Μετάβαση σε περιεχόμενο

bobiraki

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    29
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

bobiraki's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Βαθμός Δημοφιλίας

  1. συμφωνώ με την rubela, κι εγώ τετράκλινο θέλω, γιατί έχει 2 τουαλέτες ενώ στο τρίκλινο μία, πόσα χρήματα είναι το τετράκλινο ?
  2. Ονομα: bobiraki// ημερομ.Τοκετού: 15 Ιουνίου 2010// Τόπος: Ιασώ-Αθηνα
  3. δεν βγαίνουν με τίποτα ! μην παιδεύεστε πάντως με το να προσπαθείτε να βγάλετε τους λεκέδες απο τα φρούτα. Η καλύτερη λύση είναι να έχετε δύο μπλουζάκια που τα εναλάσσετε για να μπορείτε να τα πλένετε οι λεκέδες θα μένουν αλλά δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα, θα βάζετε απο πάνω και τις πλαστικές τις σαλιάρες απο το jumbo και ότι σώσετε απο κεί. δεν υπάρχει αλλη λύση τα δοκίμασα όλα και χάλασα αρκετά ρούχα χωρίς λόγο.
  4. Καλημέρα και καλή εβδομάδα κοριτσάκια, εγώ έχω καθυστέρηση απο το Σάββατο αλλά δεν πιστεύω ότι είμαι έγκυος μιας και απο το άγχοςμ ου έκανα β χοριακή την πέμπτη το απόγευμα και έδειξε 0.1 άρα δεν είμαι έγκυος. Έχετε ακούσει εσείς ποτέ να συμβεί αυτό και μετά την καθηστέρηση να ανέβουν οι μονάδες ?
  5. καλημέρα κορίτσακια κι απο μένα, έχω τρελή αγωνία, είναι να αδιαθετήσω το Σάββατο και αααν δεν μου έρθει θα πάω την Δευτέρα το πρωί για χοριακή. Φανταστείτε καθόλη την διάρκεια του κύκλου μου δεν πήγα καθόλου στη θάλασσα για να μην έχει καθυστέρηση απο τα μπάνια. Η αλήθεια είναι ότι σήμερα δεν έχω καμία ενόχληση, αλλά χτες το βράδυ με πόναγε λίγο το στομαχι μου αλλά πέρασε μόνο του μόλις κοιμήθηκα. Μπουγατσούλα εσύ πως είσαι ?
  6. κι εγώ κορίτσια περιμένω να αδιαθετήσω το Σάββατο αλλά εδω και καμιά εβδομάδα, έχω δυνατούς πόνους χαμηλά, δεν μπορώ να προσδιορίσω αν είναι σάλπιγγες ή μήτρα ή ωοθήκες και το παθαίνω ειδικά αν κουραστώ πολύ. Το θέμα είναι ότι ααααν είμαι έγκυος (μακάρι Παναγίτσα μου!) δεν είχα τέτοιες ενδείξεις στο πρώτο μου παιδάκι. Την πρώτη φορά είχα καθυστέρηση και μετά απο λίγες μέρες τσιμπηματάκια στο στομάχι και μετά απο λίγες μέρες δεν μπορούσα να κλείσω τα παντελόνια μου, αλλά όλα αυτά μετά την καθυστέρηση. Mpougatsoula μπορείς να μου πεις τι συμπτώματα έχεις εσύ ?
  7. Τι έγινε τελικά με το τεστ ??? γιατι μας κρατάς σε αγωνία ??
  8. να μπω κι εγώ στην παρέα σας?? λοιπόν.. ΔΕΝ περιμένω το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου ! πως θα περάσει μια ολόκληρη εβδομάδα μου λέτε???
  9. bobiraki

    ΚΟΣΤΟΣ ΧΟΡΙΑΚΗΣ

    85 euro χοριακή και προγεστερόνη ??? αν είναι δυνατόν ! γιατί δεν πήγες να σου τα γράψει ένας γιατρός στο βιβλιάριο?? 12,50 euro στην Κρήτη εεε? έμ όλα στην Αθήνα είναι πανάκριβα μόνο!
  10. bobiraki

    ΚΟΣΤΟΣ ΧΟΡΙΑΚΗΣ

    Αθηνα μένω στο Καλαμάκι, ότι θέλει ζητάει ο καθένας τελικά.
  11. bobiraki

    ΚΟΣΤΟΣ ΧΟΡΙΑΚΗΣ

    Καλημέρα κοριτσάκια ! έχω μια απορία, έχω διαβάσει κατα καιρούς ότι όταν αναφέρετε ότι κάνετε χοριακή δίνετε 10-15 euro αν επιτρέπεται σε ποιο μικροβιολογικό είναι τόσο φθηνα γιατί εγώ πηρα τηλ στην βιοιατρική να ρωτήσω και μου είπαν 42 euro ! και μετά πήρα και σε ένα άλλο μικροβιλογικό στο βενιζέλειο και μου είπαν 37 euro.
  12. bobiraki

    ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΟΥΛΑ

    κορίτσια ενδιαφέρομαι κι εγώ, για πείτε μας, που θα την βρούμε την ζώνη ?
  13. bobiraki

    ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ??!!

    Δεν μπορώ να μπω στο Link.
  14. bobiraki

    ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ??!!

    Ξερετε κανένα κολπάκι για κοριτσάκι ?? έχω ήδη ένα αγοράκι και αν με το καλό ξαναμείνω έγκυος το μόνο που με νοιάζει θα είναι να είναι καλά το παιδάκι μου αλλά αααααν μπορούσα να κάνω κατιτις που να βηθούσε στην σύλληψη για κοριτσάκι θα ήθελα να το ξέρω! ή όσες κοπέλες γέννησαν κοριτσάκι και θυμούνται ημέρα του μήνα του μήνα τους που έγινε η σύλληψη ας μας το καταγράψουν να βγάλυομε κανένα συμπέρασμα!!!
  15. bobiraki

    ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ!

    Διαβασα οτι μπορείς να το πάρεις σε περίοδο εγκυμοσύνης, απλα δεν έχω καταλάβει αν επηρεάζει την σύλληψη ή όχι. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.
×
×
  • Προσθήκη...