Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σήμερον της ατεκνίας δεσμά διαλύονται....

Recommended Posts

Απολυτίκιον. Ήχος δ'

"Σήμερον της ατεκνίας δεσμά διαλύονται του Ιωακείμ γαρ και της Άννας, εισακούων Θεός, παρ' ελπίδα τεκείν αυτούς, σαφώς υπισχνείται Θεόπαιδα, εξ ης αυτός ετέχθη ο απερίγραπτος, βροτός γεγονώς, δι' Αγγέλου κελεύσας βοήσαι αυτή, χαίρε Κεχαριτωμένη ο Κύριος μετά σου"

Η Αγία Άννα, η μητέρα της Παναγίας μας και η γιαγιά του Δεσπότη Χριστού είναι θαυματουργή στις άτεκνες γυναίκες. Λόγω της ατεκνίας της έλαβε το χάρισμα από τον Πανάγαθο Θεό της λύσης της ατεκνίας.

Στο Άγιον Όρος, στην ομώνυμη Ιερά Σκήτη της φυλάσσεται το αριστερό πόδι της Αγίας, άφθαρτο και μάλιστα έχει σταθερή θερμοκρασία ζωντανού ανθρώπου. Στο Κυριακό της Σκήτης υπάρχει και η θαυματουργή ι. Εικόνα της, όπου είναι γεμάτη από φωτογραφίες μωρών, που γεννήθηκαν μετά από προσευχή των ατέκνων γονέων και των Πατέρων της Σκήτης στην Αγία Άννα. Όποιο άτεκνο ζευγάρι θέλει να επικοινωνήσει με τους Πατέρες της Ιεράς Σκήτης της Αγίας Άννης μπορεί να γράψει:

Δικαίον Ιεράς Σκήτης Αγίας Άννης, 630 87 ΔΑΦΝΗ Αγίου Όρους.

Να μας προστατευει ολες μας κοριτσακια μου...

Φιλια πολλα σε ολες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕΣ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ :

Ἁγία Ἄννα, εὐλογημένη, κι ἀπὸ τοὺς Ἁγίους πιὸ δοξασμένη.

Ἤθελα νἆχα φωνὴ Ἀγγέλων καὶ τὴν λαλιὰ τῶν Ἀρχαγγέλων.

Γιὰ νὰ σοῦ ψάλλω στὴν ἑορτή σου, μικροὶ μεγάλοι νὰ σὲ τιμήσουν.

Ποιὰ ἔχει χάρι σὰν τὴν δική σου νἄχης τὸ μέσον τοῦ Παραδείσου;

Ποιὰ ἔχει χάρι σὰν τὴν δική σου, ἡ Παναγία νὰ εἶναι παιδί σου;

Ἁγία Ἄννα πάντα σκέπαζέ μας ἀπ᾿ τὰ οὐράνια.»

ΟΜΟΡΦΟ ΕΕΕ????

Πανεμορφο Ζαχαρενια μου...

Ναχουμε κ εμεις κ ολες οι γυναικες του κοσμου, την ευλογια της να γινουμε μανουλες...

zaxarenia έγραψε:

ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕΣ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ :

Ἁγία Ἄννα, εὐλογημένη, κι ἀπὸ τοὺς Ἁγίους πιὸ δοξασμένη.

Ἤθελα νἆχα φωνὴ Ἀγγέλων καὶ τὴν λαλιὰ τῶν Ἀρχαγγέλων.

Γιὰ νὰ σοῦ ψάλλω στὴν ἑορτή σου, μικροὶ μεγάλοι νὰ σὲ τιμήσουν.

Ποιὰ ἔχει χάρι σὰν τὴν δική σου νἄχης τὸ μέσον τοῦ Παραδείσου;

Ποιὰ ἔχει χάρι σὰν τὴν δική σου, ἡ Παναγία νὰ εἶναι παιδί σου;

Ἁγία Ἄννα πάντα σκέπαζέ μας ἀπ᾿ τὰ οὐράνια.»

ΟΜΟΡΦΟ ΕΕΕ????

