Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Και εγώ κορίτσι μου στην εγκυμοσύνη κρυώνω συνεχώς. Ενώ νιώθω πχ ότι η εξωτερική θερμοκρασία είναι οκ, νιώθω κρύο από μέσα, από το σώμα μου, δεν ξέρω πως να το εξηγήσω. Αν δεις πως κυκλοφορώ στο σπίτι (ακόμα και με θέρμανση) θα γελάς μέχρι αύριο 😂
    • Γενικά έχει ζέστη στο γραφείο, φτάνουμε σε σημείο να έχει 28 βαθμούς μέσα οπότε δεν είναι θέμα εσωτερικού θεωρώ, ίσως είναι θέμα κούρασης λόγο της κατάστασης ή το φέρνει αυτό το κρύο και η υπνηλία που αισθάνομαι. Δεν ξέρω τι να πω! Σήμερα βέβαια είχαμε και μια πολύ κρύα μέρα, αλλά μπορεί να ήταν και τυχαίο.. 🙃😉
    • Βρε κορίτσια, και ειδικά οι ήδη μανούλες... Απο χθες που έχει αυτήν την έντονη γκρίνια, με έχει "ξεζουμίσει". Υπάρχει περίπτωση να πεινάει και να φταίει η περίοδος; ή λόγω άλματος θέλει περισσότερο την επαφή;
    • Α καλά ναι, τη μέρα που γεννούσα φυσικά και πονούσε, στο ιατρείο το έκανε με τρόπο μάλλον!😂😂😂 Πως είσαι εσύ κορίτσι μου?όλα έτοιμα? Πολύ λίγες μέρες έμειναν! Τα κορίτσια σου τι λένε?
    • Κοριτσι μου δεν εκανες κανενα λαθος και ειλικρινα δεν χρειαζεται να απολογεισαι σε κανενα..! Για ολες μας εδω μεσα ο στοχος ειναι κοινος για ολες μας ειναι σημαντικο το να τα καταφερουμε ολες μας πληγωνομαστε και απογοητευομαστε οταν δεν τα εχουμε.. καταφερει ακομα… το οτι μπορει να διαβασουμε κατι που μπορει να μην μας αρεσει δεν μας δινει το δικαιωμα να μιλαμε για προσβολη και ολα οσα σου ειπαν επειδη ανεφερες κατι.. δηλδη πραγματικα για ονομα του θεου.. οπως και να χει εγω θα μιλησω για μενα που ακομη προσπαθω για το πρωτο μου παιδακι.. ουτε ενιωσα με αυτο που ειπες πως θιγεις κατι ουτε πως συγκρινες καταστασεις εγω αυτο που εξελαβα ειναι πως σε καθε δυσκολια σε καθε καταιγιδα βγαινει ουρανιο τοσο μετα και ηλιος..! Οπως αυτη η γυναικα καταφερε και βγηκε ζωντανη με τοσα που περασει και εφερε στη ζωη ενα παιδακι ενω της το ειχαν αποκλεισει ετσι κι εμεις δεν πρεπει να τα παραταμε και να πιστευουμε στο δικο μας θαυμα.. πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τον λογο που θιχτηκαν καποιες κοπελες αλλα ειλικρινα δεν με νοιαζει κιολας.. εγω πηρα θεση γιατι δεν μου αρεσε η συμπεριφορα προς εσενα ξεκαθαρα κ μονο γι’ αυτο το θεμα κι επειδη εθιξαν το τι μου εμαθε το περιβαλλον μου και πως με μεγαλωσαν με το αν θα λεω τι με πειραζει και τι οχι ειναι ξεκαθαρο οτι δεν υπαρχει διαλογος ουτε σεβασμος δυστυχως..!  οπως και να χει δεν θα επεκταθω αλλο σε αυτο το θεμα ηθελα να απαντησω μοναχα σε εσενα εγω προσωπικα δεν ειχα κανενα προβλημα με την ιστορια και με οτι εγραψες και αντιθετως μου εδωσε δυναμη γιατι απο πραγματικα γεγονοτα απο τοσο δυσκολες καταστασεις εχουν ερθει στο κοσμο αυτο ψυχουλες απο γυναικες δυνατες που δεν λυγιζεν ποτε και σε τιποτα.. για μενα τετοιες γυναικες ηταν και θα ειναι παντα άξιες..!   
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...