Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Χρόνια Πολλά με υγεία πάνω απ'όλα!! Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου υγιέστατα πάνω από όλα! Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, αν και δεν χρειαζόταν, ίσως σε μια νέα μανούλα να φαινόντουσαν πιο χρήσιμα.. 😊 Να πω μόνο ότι κάνουμε ήδη συγκοιμηση.. Βέβαια δεν μιλάμε πια και για θηλάζον βρέφος αλλά για toddler που δεν κοιμάται στο στήθος, οπότε κάποια πράγματα δεν λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο σε όλα τα παιδιά και σε διαφορετικές φάσεις της ανάπτυξης τους. Κάθε παιδί είναι διαφορετικό και αυτή την περίοδο απλώς είναι πιο απαιτητική λόγω ανάπτυξης. Τι να σου πω από εκεί και πέρα… Δεν έκανα ποτέ σύγκριση με άλλα μωρά, αλλά για να το λες, μάλλον είμαστε παγκόσμια πρώτοι και σε αυτό..! 💪😅   @Maya_ μου σ' ευχαριστώ πολύ!! Θα το ψάξω!! Στο Μέγαρο μουσικής μου είπαν ότι θα έχουν ξανά παράσταση για βρέφη (εκπαιδευτικές μου είπαν τις λένε, δεν είναι στις παραστάσεις που κοίταζα εγώ..) από Μάρτη.. θα το έχω στο νου μου μεν αλλά έψαχνα τώρα κάτι λόγο ημερών, έχει άδεια και ο σύζυγος οπότε πιο εύκολα να πάμε κάπου.. αν πετύχεις κάτι τώρα αυτό το διάστημα, στείλε μου και εμένα!! ♥️
    • Γλυκό μου κορίτσι με το καλό σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου! Χάρηκα πολύ που είδα πως περιμένεις μωράκι! Καλη χρονιά!
    • Καλησπερα κοριτσια!!@Zelda τι ωραία νέα,έφτασε 3 κιλακια η μπουμπου💝 ποτε εχεις πητ;; @Rena92 με το καλο να την δείτε κ εσείς αύριο κ να φανεί οτι ολα αυτά που κάνεις εχουν ενεργοποιήσει την κατάσταση για τα καλά 😊😃 Εγώ κοριτσια δεν εχω νέα,καούρες εχω τρελες αυτες τις μέρες,σημερα με ξαναπιάσει κ η μεση κ περνάω πολυ ωραια..κατά τα αλλα τα ίδια ουτε καν συσπασεις δεν μπορω να πω πως καταλαβαινω ιδιαιτερα τις τελευταίες μερες οποτε μετράω αντίστροφα για το Σάββατο 😊💘
    • Μπράβο!! Πότε θα την ξανά δείτε τώρα;;  Εγώ αύριο έχω ραντεβού και θα σας γράψω τα νέα μου. 😊
    • Καλησπέρα! Πολύ καλό το nst μας σήμερα! Η μικρή ζωηρή και χαρούμενη και η μήτρα αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι έχει δουλίτσα σε λίγες μέρες! Στον υπέρηχο τα ίδια, φτάσαμε 3 κιλά! Εσείς τι νέα κορίτσια;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...