πανέμορφο ζαχαρένια μου, μόλις το αντέγραψα στο κινητό μου και το έστειλα σε μια φίλη μου η οποία είναι στην 25η εβδομάδα εγκυμοσύνης στο τρίτο της παιδάκι και σήμερα πήγε εκτάκτως στο γιατρό γιατί πόναγε χαμηλά, τελικά είχε ανεπάρκεια τραχήλου την έβαλε εσπευσμένα χειρουργίο και την περίδεσε, δόξα το Θεό πήγαν όλα καλά, έτσι αποφάσισε το κοριτσάκι της να το ονομάσει στη χάρη της!!

marina. έγραψε:

zaxarenia έγραψε:

πανέμορφο ζαχαρένια μου, μόλις το αντέγραψα στο κινητό μου και το έστειλα σε μια φίλη μου η οποία είναι στην 25η εβδομάδα εγκυμοσύνης στο τρίτο της παιδάκι και σήμερα πήγε εκτάκτως στο γιατρό γιατί πόναγε χαμηλά, τελικά είχε ανεπάρκεια τραχήλου την έβαλε εσπευσμένα χειρουργίο και την περίδεσε, δόξα το Θεό πήγαν όλα καλά, έτσι αποφάσισε το κοριτσάκι της να το ονομάσει στη χάρη της!![/quote:1uo4lfkd]

ΩΧ ΜΑΡΙΝΑ ΑΛΗΘΕΙΑ Ε? ΑΝΤΕ ΜΩΡΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΣΟΥ

ΕΥΧΟΜΑΙ...ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙ Η ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΗΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕΣ....

ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΧΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ

ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ! ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ...ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ

ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ...ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ...

ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ!!!!

Φοβερο αυτο...πραγματικα δεν ηξερα κατι για την Αγ.Αννα...Με συγκινησες και με τον παραστατικο τροπο πουτο εγραψες...Να εισαι καλα...Μπραβο!

ΑΧ κοριτσια μου και για μενα ειναι σημαντικη γιορτη σαν σημερα γεννησα τον γιο μου και στο χειρουργειο ειχαν πεσει η παλμοι του πριν μπω και αν το ξαναπαθαινε και δεν προλαβαιναμε να μπουμε χειρουργειο δεν ξερω τι θα γινοταν, τοτε εμαθα για την αγια αννα οτι ειναι προστατιδα και των εγγυων γενικα για την τεκνοποιηση και δεν μπορουσα να δωσω το ονομα της γιατι ειχα αγορι, τωρα που εκανα κοριτσι θα την ονομασω Ελεαννα για να μην με τρωει πια και νιωθω ηρεμη

Konstans έγραψε:

Ναχουμε κ εμεις κ ολες οι γυναικες του κοσμου, την ευλογια της να γινουμε μανουλες...

Αμήν! :cheer:

maianda μου να χαίρεσαι το παλικαράκι σου!

Και η κουμπάρα μου τον γιόκα της! :cheer:

marianda έγραψε:

ΑΧ κοριτσια μου και για μενα ειναι σημαντικη γιορτη σαν σημερα γεννησα τον γιο μου και στο χειρουργειο ειχαν πεσει η παλμοι του πριν μπω και αν το ξαναπαθαινε και δεν προλαβαιναμε να μπουμε χειρουργειο δεν ξερω τι θα γινοταν, τοτε εμαθα για την αγια αννα οτι ειναι προστατιδα και των εγγυων γενικα για την τεκνοποιηση και δεν μπορουσα να δωσω το ονομα της γιατι ειχα αγορι, τωρα που εκανα κοριτσι θα την ονομασω Ελεαννα για να μην με τρωει πια και νιωθω ηρεμη

marianda μου να χαιρεσαι το γιουδι σου οπως λεμε και στην Κύπρο όπως θέλεις να τον δεις και να τον καμαρώσεις! Να σας ζήσει και το κορούδι σας (αφου με επιασε το κυπριακο μου)!!! :woohoo:

Κορίτσια μου για το ποδι της Αγίας Άννας δεν το ήξερα αλλά ξέρω ότι εκεί φυλάσεται η Αγία Ζώνη της Αγίς Άννας και είναι πάρα πολύ θαυματουργή σε άτεκνα ζευγάρια και όχι μόνο.....

Αν γνωρίζεται το τραγουδιστή Νίκο Κουρκούλη....

Αυτός είχε καρκίνο και θα πέθαινε και πήγε εκί στην Αγία Άννα και έκανε το θαύμα της και έφυγε υγιέστατος αν θέλετε να σας βάλω το θαυμα ολόκληροι να το διαβάσετε ειναι συγκλονιστικό

Η ίαση του Νίκου Κουρκούλη

Το είχα ακούσει πριν λίγο καιρό, και σας το ανέφερα στην συνάντηση που κάναμε. Επειδή όμως δεν το είχα ακούσει από πρώτο χέρι, ήθελα να το ερευνήσω για να σας το μεταφέρω.

