Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΙ ΕΓΩ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ (ritsaki)

ritsaki

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.

ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΒΟΛΗ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΧΕΤΙΚΟ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΟΡΙΑΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ + ΚΑΡΥΟΤΥΠΟ ΕΓΩ ΚΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ (Ο ΚΑΡΥΟΤΥΠΟΣ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΑΚΟΜΗ) ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑΣ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΥΝΕΣΤΗΣΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΕΣΕΙΣ ΗΠΑΡΙΝΗΣ.ΕΧΩ ΤΗΝ C677T ΜΕΤΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΓΟΝΙΔΙΟΥ ΤΗΣ ΟΜΟΚΥΣΤΕ΄Ι΄ΝΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΑΛΛΗΛΟΜΟΡΦΑ ΓΟΝΙΔΙΑ (ΟΜΟΖΥΓΟΣ ΓΟΝΟΤΥΠΟΣ).

ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΙΩΣ.ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΧΑΡΩ ΜΟΝΟ 5 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΣΤ,ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΑΦΟΡΗΤΟΙ ΠΟΝΟΙ ΚΙ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΑΝ ΗΜΟΥΝ Η΄ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ (ΜΕ 25 ΧΟΡΙΑΚΗ Κ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ)

ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΑΛΛΙΩΣ.ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΠΑΛΕΥΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙ.ΤΟ 30 ΤΗΣ ΧΟΡΙΑΚΗΣ ΕΓΙΝΕ 90 ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ,ΟΜΩΣ 10 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΥΠΕΡΗΧΟ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ Κ ΠΑΛΙ.

ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΤΙ ΕΧΩ,ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ.ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ?ΤΟ ΔΙΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΛΑ...

ΕΙΧΑ ΤΑΞΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ.(ΝΑΙ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ).ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ.ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΣΤΑΥΡΙΑΝΗ. ΓΙΑΤΙ?????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ κοπέλα μου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, τώρα που ανακαλύψατε το πρόβλημα, η επόμενη εγκυμοσύνη να μην αργήσει να έρθει και να είναι και η τυχερή! :)

Να είσαι καλά και μη χάνεις τις ελπίδες σου..

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η εξέταση για θρομβοφιλία πρέπει να γίνει μετά από αποβολή-ές και δεν εντάσσεται στις εξετάσεις προγεννετικού ελέγχου ή σε αυτές που κάνουμε 4η-5η εβδομάδα με το που διαπιστώνεται εγκυμοσύνη. Όλο και περισσότερες γυναίκες μαθαίνω ότι έχουν θρομβοφιλία. Αν έμενα έγκυος τώρα στο πρώτο μου παιδί, μετά από όλα όσα έχω διαβάσει, στάνταρντ θα έκανα αυτή την εξέταση πρώτη από όλες!

το θέμα είναι ότι τώρα ξέρετε και με την κατάλληλη θεραπεία, σίγουρα όλα θα πάνε καλά ..!!!!!!

εχω και εγώ θρομβοφιλία , μετάλλαξη σε πέντε παράγοντες όχι μόνο στην ομοκυστεϊνη και με ενεσούλες όλα έχουν πάει καλά δόξα τον Θεο!!!!

Εύχομαι σύντομα να μας ανακοινώσεις ευχάριστα νέα!!!!!!!!!!!!!! :)

ιφιγενεια απο οτι εχω διαβασει δεν εχει σημασια αν εχεις παιδακι...δηλαδη μπορει να δειξει στην δευτερη εγκυμοσυνη...κ οχι στην πρωτη...δηλαδη καποιες κοπελες καναν 2 παιδια κ στο 3ο ειχαν αποβολλη λογω θρομβοφιλιας...εγω εκανα οταν ημουν στον Ακη εγκυος γιατι ειχα αιμα κ με εστειλε κ τις εκανα αμεσως...τελικα βγηκαν καλες...τωρα δεν ξερω αν μεινω τις ξανακανω αλλα νομιχω πως οχι.

τι να πω παντως ολοι τους ειναι λιγο στην κοσμαρα τους πρεπει να χανουμε παιδια κ μετα να μας κανουν εξετασεις...

Η κορουλα σου ειναι κουκλιτσα κ trendy.

Ραφαέλ μου , όχι ότι ξέρω πολλα για την θρομβοφιλία αλλα έχω την εντύπωση ότι άπαξ και έχεις την μετάλλαξη του γονιδίου θα φανεί σε οποιοδήποτε στάδιο...

