Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΑΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΕΝΑ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ?? ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΟΣΟ ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΧΩ ΤΑ 2 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΜΟΥ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ?????

Δημοσίευση

ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΤΙ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΠΙΟ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ Ή Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΖΗΣΑ... ΒΑΣΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ, ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΖΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΤΑ!!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΑΖΙ, ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΖΟΡΙΑ...

ΕΣΥ? ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΤΕ ΩΣ ΕΚΕΙ?

Δημοσίευση

κι εγω στην πρωτη μου εγκυμοσυνη βιωσα τον χωρισμο αλλα για εναν μηνα.ηταν πολυ δυσκολη κατασταση.πολυ κλαμα.αν και τελικα εμεις παντρευτηκαμε μετα.ελπιζω ολα να πανε καλα....και δεν μπορω να σου πω μην στεναχωριεσαι γιατι ξερω οτι δεν γινεται.να εισαι δυνατη.....

Δημοσίευση

δεν το έχω βιώσει, αλλά είμαι σίγουρη ότι είναι πολύ δύσκολο. ΠΕρνάω άλλου είδους στενοχώριες τώρα που είμαι έγκυος και μερικές φορές νιώθω τύψεις απένταντι στο μωράκι που δεν είμαι συνέχεια χαρούμενη - Αλλά λες ότι έχεις άλλα δύο παιδάκια που σίγουρα είναι πηγή χαράς, παρέα αλλά και τρόπος για να ξεχνιέσαι όσο είναι δυνατόν.

δεν ξε΄ρω τι έχει προηγηθεί και τι να σου ευχηθώ - να αλλάξουν τα πράγματα και να τα βρείτε, ή να το ξεπεράσεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να βρεις έναν πιο ταιριαστό άνθρωπο... Σίγουρα σου εύχομαι να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη,με το καλό το μωράκι σου και να έρθουν σύντομα πιο χαρούμενες μέρες

Δημοσίευση

steybr εγώ θα σου ευχηθώ να γίνει ότι καλύτερο είναι για σένα και το μωράκι σου για να είστε και οι δυο καλά.Αν αυτό σημαίνει ένα διαζύγιο,μέσα στην ζωή είναι και αυτό δυστυχώς..οπλίσου με δύναμη και προχώρα και να σκέπτεσαι ότι μετά θα έχεις και το μωράκι σου που θα σου φέρνει χαρά και κουράγιο.Πολλές φορές είναι καλύτερο για τα παιδιά οι γονείς να μην είναι μαζί για να είναι όλοι ευτυχισμένοι,στο λέω εγώ που μεγάλωσα με τον πατέρα μου! ;)

Δημοσίευση

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΟΛΟ ΠΑΚΕΤΟ. ΕΛΠΙΖΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΖΟΡΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΜΗΛΑΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΧΘΗ ΜΕ ΖΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Δημοσίευση

Αυτή την κατασταση τη βίωσε μια φιλη μου.Ο αρραβωνιαστικος της οπως αποδειχθηκε γνωρισε καποια αλλη την οποια ερωτευτηκε παραφορα.Τις πρωτες μέρες που εβγαιναν απλά με τη ερωμένη του,η φίλη μου του ανακοινωσε πως είναι έγκυος κι εκεινος απλά την παντρευτηκε χωρίς να της πει ότι ειχε παραλληλη σχέση.Βρήκε το θάρρος να της το πει όταν ήταν 5 μηνών και η κοπέλα από τη στεναχώρια της κόντευε να αποβάλλει.Τελικά πήραν διαζυγιο και ο κυριος ειναι ενταξει μόνο στις οικονομικές του υποχρεώσεις,σε τίποτε άλλο.

Δυσκολες καταστάσεις και είναι να μη σου τύχουν αλλά όλα είναι μέσα στη ζωή,ολα.ΚΟΥΡΑΓΙΟ!

ΥΓ:Δεν υπάρχει ελπίδα να τα ξαναβρείτε??????????

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...