Σήμερα, έδειξε μία συνέντευξη του Νίκου Κουρκούλη, σε μαγνητοσκόπηση από την 6η Δεκεμβρίου του 2006, στον ΑΝΤ1.

Ο Νίκος Κουρκούλης περί το 2002, είχε προβλήματα υγείας. Σε εξετάσεις που έκανε, διαπιστώθηκε καρκίνος στο πάγκρεας. Έκανε αρκετές επαναληπτικές εξετάσεις, που όμως όλες έδειχναν όλες το ίδιο πράγμα.

Η μητέρα του του έλεγε να μην ανησυχεί και ότι όλα θα πάνε καλά. Κατά την περίοδο της Σαρακοστής και αφού τελείωσε το πρόγραμμα στο κέντρο που εμφανιζόταν (τελευταία ημέρα λειτουργίας), χαιρέτισε όλους τους φίλους του και πρόσφερε δωράκια σε όλους τους συνεργάτες του, σαν να μην μπορούσε πια να χαρεί αυτή την χαρά του κοινού. Μάλιστα τότε, άρχισε να κυκλοφορεί η φήμη περί της σοβαρής αρρώστιας του Κουρκούλη, και ότι βαδίζει τις τελευταίες ημέρες της ζωής του.

Οι φίλοι του, τον πίεζαν να πάνε στο Άγιον Όρος. Το ίδιο και ένας θείος του. Και φυσικά τον πείσανε μιας και ήταν ένας πόθος του χρόνια τώρα να κάνει αυτήν την επίσκεψη. Πριν ξεκινήσει, έκανε μία επανάλληψη των εξετάσεων, χωρίς όμως να πάρει τα αποτελέσματα, γιατί την επόμενη θα έφευγε για το Άγιο Όρος. Ήξερε ότι οι εξετάσεις θα έδειχναν το ίδιο όπως όλες οι προηγούμενες, και είχε πάρει πια την απόφαση να πάει στην Αμερική και να κάνει χειρουργίο, σε κάποιον γιατρό που του είχαν συστήσει που ήταν ειδικός παγκρεατολόγος.

Ξεκίνησαν λοιπόν, και μπήκαν στο καραβάκι που θα τους πήγαινε στην Δάφνη. Ήταν Μεγάλη εβδομάδα και λολοι ξέρουμε ότι είναι μια περίοδος με φουλ επισκέπτες. Το καραβάκι ήταν γεμάτο κόσμο. Παρ' όλα αυτά υπήρχε μία καρέκλα στο καραβάκι που δεν καθόταν κανένας. Οι φίλοι του του πρότειναν να κάτσει αυτός, και όπως και έγινε. Φυσικά όλοι οι ταξιδιώτες τον χαιετούσαν και του ζητούσαν να βγουν μια φωτογραφία μαζί του. Δίπλα του καθόταν ένας κύριος γύρω στα 50, και κάποια στιγμή γυρίζει και τον ρωτάει: "Είστε ο Κουρκούλης; Ξέρετε, εγώ δεν σας γνωρίζω γιατί είμαι από Αμερική, αλλά η κόρη μου σας ακούει και της αρέσουν τα τραγούδια σας. Μπορούμε να βγούμε μια φωτογραφία μαζί, για να της δώσω χαρά;". Έβγαλαν την φωτογραφία και μετά έπιασαν κουβέντα. Μέσα σε όλα του είπε ο Νίκος ότι ήθελε να πάει στην Αμερική, όχι τουρνέ φυσικά, αλλά για το πρόβλημα υγείας που είχε. Και μάλιστα ανέφερε το όνομα του γιατρού που θα τον χειρουργούσε. Ο άλλος έμεινε έκπλητος. Γιατί, ο άνθρωπος αυτός ήταν το δεξί χέρι του συγκεκριμένου γιατρού, και η μεγαλύτερη έκπληξη ήταν ότι ο ίδιος ο γιατρός καθόταν παραδίπλα!!!!! Αφού συνήλθε από την έκπληξη μίλησε και με τον γιατρό και ανταλλάξανε κάρτες για την μετέπειτα επικοινωνία τους. Έφτασαν στην Σκήτη της Αγίας Άννας. Ήταν Μεγάλη Παρασκευή, και πηγαίνανε να προσκηνύσουν, οπότε κάποια στιγμή του λέει ένας γέροντας: "Έλα μαζί μου, τώρα που έφυγε ο πολύς ο κόσμος. για να σε πάω να προσκηνύσεις την ζώνη της Αγίας Άννης". Ο Νίκος ούτε που τον ήξερε τον π.Σίλα (ο εν λόγω γέροντας), και τον ακολούθησε. Μόλις έφτασαν στην ζώνη, γονάτισε ο Νίκος για να προσκηνύσει και να προσευχηθεί. Ήταν γονατιστός περίπου 1-2 λεπτά, και κάποια στιγμή ένιωσε μια πολύ μεγάλη πίεση που νόμισε ότι ήταν ένα με το πάτωμα. Αυτό τον έκανε να λυποθυμήσει και να μείνει έτσι περίπου 20 λεπτά. Μόλις συνήλθε έβαλε τα κλάματα γι' αυτό που ένιωσε. Έκλαιγε για καμία ώρα... Μετά πήγε στο δωμάτιο όπου ξάπλωσε και κοιμόταν σχεδόν ολόκληρο το υπόλοιπο της ημέρας. Η επιστροφή στην πόλη του συνοδευόταν από ακόμα μία έκπληξη. Πήγε στο νοσοκομείο και έκπλητος άκουγε τους γιατρούς να του λένε ότι στις νέες εξετάσεις που έκαναν, δεν υπήρχε τίποτα. Ούτε καρκίνος, αλλά ούτε και το παραμικρό που θα έδειχνε κάτι τέτοιο. Σαν ΄τελος να πω ότι σήλωσε κατηγορηματικά ότι σε όλη την περίοδο της ασθένειας, δεν έλαβε κανένα φάρμακο που θα προσπαθούσε να πολεμήσει ή να σταματήσει την αρρώστια του...