Πάντως συμφωνώ θα πρέπει να ενταχθούν οι εξετάσεις αυτές στον προγεννητικό έλεγχο.. είναι σκληρό να σου τυχαίνουν αναποδιές εξ' αυτού του λόγου ενώ θα μπορούσες να το αποφύγεις και να το ελέγξεις με την κατάλληλη θεραπεία...

ραφαέλ έγραψε:

ιφιγενεια απο οτι εχω διαβασει δεν εχει σημασια αν εχεις παιδακι...δηλαδη μπορει να δειξει στην δευτερη εγκυμοσυνη...κ οχι στην πρωτη...δηλαδη καποιες κοπελες καναν 2 παιδια κ στο 3ο ειχαν αποβολλη λογω θρομβοφιλιας...εγω εκανα οταν ημουν στον Ακη εγκυος γιατι ειχα αιμα κ με εστειλε κ τις εκανα αμεσως...τελικα βγηκαν καλες...τωρα δεν ξερω αν μεινω τις ξανακανω αλλα νομιχω πως οχι.

τι να πω παντως ολοι τους ειναι λιγο στην κοσμαρα τους πρεπει να χανουμε παιδια κ μετα να μας κανουν εξετασεις...

Η κορουλα σου ειναι κουκλιτσα κ trendy.

Ε αν είναι έτσι, standard θα την κάνω την εξέταση στο δεύτερο, στην αρχή, με τις υπόλοιπες μαζί!

Ναι είδες η φάτσα μου? Ντύνεται trendy η ψωνάρα μου! :P

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΔΙΑΒΑΣΑ Κ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΝΤΑΛΙΑΣ.

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΥΧΝΟ ΤΕΛΙΚΑ...

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΡΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ!

ΟΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΕΣ,ΠΙΟ ΑΤΣΑΛΕΝΙΕΣ!

ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ!!!!ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΤΙ ΕΧΩ,ΝΙΩΘΩ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΡΑ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ...

ΕΛΠΙΖΩ Ο ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΣ Η΄ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΕΤΑ,ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ Κ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΑ 30, ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΘΕΛΩ!!!

Κ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ Η' ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΟΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!

Πολύ ακούγεται τελευταία η θρομβοφιλία βρε κορίτσια... τι γίνεται;;;; :unsure: Κι εγώ παρόμοιο πρόβλημα έχω, ηπαρίνες κλπ θα κάνω... άντε να δούμε τι θα δούμε!

Ριτσάκι, εύχομαι σύντομα να μείνεις πάλι έγκυος και όλα να πάνε καλά αυτή τη φορά! :)

Γεια σας κορίτσια!

Ανήκω και εγώ στο club της Θρομβοφιλίας & ευτυχώς έπεσα σε γιατρό που μου έδωσε να κάνω τις σχετικές εξετάσεις με την 1η αποβολή γιατί από ότι συζήτησα με τον αιματολόγο που με παρακολουθεί συνήθως τις δίνουνε μετά από 2 ή και 3. Διάβασα μάλιστα τελευταία ότι οι γυναικολόγοι παλεύουν να τις εντάξουν στις εξετάσεις του προγεννετικού ελέγχου αλλά γενικώς τα συστήματα κολλάνε στο κόστος των εξετάσεων που είναι σχετικά μεγάλο. Μακάρι όμως να γίνει σύντομα γιατί όλο και περισσότερες κοπέλες ακούω να το παρουσιάζουν.

Γειτονακι μας έλλειψες!

Μακάρι να σου πάνε όλα καλά της επόμενη φορά!

Εφόσον ξέρεις τι συμβαίνει τώρα πια και μπορείς να το αντιμετωπίσεις να μη φοβάσαι!

Φιλιά από 'μένα!

:kiss::kiss:

Βρε καλως τηνα!!!! :P

Ριτσάκι όπως έχεις καταλάβει είμαστε πολλές οι "θρομβοφιλικές", έχει γίνει πολύ της μόδας...άστα!

Και σε άλλες φίλες όμως λέω πως "ευτυχώς" που είναι αυτό το πρόβλημα γιατι αντιμετωπίζεται με τον πιο εύκολο τρόπο, σε σχέση με άλλα προβλήματα εννοω!

