Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Αυτο μ την αλλαγη πλευρου το παθαινω φουλ.. γι αυτο αποφασισα να κοιμαμαι απ την πλευρα π σηκωνομαι ωστε ν μη χρειαστει να γυριζω... ετσι κι αλλιως σηκωνομαι γ τουαλετα... Ασε π κανα 2-3 φορες μου κοπηκε κ η ανασα οταν σηκωθηκα απ το κρεβατι.. καπως με ειχαν πλακωσει οι μικρες κ δν μπορουσα ν ανασανω... τωρα ειδικα π παιρνουν ολο κ περισσοτερο βαρος καθημερινα, θα το υπομεινουμε...
    • Κοριτσια μου ποσταρω κι εγω κοιλιτσα!!! 32+3!!!🤰☺️🌷🫶🌺🫶
    • Αχ τι ωραια!!! Μια μια παιρνουμε σειρα σιγα σιγα!! 😊🥹🎈 Εγω λογικα δν θ το νιωσω αυτο γτ θ γεννησω αρκετα νωριτερα.. υπομονη λιγο ακομα.. να πανε ολα καλα κ να ερθει γερη η μικρουλα σας!!!🌷🌷🫶✨️
    • Ωωω τελεια κοιλιτσα!!!! Κ κορμαρα κι εσυ κοριτσι μου!!! 😍😍 Με το καλο το κουκουνι σας!!!✨️❤️🧿🙏🎈
    • Εμενα παντως κοριτσια ο γιατρος μου ειπε αν μπορω να αντεξω χωρις βαφη να το αποφυγω... Απο πριν χρησιμοποιουσα φυτικη βαφη γτ με προετρεπε ο κομμωτης μου!! Κ φανταστειτε εχω απειρα λευκα κ γκρι κ γι αυτο εβαφα μονο ριζα κ που κ που εκανα ενα φρεσκαρισμα σε ολο το μαλλι.. Στην αρχη ο γυναικολογος μου ειπε μετα την 13η να τα βαψω με φυτικη.. κανω κι εγω την αυχενικη κ αφου μου εξηγει τα αποτελεσματα κ ειναι ολα καλα (γτ μονο η ριζα δε μ ενοιαζε) λεω ας παρω τη βαφη μου γτ τα ειχα απ το μαιο αβαφα κ ειχα κ βαφτιση το σεπτεμβριο.. (τον ιουνιο απεφυγα ν τα βαψω λογω εμβρυομεταφορας). Ε μην πολυλογω, μου ειπε απεφυγε ριζα οσο γινεται κ μπλα μπλα.. ε κ λεω αστο.. τοσα εχουμε κανει τοσα χρονια γι αυτες τις κουκουνιτσες, θα αντεξω μερικους μηνες με ριζα...💖 κ τα εχω αβαφα απ μεσα Μαιου...🫣😇 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...