Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Θάλεια και εγώ έτσι ήμουν στο πρώτο παιδί. Για άλλους λόγους αλλά συνέχεια μέσα. Τρελάθηκα. Όταν λοιπόν την πήγα στον παιδικό σταθμό ανακάλυψα ένα σωρό διαστηριότητες για μαμάδες με παιδιά.

Χτες κοιτούσα για γυμναστική με μαμάδες και παιδιά, δίπλα στο τότε σπίτι μας είχε έναν παιδότοπο με διάφορα προγράμματα μουσικής-χορού-γυμναστικής για παιδιά.

Εγώ έχω ποδόσακο στο καρότσι, της βάζω σκούφο και κασκολ και φεύγουμε. Δεν θα βγει ο χειμώνας αν εισαι συνέχεια μέσα. Χτες είχε -5 και ήμουν έξω. Το απογευμα ετοιμαστήκαμε για το γυμναστήριο το οποίο όμως δεν έγινε λόγω σχολικών διακοπών. Δεν μασαμε πια. Εχουμε γινει παντος καιρού.

Βεβαια... για να πουμε την αλήθεια, και εμένα μου την έχει δώσει αυτός ο καιρός με το μόνιμο χιόνι και το κρύο που δεν λεει να περασει. Ούτε που θυμάμαι πότε είδα τον ήλιο τελευταία φορά.

Κάτι ακόμα. Εμείς εδώ έχουμε το περιοδικό Kids Go που γραφει για όλες τις δραστηριότητες που γίνονται στο Βερολίνο και μάλιστα ανα περιοχή.

• Απαντήσεις 81
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Θαλεια και τα Αγγλικά φτανουν για αρχή ! Μην βαζεις εμποδιο τη γλωσσα , κανε μια αρχη με μια δραστηριοτητα και θα δεις θα αλλαξουν καποια πραγματα .

Ειναι πολυ σημαντικό για την ψυχολογια σου και τη ψυχολογια του μωρου να βγαινετε και να ρχεστε σε επαφή με αλλα ατομα εστω μια καλημερα που θα πεις .

Σε καταλαβαινω παντως ειναι δυσκολα τα πραγματα στην αρχη ...

Δημοσίευση

Lala kai AthinaK,

σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας!!! :)

Με δώσατε κουράγιο! Σίγουρα θα το ψάξω. Σε λίγες μέρες πάμε για εμβόλιο και θα ρωτήσω την παιδίατρό μας για τα διάφορα προγράμματα της περιοχής.

Αθηνά μετά που διάβασα το μύνημα σου πήρα την μεγάλη απόφαση και βγήκαμε... Τελικά μόνο εγώ ένοιωθα το κρύο, γιατί ο μπέμπης μου απόλαυσε την βόλτα, όπως φάνηκε (χαλάρωσε και κοιμήθηκε στο πρώτο 5λεπτο!). :) Ποδόσακο έχει και το δικό μας καρότσι αλλα τον σκεπάζω και με κουβέρτα πάνω από το μπουφάν (ελληνικά κατάλοιπα μαλλον...). Όσο για το "Kids Go" ίσως να το έχει στην παιδίατρο, γιατί έχω δει εκεί κάτι περιοδικά που τα δίνει δωρεάν, αλλα επειδη δεν ήξερα δεν έδωσα σημασία... Θα το κοιτάξω.

Σας ευχαριστώ!

Θάλεια

Δημοσίευση

Ax re koritsia afto me to xioni mou tin exei dwsei k emena!!!perimenw pws k pws tin anoiksi!!ektos apo to oti gennaw anoiksi i grmania einai toso omorfi tote me ta anthismena dentrakia tis!!!ax!!!pou tha paei tha erthei!!!ematha k egw pantws na bgainw sto kryo dyo xronia eimai edw epitelous sinthisa ntynomai kala k paw tis boltoules mou!thalia mou min to kaneis auto ston eauto sou den kserw pou meneis alla kserw oti pantou stin germania diwrganonoun sinexws drastiriotites!!!psaksto k den einai anagaia ta germanika!!!me ton paidiatro aglika milas?

Δημοσίευση

γεια σας και από μένα.....

εμείς βγαίνουμε έξω παντός καιρού, βγήκαμε και με -10 έξω αν είσαι καλά ντυμένος δεν υπάρχει πρόβλημα.....και μένα μου την έδωσε το χιόνι αλλά ευτυχώς αρχίσαμε και βλέπουμε λίγο πράσινο στον κήπο μας και περιμένουμε την άνοιξη μπας και κάνουμε και κανένα μπάρμπεκιου!!!!

και μένα μου αρέσει πολύ όταν αρχίζουν όλα και γίνονται πράσινα!!!

Δημοσίευση

Κατερινακι84, ναι αγγλικά μιλάει η παιδίατρος μου. Τώρα που θα πάμε για το εμβόλιο θα την ρωτήσω όχι μόνο για πισίνα, αλλά για διάφορες δραστηριότητες που μπορούμε να κάνουμε στην περιοχή. :)

Η άνοιξη είναι τέλεια εποχή εδώ στην Γερμανία, όντως. Ο καιρός εδώ έχει φτοιάξει πολύ!!!! Το χιόνι έχει σχεδόν εξαφανιστεί! Έξω στο γκαζόν είναι ένα κομματάκι χιονιού, που όποτε το βλέπω μου έρχεται να το πατήσω. Σκέφτομαι όμως το τι θα σκεφτούν οι υπόλοιποι ένοικοι της πολυκατοικίας που θα με δουν, και το αναβάλλω... :lol::lol::lol:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...