Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μήπως είναι ένδειξη?....

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια...Ακόμα παιδακι δεν έχω.προσπαθειες εντατικές μετα το πάσχα μας βλέπω και αυτό για οικονομικούς λόγους.Αυτό που πραγματικά με προβληματίζει είναι οτι όταν παω στην βαφτιστήρα μου ή στη φίλη μου που γέννησε σιγουρα μου αρέσει πολύ και τα αγαπάω αλλά μετα απο κάποια ώρα βαριέμαι...είναι γιατί δεν είναι δικά μου?ή μηπως τελικά δεν είμαι για μάνα ακόμα? :(:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χαχαχα μην ανησυχεις... εγω μεχρι να γεννησω εβλεπα μωρα κ εκανα στροφη επι τοπου.. ουτε καν αγκαλια δεν ηθελα να τα παρω!!

νιώθεις ποτέ έτοιμη?ή συβαλλουν παράγοντες όπως είναι η ηλικία ή το γεγονός οτι ως γυναίκες αυτός ειναι ο ρόλος μας για να το κάνεις το παιδί?

Πριν αποφασίσω να αρχισω προσπάθειες για μωράκι, έβλεπα άλλα και ενώ χαιρόμουν που τα΄έβλεπα φοβόμουν να τα πλησιάσω μήπως τους κάνω κάκο. Δεν υπήρχε περίπτωση να πλησιάσω μωρό κατω των 2 ετών!Φοβόμουν μην κάνω καμιά ζημιά! (χαζομάρα τελείως). Απο τότε όμως που άρχισα να θέλω και εγώ να γίνω μαμά πλέον δεν φοβαμαι να τα πιάσω, να παίξω μαζί τους, να προσέξω τα μωρά της αδελφής μου ή των φιλενάδων μου.Έχει αλλάξει εντελώς η ψυχολογία μου ως προς το πως βλέπω τα μωρα τώρα.

Παντα τρελλαινομουν για τα παιδια!Μετα απο καποια ωρα ομως κ εγω σα να βαριομουν λιγο,σα να κουραζομουν...κ σκεφτομουν οτι κ εσυ!!

Οταν εμαθα οτι ειμαι εγκυος,ενω το ηθελα πολυ,σα να πανικοβληθηκα λιγο...

Αχισα να αναρωτιεμαι αν θα μπορω να το αγαπησω οπως πρεπει,αν θα γινω καλη μαμα,αν θα μπορεσω απο δω κ περα να βαλω τον εαυτο μου σε 2η μοιρα και αλλα πολλα...χαλια οι ορμονες μου :silly: :silly:

Οταν ομως την πηρα αγκαλια...απο το 1ο κιολας δευτερολεπτο ολα αλλαξαν,ολες οι σκεψεις κ οι προβληματισμοι διαλυθηκαν!!!

Τιποτα δε με προβληματιζει πια,τιποτα δε με κουραζει κ τιποτα δε με κανει να βαριεμαι!!!Αυπομονω να ξυπνησει να ασχοληθω μαζι της :)

Να σου πω την αληθεια..τα αλλα παιδακια ακομα τα βαριεμαι μετα απο καποια ωρα :P !!Το δικο ΣΟΥ δε γινεται με τιποτα!!!

Ο αντρας μου ελεγε οτι τα μικρα μωρακια δεν ειναι τοσο καλα κ ευχαριστα οσο τα παιδακια 1-2χρ που καταλαβαινουν κ κανουν πιο πολλα...ε εδω κ 5 μηνες εχει τρελλαθει τελειως :woohoo: :woohoo: :woohoo: ...το δικο μας ειναι το πιο ομορφο, το πιο εξυπνο, το πιο καλο κ αλλα τετοια :P !!!

Σου ευχομαι με το καλο να μεινεις εγκυος κ να κρατησεις αγκαλια το δικο ΣΟΥ αγγελουδι :) !!!!!!!!!

Τοτε θα δεις οτι ολα ειναι διαφορετικα ;)

Οσο κ να το σκεφτεσαι τωρα ,οταν θα ερθει η ωρα που θα το

βιωσεις θα το καταλαβεις!

:kiss::kiss::kiss:

little angel ξέρεις τι με πανικόβαλλε?οτι αυτά τα μωρά τα αγαπάω κιολας..πραγματικά..δεν ειναι ξένα..και ομως μετα απο μια ωρα απορώ πως αντεχετε!ολα τα ιδια μου φαινονται και να τρεχεις απο πισω του μη χτυπήσει τραγικο...μαλλον δεν το έχω για μανα ε?τοσο "ασχημα"συναισθηματα μου βγαινουν ρε γμτ

Κοριτσακι μου μη σκεφτεσαι ετσι!!!!!!