niki.g έγραψε:

Η ίαση του Νίκου Κουρκούλη

Το είχα ακούσει πριν λίγο καιρό, και σας το ανέφερα στην συνάντηση που κάναμε. Επειδή όμως δεν το είχα ακούσει από πρώτο χέρι, ήθελα να το ερευνήσω για να σας το μεταφέρω.

Σήμερα, έδειξε μία συνέντευξη του Νίκου Κουρκούλη, σε μαγνητοσκόπηση από την 6η Δεκεμβρίου του 2006, στον ΑΝΤ1.

Ο Νίκος Κουρκούλης περί το 2002, είχε προβλήματα υγείας. Σε εξετάσεις που έκανε, διαπιστώθηκε καρκίνος στο πάγκρεας. Έκανε αρκετές επαναληπτικές εξετάσεις, που όμως όλες έδειχναν όλες το ίδιο πράγμα.

Η μητέρα του του έλεγε να μην ανησυχεί και ότι όλα θα πάνε καλά. Κατά την περίοδο της Σαρακοστής και αφού τελείωσε το πρόγραμμα στο κέντρο που εμφανιζόταν (τελευταία ημέρα λειτουργίας), χαιρέτισε όλους τους φίλους του και πρόσφερε δωράκια σε όλους τους συνεργάτες του, σαν να μην μπορούσε πια να χαρεί αυτή την χαρά του κοινού. Μάλιστα τότε, άρχισε να κυκλοφορεί η φήμη περί της σοβαρής αρρώστιας του Κουρκούλη, και ότι βαδίζει τις τελευταίες ημέρες της ζωής του.

Οι φίλοι του, τον πίεζαν να πάνε στο Άγιον Όρος. Το ίδιο και ένας θείος του. Και φυσικά τον πείσανε μιας και ήταν ένας πόθος του χρόνια τώρα να κάνει αυτήν την επίσκεψη. Πριν ξεκινήσει, έκανε μία επανάλληψη των εξετάσεων, χωρίς όμως να πάρει τα αποτελέσματα, γιατί την επόμενη θα έφευγε για το Άγιο Όρος. Ήξερε ότι οι εξετάσεις θα έδειχναν το ίδιο όπως όλες οι προηγούμενες, και είχε πάρει πια την απόφαση να πάει στην Αμερική και να κάνει χειρουργίο, σε κάποιον γιατρό που του είχαν συστήσει που ήταν ειδικός παγκρεατολόγος.