όντως οι εξετάσεις αυτές δεν συμπεριλαμβάνονται στον προγεννητικο λόγω κόστους! Άκουσον άκουσον!!

Και το κόστος της απώλειας πόσο το κοστολογούνε για να καταλάβω?

Θα πάνε όλα τόσο καλά, θα δείς και δε θα το πιστεύεις!

Φιλιά πολλά!! :kiss:

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ,ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ,ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ...

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΓΚΥΟΣ Κ ΝΑ ΜΕ ΑΞΙΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΦΕΡΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥ ΓΕΡΟ...

ΝΑ ΛΕΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ.ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΒΟΛΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ,ΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ.ΤΙ ΕΙΝΑΙ 250 ΕΥΡΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΖΩΗ???????

ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΕΓΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΩ????ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ.

ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΠΟΤΕ Κ ΑΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΓΚΥΕΣ Κ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΡΑΒΑ.

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΜΑΘΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΛΥΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ,ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ 2 ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΑ Κ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΚΛΑΙΩ...

ritsaki έγραψε:

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ,ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ,ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ...

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΓΚΥΟΣ Κ ΝΑ ΜΕ ΑΞΙΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΦΕΡΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥ ΓΕΡΟ...

ΝΑ ΛΕΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ.ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΒΟΛΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ,ΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ.ΤΙ ΕΙΝΑΙ 250 ΕΥΡΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΖΩΗ???????

ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΕΓΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΩ????ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ.

ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΠΟΤΕ Κ ΑΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΓΚΥΕΣ Κ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΡΑΒΑ.

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΜΑΘΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΛΥΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ,ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ 2 ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΑ Κ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΚΛΑΙΩ...

Κοριτσάκι μου μην στεναχωριέσαι. Η θρομβοφιλία είναι κάτι που αντιμετωπίζεται, να είσαι χαρούμενη που βρήκες τι έχεις και όλα θα πάνε καλά.

Θρομβοφιλία ανακάλυψα ότι έχω και εγώ μετά από μια αποβολή πέρσυ το καλοκαίρι. Ξαναέμεινα έγκυος, έκανα την θεραπεία και τώρα έχω αγκαλίτσα την μπεμπούλα μου. Όλα πήγαν καλά και σε σένα θα πάνε, θα δεις. Ότι θελήσεις είμαι εδώ.

να'μαι κι εγω παρεα με την θρομβοφιλια μου και μια παλινδρομη στο ιστορικο μου....

ο γιατρος συνεστησε να κανω αμεσως τις εξετασεις μετα την παλινδρομη,δεν ηθελε να το αφησει στην τυχη του..κι εγω θα την αντιμετωπισω με ενεσεις οπως μου ειπε,αλλα δε ξερω αν θα κανω μια καθε μερα ή πιο αραια...ας μεινω ξανα εγκυος και θα δουμε...παντως πραγματικα ακουγεται πολυ το θεμα της θρομβοφιλιας...τι να πω!!

ritsaki ξερω οτι οσα λογια και να σου πουμε δεν ειναι ικανα να σε παρηγορησουν..ειναι νωρις ακομα και θα εχεις χρονο να νιωσεις λιγο καλυτερα με τον εαυτο σου...

αξιζει να περιμενεις λιγο για να δωσεις τον χρονο στο σωμα σου να συνελθει..μην απογοητευεσαι..τα λεω σε σενα για να τα ακουω κι εγω...καθε μηνα που μου ερχεται η περιοδος νιωθω χαλια κι απογοητευομαι,αλλα δε χανω την ελπιδα μου!!

σε φιλω!!

alexdim έγραψε:

Και το κόστος της απώλειας πόσο το κοστολογούνε για να καταλάβω?

και εγώ την ίδια απορεία έχω ρε κορίτσια

είναι δυνατόν να χάνονται τόσες ψυχούλες για τα χρήματα?

εμένα πάντως ούτε τα λεφτά όλου του κόσμου δεν απαλύνουν την ψυχή μου για το μωράκι που έχασα!!! :(:(:(

πάντως ritsaki μου μην ανησυχείς. όντως όπως είπαν και τα άλλα κορίτσια το καλό στην υπόθεσή σου είναι ότι ξέρεις τι έφταιξε και αντιμετωπίζεται με πολύ εύκολο τρόπο.

ελπίζω σύντομα να χαρείς και συ το θαύμα της φύσης!!!

:kiss::kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...