Κ εγω πριν μεινω εγκυος ειχα κ βαφτιστηρι κ ανηψι κ σκεφτομουν οτι κ εσυ!!!!

Τα συναισθηματα αναπτυσονται,χτιζονται κ δυναμωνουν σιγα σιγα κ μερα με τη μερα!!Οταν φτασει η ωρα εκεινη γινεται κατι μαγικο!Δε μπορω να στο εξηγησω αλλα σιγουρα οταν γινεις μανουλα δε θα αισθανεσαι οπως τωρα!Το μωρακι θα ειναι δικο σου,κομματι σου κ κομματι του ανθρωπου που αγαπας!

Κ ακομα κ αν δε γινει αστραπιαια η αλλαγη των συναισθηματων θα δυναμωνει συνεχως με τον καιρο!

Κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης ημουν καπως αποστασιοποιημενη θα ελεγα απο το ολο θεμα :unsure: ...οταν γεννηθηκε ομως κ την αγκαλιασα κ μεσα απο τη συνεχη επαφη ολα αλλαξαν!

Θα δεις ολα θα πανε καλα !!Μη βασανιζεσαι με τετοιες σκεψεις!! :):)

little angel μήπως σιχαινόσουν και pampers και ρουκέτες?μου τα λεει η κουμπάρα μου και αναρωτιεμαι πως θα αντέξω?? :P:dry: ο αντρας μου μού έχει ήδη δηλώσει οτι πάνες δεν θα αλλάζει..ελπίζω απλά να είναι δηλώσεις...

liberty και εγώ με τις ανηψιές μου πολλές φορές με κούραζαν και βαριόμουνα και ας τις αγαπάω πολύ.Τώρα όμως ανυπομονώ να κρατήσω το μωράκι μου αγκαλιά τόσο πολύ!μην στεναχωριέσαι όταν θα το νιώσεις στην κοιλίτσα σου όλα αλλάζουν πόσο μάλον φαντάζομαι όταν το ζεις καθημερινά και σου χαμογελάει!όσο για τους άντρες όλοι έτσι λένε ότι δεν αλλάζουν πάνες και όλοι στο τέλος αλλάζουν,λόγια είναι τίποτα άλλο! ;)

liberty81 έγραψε:

little angel μήπως σιχαινόσουν και pampers και ρουκέτες?μου τα λεει η κουμπάρα μου και αναρωτιεμαι πως θα αντέξω?? :P:dry: ο αντρας μου μού έχει ήδη δηλώσει οτι πάνες δεν θα αλλάζει..ελπίζω απλά να είναι δηλώσεις...

Εβλεπα τη νυφη μου που αλλαζε τις πανες του ανηψιου μου κ εκανα μεταβολη :laugh: :laugh: !!!

Πως θα αντεχω εγω αναρωτιομουν :blink::blink: !!

Σε πληροφορω αυτο ειναι πραγματικα το λιγοτερο απ'ολα!!!

Εδω οταν εβγαζαν δοντακια κ ειχαν συνεχεια πολλα σαλακια,εγω σιχαινομουν :ohmy: (κ τα λατρευω κ εγω αυτα τα παιδια πραγματικα απο ανεκαθεν!!!)

Σου λεω ημουν πολυ περιεργη,τωρα τιπποτα!Οταν γινεσαι μανουλα πολλα αλλαζουν,ο τροπος που σκεφτεσαι,αυτα που νιωθεις , τα θελω σου,οι ανησυχιες σου,ολα!

Ειμαι σιγουρη οτι θα γινεις πολυ καλη μανουλα :):)

Μην αγχωνεσαι ;) !

little angel σε ευχαριστω πολυ...αυτο που δε καταλαβαινω είναι πως χαιρεστε με τις ρουκετες ρε παιδι μου.....σας λερωνουν και ομως το λετε με ενα χαμογελο....... :P :laugh:

E το παρακανες κ εσυ τωρα :P:P !Μη νομιζεις οτι περιμενω να τα "κανει" η μικρη μου κ να βγω να το φωναξω μεσ'την τρελλη χαρα :silly: :silly: :silly: !!!!

Απλα δε φοβαμαι πια :laugh: :laugh: :laugh: !!!Μπορω κ το αντιμετωπιζω χαλαρα ;)

:kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...