Ξεκίνησαν λοιπόν, και μπήκαν στο καραβάκι που θα τους πήγαινε στην Δάφνη. Ήταν Μεγάλη εβδομάδα και λολοι ξέρουμε ότι είναι μια περίοδος με φουλ επισκέπτες. Το καραβάκι ήταν γεμάτο κόσμο. Παρ' όλα αυτά υπήρχε μία καρέκλα στο καραβάκι που δεν καθόταν κανένας. Οι φίλοι του του πρότειναν να κάτσει αυτός, και όπως και έγινε. Φυσικά όλοι οι ταξιδιώτες τον χαιετούσαν και του ζητούσαν να βγουν μια φωτογραφία μαζί του. Δίπλα του καθόταν ένας κύριος γύρω στα 50, και κάποια στιγμή γυρίζει και τον ρωτάει: "Είστε ο Κουρκούλης; Ξέρετε, εγώ δεν σας γνωρίζω γιατί είμαι από Αμερική, αλλά η κόρη μου σας ακούει και της αρέσουν τα τραγούδια σας. Μπορούμε να βγούμε μια φωτογραφία μαζί, για να της δώσω χαρά;". Έβγαλαν την φωτογραφία και μετά έπιασαν κουβέντα. Μέσα σε όλα του είπε ο Νίκος ότι ήθελε να πάει στην Αμερική, όχι τουρνέ φυσικά, αλλά για το πρόβλημα υγείας που είχε. Και μάλιστα ανέφερε το όνομα του γιατρού που θα τον χειρουργούσε. Ο άλλος έμεινε έκπλητος. Γιατί, ο άνθρωπος αυτός ήταν το δεξί χέρι του συγκεκριμένου γιατρού, και η μεγαλύτερη έκπληξη ήταν ότι ο ίδιος ο γιατρός καθόταν παραδίπλα!!!!! Αφού συνήλθε από την έκπληξη μίλησε και με τον γιατρό και ανταλλάξανε κάρτες για την μετέπειτα επικοινωνία τους. Έφτασαν στην Σκήτη της Αγίας Άννας. Ήταν Μεγάλη Παρασκευή, και πηγαίνανε να προσκηνύσουν, οπότε κάποια στιγμή του λέει ένας γέροντας: "Έλα μαζί μου, τώρα που έφυγε ο πολύς ο κόσμος. για να σε πάω να προσκηνύσεις την ζώνη της Αγίας Άννης". Ο Νίκος ούτε που τον ήξερε τον π.Σίλα (ο εν λόγω γέροντας), και τον ακολούθησε. Μόλις έφτασαν στην ζώνη, γονάτισε ο Νίκος για να προσκηνύσει και να προσευχηθεί. Ήταν γονατιστός περίπου 1-2 λεπτά, και κάποια στιγμή ένιωσε μια πολύ μεγάλη πίεση που νόμισε ότι ήταν ένα με το πάτωμα. Αυτό τον έκανε να λυποθυμήσει και να μείνει έτσι περίπου 20 λεπτά. Μόλις συνήλθε έβαλε τα κλάματα γι' αυτό που ένιωσε. Έκλαιγε για καμία ώρα... Μετά πήγε στο δωμάτιο όπου ξάπλωσε και κοιμόταν σχεδόν ολόκληρο το υπόλοιπο της ημέρας. Η επιστροφή στην πόλη του συνοδευόταν από ακόμα μία έκπληξη. Πήγε στο νοσοκομείο και έκπλητος άκουγε τους γιατρούς να του λένε ότι στις νέες εξετάσεις που έκαναν, δεν υπήρχε τίποτα. Ούτε καρκίνος, αλλά ούτε και το παραμικρό που θα έδειχνε κάτι τέτοιο. Σαν ΄τελος να πω ότι σήλωσε κατηγορηματικά ότι σε όλη την περίοδο της ασθένειας, δεν έλαβε κανένα φάρμακο που θα προσπαθούσε να πολεμήσει ή να σταματήσει την αρρώστια του...

αχ πολυ συγκινητικο!!!πραγματικο θαυμα!η πιστη του τον εσωσε!!! :)

μπραβο που μας μετεφερες ολη την ιστορια!! :)

πωπω συγκλονιστικη η ιστορια του δεν την ειχα ξανακουσει...

ειμαι που ειμαι χαλια εγινα τωρα μουσκεμα στο κλαμα

οπως και το στιχακι της αγιας αννας δεν ηξερα οτι ειναι προστατης των γυναικων,χθες ανημερα της αγιας αννας πηραμε τα αποτελεσματα απο την εξεταση του αντρα μου και δεν ηταν ολα οπως θα θελαμε να ειναι...

