Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑ ΠΑΛΙ.ΟΛΑ ΚΑΛΑ; ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ.Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΝ ΙΔΡΩΤΗΡΙΑ.ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ¨ΙΔΡΩΤΗΡΙΑ¨΄ΕΧΟΥΝ 1 ΚΙΤΡΙΝΙΛΑ.ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΓΥΡΗ ΠΑΝΩ ΤΗΣ.ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΑΜΠΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕς ΣΕ ΜΕΓΕΘΟς ΦΑΣΟΛΙΟΥ( ΟΧΙ ΓΙΓΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ ΦΑΣΟΛΙΟΥ) :laugh: ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ΣΟΤ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ. 1 ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΟΥ.ΔΙΑΣΠΑΡΤΑ.ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ;

:laugh:

Δημοσίευση

puppeta έγραψε:

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑ ΠΑΛΙ.ΟΛΑ ΚΑΛΑ; ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ.Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΝ ΙΔΡΩΤΗΡΙΑ.ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ¨ΙΔΡΩΤΗΡΙΑ¨΄ΕΧΟΥΝ 1 ΚΙΤΡΙΝΙΛΑ.ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΓΥΡΗ ΠΑΝΩ ΤΗΣ.ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΑΜΠΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕς ΣΕ ΜΕΓΕΘΟς ΦΑΣΟΛΙΟΥ( ΟΧΙ ΓΙΓΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ ΦΑΣΟΛΙΟΥ) :laugh: ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ΣΟΤ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ. 1 ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΟΥ.ΔΙΑΣΠΑΡΤΑ.ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ;

:laugh:

Puppeta ποσο μηνων ειναι η κορουλα σου? Αν ειναι κατω απο 3 μηνων ειναι μαλλον δερματιτιδα το ειχε και η δικια μου και θελει μια ειδικη περιποιηση με κρεμουλα και ειδικο αφρολουτρο.

Αν ειναι πολυ εντονα ομως θα χρειαστει σιγουρα να την δει ο γιατρος μπορει να θελει αλλες κρεμουλες και αγωγη διαφορετικη.

Στα δερματικα θελει πολυ προσοχη τα νεογεννητα θελουν πολυ συγκεκριμενη αποψη...Καλυτερα να την δει ο γιατρος της!Μην ανησυχεις ομως!

Θα περασει!

Να την χαιρεσαι!

Δημοσίευση

Καλησπέρα καλή μου. Τα είχαμε κι εμείς αυτά τα σπυράκια όταν ήταν νεογέννητος ο Φοιβάκος και μέχρι 3 μηνών. Εμάς η γιατρός διέγνωσε ατοπική δερματίτιδα και μας σύστησε την ενυδατική κρεμούλα της sebamed. Τη βάζαμε και στα μαγουλάκια και στο σημείο ανάμεσα στα φρύδια που είχε κάνει και την κιτρινίλα που αναφέρεις. Είναι σμίγμα αυτή η κιτρινίλα. Φυσικά το κάθε παιδάκι είναι ξεχωριστό και καλό θα ήταν να πάτε στο γιατρό σας πριν βάλετε οτιδήποτε. Περαστικά!

Δημοσίευση

τελικα κοριτσια πηγα στη γιατρο και διεγνωσε δερματιτιδα.και μου εδωσε ελαφρωσ κορτιζονουχα αλοιφη την daktodor και ειπε να την βαζω για 5 μερες.γιατι αν δε μπει λεει κορτιζονη δε θα φυγει..θα την βαλω και θα σας πω...

Δημοσίευση

Κι εμενα ειχαν βγαλςι και τα δυο σπυρακια κοκκινουλικα οπως τα περιγραφεις σε ολο το προσωπο και το κεφαλι

ο γιατρος ηταν πολυ καθυσηχαστικος μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο

στα μωρακια και χρειαζεται απλως το δερματακι τους ενυδατωση

να τους βαζω ενυδατικη κρεμουλα κατα προτιμηση bepanthol ενυδατικη και θα φυγουν

οντως κρατησε 3 εβδομαδες και μετα απο κει και περα βαζω μετα το μπανακι το λαδακι που βαζω και στο κορμακι τους και δεν εχουν βγαλει τιποτα

περαστικα της να ειναι

και να σου ζησει

Δημοσίευση

marker έγραψε:

Κι εμενα ειχαν βγαλςι και τα δυο σπυρακια κοκκινουλικα οπως τα περιγραφεις σε ολο το προσωπο και το κεφαλι

ο γιατρος ηταν πολυ καθυσηχαστικος μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο

στα μωρακια και χρειαζεται απλως το δερματακι τους ενυδατωση

να τους βαζω ενυδατικη κρεμουλα κατα προτιμηση bepanthol ενυδατικη και θα φυγουν

οντως κρατησε 3 εβδομαδες και μετα απο κει και περα βαζω μετα το μπανακι το λαδακι που βαζω και στο κορμακι τους και δεν εχουν βγαλει τιποτα

περαστικα της να ειναι

και να σου ζησει

να σου ζησουν και σενα..αυτα που σου λεωεγω ειναι σαν ιδρωτηρια..και ειναι κιτρινα ..σαν να μην παιρνει αναπνοη το δερμα εκει..εχει και κοκκινιλες αλλα δε ξερω απο που.ειναι αλλη μερα εδω και εκει..και τελευταια εβγαλε και σπιθουρια στο σωμα της..δε ξερω απο που ειναι αλλα δεν με πολυ ανυσηχει..

Δημοσίευση

Ευχαριστω Σωσω μου

α!! οχι εμενα δεν εβγαλαν τετοια - τοτε εχει απολυτο δικιο ο γιτρος σου

οπως το περιγραφεις μοιαζει οντως με λοιμωξη

συνηθως το κιτρινο χρωμα υποδηλωνει πυον αρα και λοιμωξη (και παλι συνθηθως)

μακαρι να της περασουν γρηγορα - να εχει μια πολυ ηρεμη και γρηγορη αναρρωση

οσο για τα υπολοιπα σπυθουρακια μην ανυσηχεις.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...