιζα να χαρώ την περίοδο του αρραβώνα με τον άντρα μου αντι να ασχολούμαι με μικρότητες επίσης "τρίτων"

θα εκανα τον ρομαντικό,κλειστό γάμο που ονειρευόμουν και όχι το πανηγύρι που εστησαν άλλοι...

θα έπαιρνα άλλες αποφάσεις μήπως και έσωζα τις κορούλες μου...

Δόξα το Θεό δε θέλω να αλλάξω και πολλά.

1)Θα διαβαζα πιο πολύ στη ΑΣΟΕΕ να μην εχω πτυχιο με ΚΑΛΩΣ.

2)2 Φορες έδωσα το Proficiency του Cambridge και δεν το πηρα. :(:( θα διαβαζα λίγο περισσοτερο.

3)Θα μαθαινα και άλλη ξένη γλωσσα

4)θα μάθαινα οδηγηση από τα 18.

5) θα πήγαινα για δουλεια (μεσω του πανεπιστημιου) σε κάποια άλλη χώρα.

και αλλα. Τελικά πολλά θέλω αλλα όλα μη ουσιαστικά.

ΜΜΜ...ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΠΑΝΡΕΥΤΕΙ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ..

ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΑΡΧΙΖΩ Κ ΒΓΑΖΩ ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ... :P:P

Η' ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ(ΠΕΡΥΣΙ)ΘΑ ΕΙΧΑ ΟΠΩΣ Κ ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΚΑΝΑ "ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ"

..ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΖΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ..ΠΡΙΝ ΔΕΣΜΕΥΤΩ..ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ Κ ΚΑΛΟΣ ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ :angry::angry:

ΠΠΠΦΦΦ...ΑΣ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΩ...

tha shmfonisw me thn panagiwta sto thema odigishs .tha to eperna pio noris to diploma .

skeytomaste twra na paw na to parw alla mou fenete bouno ,eimai megalh kai thn fobame thn odigish enw otan eisai pio mikros to perneis pio apsifista .

se ola ta upolipa den tha allaza tipota giati kai h para mikrh allagh tha mporouse na exei epireasei thn ekseliksh ths zwhs mou kai na mhn eixa tora oute ton antra mou oute to uperoxo mwro mou .

Αν γύρναγε ο χρόνος πίσω θα έμενα Μυτιλήνη κοντά στην οικογένεια του άντρα μου (δεν θα επέστρεφα Κύπρο) και θα παντρευόμουν πριν 3 χρόνια και όχι πριν 6 μήνες και θα είχα ήδη 2 - 3 παιδάκια και δεν θα ήμουν τώρα στην προσπάθεια για το πρώτο.

Συμφωνω πολυ με την crazy!!

Eτσι για την ιστορια ομως,μιας που με κανες να σκεφτω...θα θελα να ειχα ταξιδεψει λιγο περισσοτερο πριν ερθει το αγγελουδι μου :) Τωρα ανυπομονω να ξεπεταχει λιγο να κανουμε ταξιδακια παρεα :) !

Κ ισως να δηλωνα παιδαγωγικα στο μηχανογραφικο..αλλα δε βαριεσαι...δεν υπαρχουν καλυτερα παιδαγωγικα απο αυτα που ζω τωρα :silly: :silly: Α!Και να ειχα τελειωσει με τα ιταλικα μου!

:kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...