θα προσευχηθω στη χαρη της!!!

Και εγώ δεν γνώριζα όλα αυτά για την Αγία Αννα.

Να φυλάει κάτω από την αγκαλιά της όλες τις γυναίκες και

να τις φωτίζει...

Μεγάλη η Χάρη Της.

Συγκλονιστική η ιστορία,μπράβο κορίτσια!

Υπέροχο θεματάκι!!!!!!

Δεν είχα ιδέα!!!!!

Συγκλονίστηκα και με το περιστατικό με τον Κουρκούλη……

Τον έσωσε η Αγία…..

Μακάρι η Χάρη Της να μας ευλογήσει όλες μας, κουκλίτσες μου…..

Κι εκείνες που προσπαθούνε πολλούς μήνες και σκοπεύουν να κάνουν εξετασούλες (καλή ώρα κι η αφεντιά μου!!!!)

Κι εκείνες που κοντεύουνε ή σχεδόν κοντεύουνε να γεννήσουνε!!!!!!

Κι εκείνες που μόλις μάθανε τα ευχάριστα!!!!!!

Κι εκείνες που έχουνε ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ, αλλά στο τέλος τα καταφέρνουνε!!!!!

Να πιστεύουμε, αγαπούλες μου……

Η πίστη σώζει…..

Υ.Σ.: Κάθε βράδυ, πριν κοιμηθώ, σβήνω το καντηλάκι μου, που ανάβω ανελλιπώς…..

Όχι μόνο για τις ψυχές που έφυγαν…..

Για να μας ευλογεί και να μας φυλάει ο Θεός…..

Νιώθω μία αγαλλίαση…..

Κάθε φορά που ανάβω το καντηλάκι και κάνω το Σταυρό μου……

Κι ας μην πηγαίνω τόσο συχνά στην Εκκλησία…..

Τι σημασία έχει??????

Υ.Σ.2: Κορίτσια……… να ρωτήσω κάτι……

Πειράζει…… που το καντηλάκι το αφήνω αναμμένο…..

Και σε άλλες……. πιο προσωπικές στιγμές!!!!!!!

Καταλαβαίνετε…….

Είμαι μήπως λάθος??????

Δεν ξέρω…… το σκέφτομαι συνέχεια….. μήπως δεν κάνει……

Χαιρομαι πολυ που σας αρεσε κοριτσια..Ηθελα κ εγω με τη σειρα μου να το μοιραστω με ολες εσας..ειτε μανουλες ειτε οχι (ακομα)...χι χι χι ...

Κ εγω πιπιτσα μου, μη νομιζεις...δεν ειμαι κ ο τυπος του ανθρωπου που παει στην εκκλησια..

Το σημαντικοτερο για μενα ειναι οτι πιστευω. Ειτε οταν περναω ομορφα, ειτε ασχημα...Προσπαθω να μαθαινω απο τα λαθη μου κ να γινομαι καλυτερος ανθρωπος...

Ακομα κ τωρα με αυτο που βιωνω...δεν εχω χασει την πιστη μου...ξερω οτι θα βγω πιο δυνατη απολο αυτο...

Το ιδιο λοιπον ευχομαι κ για ολες εσας φιλεναδες μου...Η Αγια Αννα, που την τιμησαμε χτες, να μας προστατευει...

Πιπιτσα μου, δεν ξερω να σου απαντησω για το καντηλακι, θεωρω ομως, οτι δε θα εχει προβλημα!! Ευλογια δεν ειναι κ αυτο?? :woohoo: :woohoo:

PIPITSAZOUZOUNA έγραψε:

Υ.Σ.2: Κορίτσια……… να ρωτήσω κάτι……

Πειράζει…… που το καντηλάκι το αφήνω αναμμένο…..

Και σε άλλες……. πιο προσωπικές στιγμές!!!!!!!

Καταλαβαίνετε…….

Είμαι μήπως λάθος??????

Δεν ξέρω…… το σκέφτομαι συνέχεια….. μήπως δεν κάνει……

πιπιτσα μου δεν νομιζω να ειναι προβλημα το καντηλακι!εγω παντως εχω ακουσει οτι γενικα δεν κανει να το σβηνουμε ποτε φυσωντας το...πρεπει να σβηνει μονο του!!! :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...